ροή ειδήσεων

Βίντεο - Ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση... την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο νεαρών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου.


Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Στο πορτρέτο του δράστη έχουν επικεντρωθεί οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προσπαθώντας να φτιάξουν ένα αρχικό σχέδιο με τη βοήθεια ειδικού σκιτσογράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω των πιο αξιόπιστων μαρτυριών και των καταθέσεων επιχειρούν να αποτυπώσουν το παρουσιαστικό του εκτελεστή

Προς το παρόν υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι έχουν επισημανθεί ως αξιόπιστοι από τους αρμόδιους αξιωματικούς, και έχουν δει όλη τη σκηνή της εκτέλεσης από την αρχή έως το τέλος. Από τη «σύνθεση» των περιγραφών τους, ο σκιτσογράφος έχει αποτυπώσει ένα πρώτο περίγραμμα.

Σημαντική, σε αυτόν τον τομέα είναι η κατάθεση του 4ου νεαρού, που πέρασε σε απόσταση 2,5 μέτρων μακριά από τον δράστη, και ίσως δίνει κάποια περισσότερα στοιχεία και την κατατομή του προσώπου του.





Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *