ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πρόσκληση σε μουσικό ταξίδι για την Κική

«Στις 8 Νοέμβρη οι φίλοι μου αποφάσισαν να κάνουν μια συναυλία για μένα» γράφει η Κική Τσακίρη, ασθενής με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), προσκαλώντας τους φίλους και τους ροδίτες συμπολίτες της...
σε μια μουσική βραδιά στο «Colorado Club Rhodes» για την οικονομική της ενίσχυση. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, με τη βοήθεια του Συλλόγου Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου.

Σε μια βραδιά με τίτλο «Ένα μουσικό ταξίδι για την Κική», ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας και μαζί του τραγουδιστές και ορχήστρα θα χαρίσουν στο κοινό μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Τάκης Βαμβακίδης με ένα μικρό θεατρικό δρώμενο. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 και το εισιτήριο ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ προαιρετικά η τιμή του ποτού είναι επίσης 5 ευρώ.

Όπως γράφει η ίδια η Κική Τσακίρη στην ανακοίνωσή της, «για την πολιτεία θεωρούμουν υγιής από τον Γενάρη του 2013, αφού δεν είχα πιστοποιητικό αναπηρίας, με συνέπεια να μη λαμβάνω τις παροχές που δικαιούμαι. Την 1η Νοέμβρη επιτέλους αναγνώρισε την αναπηρία μου το κράτος, χώρια που η νοσηλεία κατ' οίκον δεν είναι θεσμοθετημένη στην Ελλάδα. Συνεπώς, καλούνται να με φροντίσουν οι φίλοι που είναι κοντά μου». Σημειώνεται εδώ ότι η νόσος ALS είναι μια σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Η Κική Τσακίρη, όπως είχε παρουσιάσει το «Βήμα της Κυριακής» στις 22 Σεπτεμβρίου 2013, διατηρεί τη δυνατότητα να γράφει και να «σερφάρει» στο Διαδίκτυο, χάρη σε ένα μηχάνημα ειδικής τεχνολογίας, που παρακολουθεί την κίνηση του ματιού. Εξάλλου, τα μάτια της είναι το μόνο μέρος του σώματός της που κινείται. Αυτό το παράξενο και σπάνιο ταξίδι της στη ζωή καλούνται οι συμπολίτες της να στηρίξουν με την εκδήλωση της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, όπως εξάλλου έχουν κάνει και στο παρελθόν.

Στη βραδιά συμμετέχουν ακόμη οι Αγαπητός Πάχος (φωνή), Βιργινία Πρέκα (φωνή), Καλλιπάτειρα Χατζηκαλημέρη (φωνή), Καθολική Θαρενού (φωνή, πλήκτρα), Δημήτρης Θαρενός (μπουζούκι, φωνή), Βασίλης Ζαχαρίου (μπάσο), Βασίλης Καράμαλης (μπουζούκι), Αντώνης Κυζούλης (πιάνο), Κυριάκος Κωνσταντάκης (ακορντεόν), Νεκτάριος Κωνσταντάκης (βιολί), Αργύρης Σβουράκης (κρουστά), Γιώργος Πούλος (μπουζούκι), Μιχάλης Χατζηπέτρος (κιθάρα).

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Παραδοσιακό καφενείο «Κούκος» (Μανδηλαρά 20), Cairo Palace (Εθ. Δωδεκανησίων 28), πρακτορείο Προ-Πο Σπύρος Τσακμακίδης (Γρ. Λαμπράκη 56), σουηδικό Swedco (Ορφανίδου 57).
tovima.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *