ροή ειδήσεων

Παράπονα για το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Ροδίνι

Αναγνώστης:
Αγαπητοί συμπολίτες, διαβάσαμε στις εφημερίδες οτι οι τοπικοι μας αρχοντες θα μετατρέψουν το παρκο του ροδινιου... σε χριστουγεννιατικο χωριό.
Για αλλη μια φορα δεν μας ελαβαν υπ'οψιν τους, ειναι δυνατον ? Σε ολο το κοσμο τα χρισουγεννα γιορταζονται σε μεγαλες πλατειες για να ειναι ευκολη η προσελευση στο κοινο.
Το επιχειρησαν επανειλημμενα και αλλοι αντιδήμαρχοι και ηταν σκετη αποτυχια.
Οι επισκεπτες και οι κατοικοι της Ροδου κατα την διαρκεια των χριστουγεννιατικων εορτων επιθυμουν την περιηγηση τους στο μαντρακι, στο κεντρο της πολης,στα μαγαζια να κανουν τα ψωνια τους,να πιουν το καφε τους, να διασκεδασουν, να βγουν απο τα σπιτια τους, εαν θελετε να αναβαθμισετε την περιοχη του Ροδινιου, το παρκο ειναι καταλληλο για αναδειξη ζωολογικου κηπου, οπου θα προσερχεται το κοινο για τα ενδιαφεροντα ζωακια και το τοπιο του.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/13 19:16

    ....eipe,
    o magazatoras tou madrakiou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/13 19:20

    πωπω.. πουθενά δε σας πιάνουν πιά! καλύτερα να μην γίνονται εκδηλώσεις να μη γκρινιάζετε μίζεροι άνθρωποι! στο Ροδίνι θα γινόταν όχι στο πρασονήσι! υπερβολικοί! λές και η Ρόδος είναι τεράστια σε έκταση και δε μπορείτε να πάτε για ψώνια και καφέ μετά στο μαντράκι! Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό δεν υπάρχει μόνο η πλατεία δημαρχείου. Υποτίθεται για τα παιδιά σας θα πάτε οι περισσότεροι, δε νομίζω οτι θα χαρούν με την προοπτική να κάτσουν σε μια καφετέρια για ώρες και για ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/13 19:45

    Επικροτώ, να γίνει ζωολογικός κήπος το Ροδίνι και στα κλουβιά να βάλουν τους τοπικούς αιρετούςμας!!!!!! Μόνο εκεί τους αξίζει για την κατάντια που έφεραν τον τόπο και να περνάμε να τους φτύνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/13 19:49

    Εχει δίκιο ο αρθρογράφος, σε όλες τις πόλεις γίνονται σε πλατείες όπου υπάρχουν υποδομές για στάθμευση αυτοκινήτων και μεγάλοι χώροι. Το Ροδίνη με τους στενούς μικρούς δρόμους του και το ανώμαλο έδαφος δεν ενδείκνυται για παρόμοιες εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/13 21:37

    Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!Η ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ! ΜΑΘΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΣΕΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ).ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/13 21:47

      να πάτε και στο Ροδίνι, είναι τεράστιο πάρκο, έχει παααααρα πολλούς χώρους στάθμευσης και ωραίο περιβάλλον να δείτε και λίγες ομορφιές του νησιού μας. Μην το κρίνετε αρνητικά χωρίς να το έχετε δει. Αφήστε μωρέ τους Ροδίτες να δουν και κάτι διαφορετικό!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/13 21:56

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΑΜΕ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/13 22:04

    ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/13 01:09

    Ρε παιδια αμαν τι εχει το ροδιβι??? Οποιος θελει να κανει ψώνια να πάει στο μαντρακι...ελεος καντε κατι και για τα παιδιά! !! Τι μπορουν να δουν καθε Χριστούγεννα 5 καραμελοσπίτα??? Σωθικαμεεεεεεε.γιατι ολα τα παιδια της ελλαδας να εχουν τοσες εναλακτικες και τα δικά μας ενα μαντρακι? ??????? Ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/13 06:39

      Καλά τα λές μόνο 5 καραμελόσπιτα είναι ικανός ο Δήμος να βάλει, ας πάει να δει και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού πως είναι γιατί οι δικοί μας έχουν κολύσει στα ίδια και στα ίδια. Δεν καταλάβατε ότι για αυτούς είναι αγγαρεία η διοργάνωση αυτή?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/11/13 06:46

    Ειναι πολλά τα μέρη στην Ελλάδα που διοργανώνουν παρόμοια Χριστουγεννιάτικα χωρια εδώ και αρκετά χρονια, απλά εμείς είμαστε ολίγον πίσω σε όλα και δεν πρωτοπορούμε σε τίποτα. Ο χώρος στο Ροδινι είναι ο ιδανικότερος και αναλόγως τον διοργανωτή θα έχουμε τέλειο αποτέλεσμα, η μια τεραστια αποτυχημένη βλακεία. Ο διοργανωτής θα πρέπει να επιλέξει, η θα κοιτάξει 2-3 εμπορους, η θα κοιτάξει έναν μαγευτικό και ασφαλές χώρο για το ΠΑΙΔΙ και για όλη την οικογένεια. Όρεξη να έχουν και φαντασία, και καλά θα κάνουν οι διοργανωτές να είναι σωστά επιλέξιμοι και όχι πάλι να αναλάβει ο κάθε άσχετος όπως κάνουν πάντα. Και επιτέλους να απαγορεύσουν να έρθει το σαπισμένο λούνα παρκ με τα παιχνίδια που είναι 20-40ετιας με την βάρκα που την θυμάμαι από νηπιακή μου χρονια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/11/13 11:21

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΒΟΜΑΡΑ
    ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *