ροή ειδήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΜΙΝΘΕΙΩΝ

Η ετήσια εορτή {τα Σμίνθεια} που διοργανώνει και υλοποιεί ο σύλλογος μας προς τιμήν Του πολιούχου της νήσου Ρόδου Απόλλων για εμάς, αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας...

Γιαυτό ανανεώνουμε την συνάντηση μας για την τέλεση της ιεροπραξίας και των δρώμενων για αύριο την ίδια ώρα 3:30μμ στον ναό του Πύθιου Απόλλων.

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ- ΕΛΙΟΨΩΜΟ ΖΕΑΣ - ΜΟΥΣΙΚΑ CD ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ- ΘΑ ΚΕΡΑΣΤΟΥΝ & Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 350 ΕΥΡΩ!!!!!!

ΣΧΕΤΙKA

ΑΝΑΒΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΜΙΝΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!βιντεο+φώτος!!! ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ.

ΣΜΙΝΘΕΙΑ ΡΟΔΟΥ 2013- ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ !!
Ο ΛΟΦΟΣ ΤΩΝ ΣΜΙΝΘΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ -Απόλλων ο Σμινθεύς και τα Σμίνθεια

Δύο λόγια για να εξηγούμαστε κιόλας για μην υπάρχουν κάποιοι που θα μας πούνε ότι δήθεν θίχτηκαν με τον ορισμό προς τον Θεό Απόλλων ώς πολιούχο της νήσου γιατί Αυτός ήταν για χιλιάδες χρόνια ο προστάτης και πολιούχος του νησιού μας ,σε αντιθέσει με τον νέο πολιούχο Δημαμά Χασάν Κωνσταντίνο που τον έχουν βάλει με το ζόρι πολιούχο !!!!

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *