ροή ειδήσεων

Δυο σχολεία στο στόχαστρο διαρρηκτών στη Ρόδο

Μπήκαν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο της Αφάντου

Οι δράστες έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για φιλανθρωπίες και για την εκδρομήτων μαθητών...
Την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο Γυμνάσιο της περιοχής Αφάντου στη Ρόδο που είχε γίνει στόχος διάρρηξης, οι θρασύτατοι δράστες τρύπωναν και στο… Λύκειο της περιοχής! Μάλιστα, έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για φιλανθρωπίες και την εκδρομή των μαθητών!

Στην πρώτη διάρρηξη που καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μπήκαν στο Γυμνάσιο ένα μικρό παράθυρο στην τουαλέτα και παραβίασαν με λοστό όλες τις εσωτερικές πόρτες. Άρπαξαν από το γραφείο του διευθυντή και την αίθουσα πληροφορικής τρεις υπολογιστές, έναν προτζέκτορα, δύο μικρόφωνα, δύο router και διάφορα μικροεργαλεία και έφυγαν αθέατοι.

Η διάρρηξη στο Λύκειο έγινε την επόμενη ημέρα, όταν οι διαρρήκτες παραβίασαν τα προστατευτικά κάγκελα από ένα παράθυρο, μπήκαν μέσα και διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή από το οποίο πήραν τα κλειδιά που άνοιγαν όλες τις αίθουσες. Φαίνεται πως ήξεραν πού να ψάξουν, γιατί άρπαξαν δύο laptop και τα ύψους 2.000 ευρώ χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αστυνομικοί, που συνεχίζουν τις έρευνες, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *