ροή ειδήσεων

Μάθε τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησής σου...

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθεις την προσωπικότητα ενός ανθρώπου...
προκειμένου να γνωρίζεις με το τί ακριβώς έχεις να κάνεις, είναι να γνωρίζεις την ημέρα που έχει γεννηθεί!

Η ημερομηνία γέννησής, μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά για την πορεία ενός ανθρώπου στη ζωή του, αλλά και στον έρωτα! Διάβασε, λοιπόν, τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες εσύ, αλλά και τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και ανακάλυψε καλά κρυμμένα μυστικά...

1. Γεννήθηκες την 1η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ο άνθρωπος που θέλεις να τα γνωρίζεις όλα! Όταν κάτι σε ενδιαφέρει όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουν, γιατί βιάζεσαι να εκπληρώσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου! Η επιτυχία σου θα έρθει αν καταφέρεις να αναπτύξεις την υπομονή σου, ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις ό,τι ξεκινάς!

Τα αισθηματικά σου: Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά! Δεν περιμένεις να μάθεις πολλά για ένα άτομο προκειμένου να καταλάβεις αν σου ταιριάζει... ένα και μόνο βλέμμα είναι πάντα αρκετό! Βιώνεις τα συναισθήματά σου στα άκρα, είτε αγαπάς, είτε μισείς δεν υπάρχουν ποτέ μεσαίες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή! Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με πολύ έντονο τρόπο και αυτό είναι κάτι που τρομάζει...Οι περισσότερες σχέσεις σου τελειώνουν με πολύ δυνατούς καβγάδες.

2 Γεννήθηκες τη 2η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Ξέρεις πάρα πολύ καλά τί είναι αυτό που θέλεις στη ζωή προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία, συνήθως όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο για να το ακολουθήσεις. Αυτό συμβαίνει, γιατί επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου απόψεις και δεν ακολουθείς ποτέ τη γνώμη ή την πρόταση των αγαπημένων σου! Είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος, το μόνο που πρέπει να αναπτύξεις είναι η διαχείριση του αυτοελέγχου σου!

Τα αισθηματικά σου: Διαθέτεις ρομαντισμό, πίστη και σταθερότητα. Τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο προοδεύουν αργά και δεν αλλάζουν! Δεν καταθέτεις τα όπλα εύκολα, όταν ζεις έναν έρωτα που δεν έχει ανταπόκριση!

3 Γεννήθηκες την 3η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Παρόλο που είσαι ένα αθώο και ρομαντικό άτομο, οι προθέσεις σου παρεξηγούνται από τους γύρω σου και πολλοί θεωρούν ότι είσαι ένα άτομο δραστήριο, αλλά επιπόλαιο! Η προσωπικότητά σου είναι αμφιταλαντευόμενη και είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν να σε μάθουν πολύ καλά και να καταλάβουν ποιός πραγματικά είσαι! Είσαι ένα προσεχτικό και υπομονετικό άτομο!

Τα αισθηματικά σου: Αγαπάς δίχως όρια και σου αρέσει να κάνεις εκπλήξεις στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ότι ο έρωτας σε έχει χτυπήσει με τα βέλη του! Οι επιλογές συντρόφων που θα κάνεις στη ζωή σου δεν θα γίνονται αποδεκτές από το κοινωνικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον.

4. Γεννήθηκες την 4η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Σκέφτεσαι πάντα πριν δράσεις και αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει πολύ! Πολλές φορές όμως πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό και τότε είναι που πέφτεις σε λάθη! Οι άνθρωποι γύρω σου δύσκολα μπορούν να σε καταλάβουν, όμως είσαι μία πολύ καλή παρέα!

Τα αισθηματικά σου: Στα αισθηματικά σου είσαι όπου φυσάει ο άνεμος! Οι ερωτικές σου επιλογές είναι εκκεντρικές και για έναν μεγάλο έρωτα μπορείς να κάνεις μεγάλες τρέλες! Πέφτεις στην παγίδα του έρωτα απρόσμενα και η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις!

5. Γεννήθηκες την 5η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Παρόλο που φαίνεσαι ένας ήσυχος άνθρωπος, σου αρέσει ο ενθουσιασμός, αλλά και οι αλλαγές. Δεν αντέχεις τη ρουτίνα! Πολλές φορές έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς καμία βοήθεια με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεις τη γνώμη των γύρω σου! Σου αρέσει να παίρνεις μόνος σου τις αποφάσεις για τη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που το κάνεις πάντα!

Τα αισθηματικά σου: Θέλεις να είσαι ο αρχηγός μίας σχέσης και σου αρέσει να κατακτάς κάθε ερωτικό σου στόχο! Ζηλεύεις αρκετά, όμως, δεν αφήνεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που πραγματικά θέλεις να πετύχεις!

6. Γεννήθηκες την 6η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Λειτουργείς πολύ γενναιόδωρα με τους ανθρώπους γύρω σου και αυτό είναι κάτι που συνήθως το εκμεταλλεύονται σε σένα! Το κουράγιο και η αφοσίωσή σου εκπλήσσουν πάντα τους πάντες! Η φαντασία σου είναι πραγματικά μοναδική!


Τα αισθηματικά σου: Δεν είσαι και το πιο εκδηλωτικό ή εκφραστικό άτομο, όμως με την ειλικρίνεια και την τιμιότητα που έχεις στον έρωτα, αργά ή γρήγορα καταφέρνεις να βρεις την αληθινή αγάπη που θα σου φέρει την πλήρη ευτυχία!

7. Γεννήθηκες την 7η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου, να βοηθήσεις τους αδύναμους και να δώσεις την αγάπη σου σε όποιον την έχει ανάγκη! Πίσω από αυτή τη φιλήσυχη φύση σου κρύβεται όμως και η δύσκολη – σκληρή πλευρά σου που δεν είναι άλλη από το πείσμα και τον εγωκεντρισμό σου!

Τα αισθηματικά σου: Έχεις μεγάλη επιμονή, αλλά και υπομονή στα ζητήματα που αφορούν στον έρωτα! Έχεις τον τρόπο να ευχαριστείς τον σύντροφό σου, το κάνεις όμως μόνο όταν νιώσεις σιγουριά! Οι περισσότερες σχέσεις στη ζωή σου έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη!

8. Γεννήθηκες την 8η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο άτομο και γρήγορα νιώθει κάποιος οικειότητα μαζί σου! Οι άνθρωποι θαυμάζουν το πνεύμα, αλλά και τη φαντασία σου! Πολλές φορές λειτουργείς απρόβλεπτα και αφήνεις στη μέση ό,τι έχεις ξεκινήσει για να καταπιαστείς με κάτι νέο που σε ενθουσίασε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω σου να σχηματίζουν αρνητική άποψη για το άτομο σου!

Τα αισθηματικά σου: Στη ζωή σου θα μετρήσεις αρκετούς, δυνατούς έρωτες που θα λήξουν όμως γρήγορα και άδοξα. Είσαι ένα άτομο με αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, αρέσεις πολύ, έλκεις αρκετά τους ανθρώπους που έχουν καλό γούστο ή που ασχολούνται με την τέχνη.

9. Γεννήθηκες την 9η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Συχνά έχεις πρόβλημα στο πώς να προβάλεις τον εαυτό σου, πολύ απλά γιατί δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις όλα τα θετικά χαρακτηριστικά σου! Δεν σε νοιάζει τί λέει ο κόσμος για σένα, γι' αυτό και πολλοί σε παρεξηγούν μέχρι να καταφέρουν να γνωρίσουν καλά τον χαρακτήρα σου! Το αντίθετο φύλλο σε βρίσκει ιδιαίτερα μυστηριώδη και νιώθει την ανάγκη να σε εξερευνήσει. Η ειλικρίνειά σου σε κάνει να ξεχωρίζεις, όμως πολλές φορές βιάζεσαι και δεν μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς γύρω σου!

Τα αισθηματικά σου: Δεν αποκαλύπτεις εύκολα τα συναισθήματά σου, παρά μόνο όταν ξέρεις ότι υπάρχει η αμοιβαία αποδοχή τους! Η πρώτη αγάπη σου, θα μείνει για πάντα στην καρδιά σου! Δεν σου αρέσει να προδίδεις και νιώθεις μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύντροφό σου! Έχεις τύχη στα παιδιά!

10. Γεννήθηκες τη 10η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα ικανό και πρωτοπόρο άτομο, που εφαρμόζεις με άριστο τρόπο κάθε σκέψη και ιδέα σου! Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα και είσαι λάτρης της συντροφικότητας. Αν είσαι γυναίκα τότε θα αποκτήσεις φήμη μέσα από την καριέρα σου! Αν είσαι άντρας τότε το μονοπάτι της δόξας και της τιμής είναι πολύ κοντά σου!

Τα αισθηματικά σου: Πολλές φορές χάνεις από κοντά σου ένα πρόσωπο που αγαπάς, γιατί ζηλεύεις πολύ ή θέλεις να περνάει πάντα το δικό σου! Θέλεις να κυριαρχείς στο άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά και αυτό είναι κάτι που τελικά στέκεται εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή!

11. Γεννήθηκες την 11η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος με πολλά χαρίσματα! Διαθέτεις σύνεση, κομψότητα, άνεση και προσαρμοστικότητα! Ακτινοβολείς όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω σου να σε ζηλεύουν ή να προσπαθούν να σου μοιάσουν!

Τα αισθηματικά σου: Έχεις την προθυμία να υποστείς θυσίες για τον έρωτα! Ο ερωτικός σου σύντροφος θα δέχεται πάντα την ευγένεια, τη φροντίδα και την πίστη σου! Πρόσεξε όμως, γιατί πολλές φορές άθελά σου γίνεσαι το θύμα των σχέσεων σου!

12. Γεννήθηκες τη 12η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα κοινωνικό άτομο, με χιούμορ και γεμάτο από ενέργεια ! Έχεις ανοιχτό μυαλό και δεν δίνεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Το αδύναμο σημείο σου είναι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον θυμό σου, νευριάζεις πολύ εύκολα!

Τα αισθηματικά σου: Δίνεις πολλές ευκαιρίες στις σχέσεις σου και κάνεις αρκετές επανασυνδέσεις με έρωτες του παρελθόντος, γιατί πιστεύεις ότι στο τέλος θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις, ακριβώς έτσι όπως το θέλεις! Από την άλλη πλευρά θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου και αυτός είναι και ο λόγος που παίρνουν φωτιά τα αισθηματικά σου! Μπαίνεις και βγαίνεις σε σχέσεις, γρήγορα και απρόβλεπτα, την στιγμή που κανείς δεν το περιμένει!

13. Γεννήθηκες τη 13η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι μέσα σε όλα, προσαρμόζεσαι και συμβιβάζεσαι εύκολα με τα πάντα χωρίς καμία δυσκολία! Δεν συνηθίζεις να κολακεύεις τους γύρω σου και δεν σου κάνει αίσθηση να προσπαθείς να γοητεύσεις κάποιον. Σου αρέσει η ελευθερία σου και δεν μπορείς να περιορίζεσαι! Έχεις αμεσότητα και απέραντη ειλικρίνεια για αυτό και πολλές φορές τα λόγια σου θα χαρακτηριστούν σκληρά!

Τα αισθηματικά σου: Η ευγένεια και η τιμιότητά σου είναι τα δυνατά σου σημεία στον έρωτα! Έχεις πολλές κατακτήσεις από το αντίθετο φύλλο, γιατί φαίνεται ότι είσαι ένα ιδιαίτερο άτομο με μοναδική προσωπικότητα!

14. Γεννήθηκες τη 14η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Σου αρέσει πάντα να κερδίζεις και δεν μπορείς να δεχτείς την αποτυχία...Πολλές φορές επιμένεις να αλλάξεις τις καταστάσεις που στην ουσία δεν μπορούν με τίποτα να διορθωθούν! Είσαι ένα ευγενικό άτομο που σου αρέσει να φροντίζεις τους γύρω σου, ωστόσο φροντίζεις πολύ καλά και το συμφέρον σου! Η φαντασία σου είναι μοναδική, όμως δεν μπορείς εύκολα να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα φαντασιώνεσαι!

Τα αισθηματικά σου: Δεν δίνεις εύκολα την ευκαιρία να σε προσεγγίσουν και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις την άσχημη άποψη που έχεις σχηματίσει για ένα άτομο, όσο και να προσπαθήσει για αυτό! Όταν νιώσεις ότι βρήκες τον άνθρωπό σου, τότε αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, θα είσαι πάντα δίπλα του και θα έχεις «παρωπίδες» ακόμα και στα στραβά του!

15. Γεννήθηκες τη 15η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω σου! Διαθέτεις δυναμική προσωπικότητα, είσαι έξω καρδιά, έχεις λάμψη, γοητεία, μαγνητισμό, λατρεύεις το φλερτ και συχνά βάζεις παγίδες στους γύρω σου προκειμένου να δοκιμάσεις την εμπιστοσύνη τους! Απογοητεύεσαι, όταν δεν μπορείς να πείσεις τους ανθρώπους γύρω σου!

Τα αισθηματικά σου: Είσαι πολύ συναισθηματικό άτομο! Μπορεί κάποιος να κερδίσει εύκολα την καρδιά σου, το δύσκολο όμως είναι να την κερδίσει για πάντα, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για αυτό!

16. Γεννήθηκες τη 16η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Θέλεις να κάνεις πάντα το σωστό, γι' αυτό και αρκετές φορές δεν ακούς αυτό που λέει η καρδιά σου! Είσαι τελειομανής και θέλεις όλοι να έχουν μία πολύ καλή άποψη για το άτομο σου! Έχεις ανάγκη από στιγμές μοναξιάς και μπορεί ανά περιόδους να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους, αλλά στην ουσία να νιώθεις μοναχικά! Είσαι από τη φύση σου ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος με αυξημένη φαντασία και σου αρέσει να ονειροπολείς. Πολλά από τα όνειρα που κάνεις, ξέρεις καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα!

Τα αισθηματικά σου: Συχνά ερωτεύεσαι τον λάθος άνθρωπο ή έλκεσαι από συντρόφους που είναι αρκετά διαφορετικοί από εσένα και δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που στην ουσία αναζητάς. Οι περισσότερες ερωτικές σχέσεις σου, ξεκινούν σαν μία απλή φιλία, που αναπτύσσεται σε έρωτα… Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά δεν ταιριάζει στην περίπτωσή σου!

17. Γεννήθηκες τη 17η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ο άνθρωπος που διασκεδάζεις τους πάντες με μεγάλη ευκολία! Έχεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είσαι πάντα η ψυχή της παρέας! Σου αρέσει να τα κάνεις όλα με τον δικό σου ρυθμό και πολλές φορές σου αρέσει να ξεπερνάς τα όρια σου! Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να κρίνουν τη συμπεριφορά σου ανώριμη!

Τα αισθηματικά σου: Ο έρωτας είναι παιχνίδι και εσύ έχεις τον τρόπο να παίζεις πολύ καλά, να φλερτάρεις και να έχεις πολλές ερωτικές κατακτήσεις! Θα υπάρξει στιγμή στη ζωή σου που θα νιώθεις ότι έχεις παγιδευτεί σε μία σχέση, που δεν μπορείς να την διακόψεις, ενώ ήδη έχεις ενδιαφέρον για κάποιο άλλο άτομο...

18. Γεννήθηκες τη 18η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Η ευχάριστη προσωπικότητά σου, κάνει τους άλλους να νομίζουν ότι είσαι ένας ήσυχος και εύκολος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι η διάθεσή σου είναι καλή... Το δύσκολο είναι, όμως, ότι χαρακτηρίζεσαι γενικά από κυκλοθυμία και όταν έχεις τα νεύρα σου ή δεν είσαι καλά, τότε είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σε προσεγγίσει!


Τα αισθηματικά σου: Δεν δείχνεις εύκολα τα συναισθήματά σου, έστω και αν είναι πολύ δυνατά! Επιλέγεις συντρόφους που λειτουργούν το ίδιο όπως εσύ, για τον λόγο αυτό η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά ήσυχη και χωρίς δυνατά πάθη! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής, αυτό πιστεύεις, γι' αυτό και αφήνεις πάντα τον χρόνο να κρίνει την πορεία ενός ερωτικού δεσμού!

19. Γεννήθηκες τη 19η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Έχεις κλίση προς τη διαχείριση και την αρχηγία και καταφέρνεις να κερδίζεις εύκολα τον θαυμασμό των γύρω σου! Αυτό όμως είναι και κάτι που σε κάνει να σηκώνεις πολύ ψηλά τον αμανέ με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους! Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά και η ανάγκη σου για επιβεβαίωση, σε κάνει πολλές φορές να ακολουθείς το λάθος μονοπάτι! Θέλεις όλες οι επιλογές που αφορούν στη ζωή σου να γίνονται μόνο από εσένα!

Τα αισθηματικά σου: Η αισθηματική σου ζωή έχει πάντα κάτι το διαφορετικό ή το ασυνήθιστο... η αλήθεια είναι ότι σε έλκουν τα δύσκολα! Όταν είσαι ερωτευμένος-η κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Οι καβγάδες είναι συχνό φαινόμενο στις σχέσεις σου, όμως τσακώνεσαι και τα ξαναβρίσκεις στο πι και φι, βρίσκοντας πάντα τον πιο έξυπνο τρόπο να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή!

20. Γεννήθηκες τη 20η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα συνετό άτομο, ενημερωμένο για τα πάντα, όμως πολλές φορές παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις καταστάσεις γύρω σου! Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα σκεφτείς πρώτα καλά όλες τις εναλλακτικές και θα έχεις την επιμονή, αλλά και την ευρηματικότητα να βρεις την ιδανική λύση.

Τα αισθηματικά σου: Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στα αισθηματικά σου, μελετάς πολύ καλά με ποιό άτομο έχεις να κάνεις και σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις κάποια απόφαση ή κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, σου αρκεί μονάχα να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να έχει καλή ποιότητα! Σου αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις.

21. Γεννήθηκες την 21η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Θέλεις να τα ξέρεις και να τα μαθαίνεις όλα, όμως εσύ κρατάς καλά κλειστά τα χαρτιά σου και μπορείς να κρατάς μυστικές τις σκέψεις και τις κινήσεις σου! Έχεις την ικανότητα να γοητεύεις τους γύρω σου και τις περισσότερες φορές αποφεύγεις τους καβγάδες. Ξέρεις να αναδεικνύεις και να προβάλεις τα ατού της προσωπικότητάς σου με πολύ καλό τρόπο!

Τα αισθηματικά σου: Δεν έχεις και μεγάλη τύχη στον έρωτα! Μπορεί να σε αγαπά ένα άτομο που για σένα δεν έχει καμία σημασία, ή μπορεί να νιώθεις συναισθήματα για ένα πρόσωπο, το οποίο όμως δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον για σένα! Η αισθηματική σου ζωή είναι ταραχώδης και πολλές φορές δεν έχεις την καθαρή εικόνα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να το εξιδανικεύεις και μετά να την πατάς!

22. Γεννήθηκες την 22η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Έχεις αρχηγικές τάσεις και έναν χαρακτήρα ιδιαίτερα έντονο και επιβλητικό! Οι κοντινοί σου άνθρωποι στηρίζονται σε σένα και στις δυνατότητές σου, αφού έχεις την ικανότητα να τους μεταδίδεις αισιοδοξία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο κάθε άτομο που σε γνωρίζει αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο εξαιρετικά πεισματάρη, πρέπει να μάθεις να ακούς περισσότερο τους γύρω σου!

Τα αισθηματικά σου: Θυελλώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αισθηματική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που εσύ το επιδιώκεις, γιατί είσαι άνθρωπος των εντάσεων. Είτε θα λατρεύεις κάποιον, είτε θα τον μισείς... Όταν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη σου, τον εκδικείσαι με τον χειρότερο τρόπο!

23. Γεννήθηκες την 23η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Ποτέ δεν κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι, ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς στη ζωή σου και κάνεις πάντα ό,τι σου κάνει εσένα κέφι! Είσαι ένα ανεξάρτητο άτομο, που σου αρέσουν οι εκπλήξεις και ο ενθουσιασμός! Είσαι πάντα σε ετοιμότητα να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να αναλάβεις τις ευθύνες τους! Οι κοντινοί σου άνθρωποι στηρίζονται σε σένα!

Τα αισθηματικά σου: Σου αρέσουν οι προκλήσεις και οι δυνατές συγκινήσεις, σε έλκει το ρίσκο, γι' αυτό στη ζωή σου θα τύχει να εμπλακείς σε παράνομους ερωτικούς δεσμούς! Μπορεί να ερωτευτείς ένα άτομο που είναι ήδη παντρεμένο και κανείς δεν θα μπορέσει να σε σταματήσει προκειμένου να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό! Διαθέτεις εκρηκτική γοητεία, έστω και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις!

24. Γεννήθηκες την 24η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα αισιόδοξο άτομο και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πάντα απολαμβάνεις και χαίρεσαι την κάθε στιγμή! Το μεγάλο σου ατού είναι η ικανότητά σου να διασκεδάζεις τον κόσμο. Οι φίλοι σου σε αγαπούν, αλλά και σε εμπιστεύονται! Είσαι το πρώτο άτομο που θα μιλήσεις όταν οι υπόλοιποι γύρω σου, δεν έχουν λόγια για να εκφράσουν αυτά που θέλουν να πουν.

Τα αισθηματικά σου: Μερικές φορές ερωτεύεσαι απλά επειδή θέλεις να νιώσεις ερωτευμένος/η και όχι επειδή αισθάνεσαι κάτι για το άτομο που σε ενδιαφέρει! Δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα το παρελθόν σου! Οι σχέσεις που θα κάνεις στη ζωή σου θα είναι σημαντικές και οι σύντροφοί σου δεν θα μπορέσουν ποτέ να σε ξεχάσουν!

25. Γεννήθηκες την 25η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ο μαχητής, ο άνθρωπος που δεν θα τα βάλεις κάτω στα δύσκολα, αλλά θα επιμείνεις για να πετύχεις τον στόχο σου! Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες και τις περισσότερες φορές δεν έχεις χρόνο για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις στο πρόγραμμά σου! Η υπευθυνότητά σου θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Τα αισθηματικά σου: Θα παντρευτείς σε νεαρή ηλικία! Ο ερωτικός σου σύντροφος είναι η προτεραιότητά σου και πολλές φορές τον βάζεις και πιο πάνω από τον εαυτό σου!

26. Γεννήθηκες την 26η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Σου αρέσουν οι αλλαγές και θέλεις να χώνεις τη μύτη σου παντού! Απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και την αποφεύγεις όσο μπορείς. Λατρεύεις τα ταξίδια, γιατί σου χαρίζουν ενθουσιασμό, αλλά και νέες εμπειρίες!

Τα αισθηματικά σου: Γρήγορα ερωτεύεσαι, αλλά το ίδιο γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου! Η ερωτική σου ζωή είναι άστατη, πολύ απλά γιατί λειτουργείς με επιπολαιότητα και διακρίνεσαι από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!

27. Γεννήθηκες την 27η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο, που τα δάκρυα τα έχεις πάντα στο τσεπάκι σου! Η απαισιοδοξία σου είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου και πολλές φορές οι δυσκολίες και τα προβλήματα προκύπτουν στη ζωή σου, επειδή τα βλέπεις πάντα όλα από την αρνητική τους πλευρά!

Τα αισθηματικά σου: Έλκεις σαν μαγνήτης, γιατί έχεις εκλεπτυσμένο γούστο, όμορφο παρουσιαστικό και πολύ αισθησιακή αύρα! Το στυλ σου είναι αυτό που κάνει το αντίθετο φύλλο να τρέχει από πίσω σου! Στις σχέσεις σου έχεις πολλές απαιτήσεις και λειτουργείς απρόβλεπτα!

28. Γεννήθηκες την 28η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι πολύ ικανό άτομο, όμως υποτιμάς πολλές φορές τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου! Αυτός είναι και ο λόγος που κάνεις σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σε φτάσουν ψηλά!

Τα αισθηματικά σου: Δεν έχεις και μεγάλη τύχη στον έρωτα... Το άτομο που μπορεί να είναι στην αγκαλιά σου, δεν σημαίνει ότι είναι και στην καρδιά σου! Η αισθηματική σου ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές φορές φοβάσαι ότι θα πληγωθείς γι' αυτό και φροντίζεις να το βάζεις στα πόδια...

29. Γεννήθηκες την 29η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα διαισθητικό άτομο, με ζωηρή φαντασία και καταπληκτικές ιδέες! Αυτά είναι και τα όπλα σου σε αυτή τη ζωή, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις ψηλά! Πολλές φορές αισθάνεσαι, όμως, κούραση και εξάντληση από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στη ζωή σου!

Τα αισθηματικά σου: Ζηλεύεις ασύστολα το ερωτικό σου ταίρι και το μυαλό σου στήνει σενάρια ότι κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου... αυτός είναι και ο λόγος που στα αισθηματικά σου έχεις παράπονα και καβγάδες.

30. Γεννήθηκες την 30η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Είσαι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο και κάνεις παρέα με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Πάντα περικλείεσαι από ανθρώπους, γιατί η μοναξιά δεν είναι του γούστου σου! Το αρνητικό σημείο σου είναι το μεγάλο πείσμα σου που κουράζει τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου!

Τα αισθηματικά σου: Θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο σε κάθε σχέση σου και η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου πολλές φορές γίνεται καταπιεστική. Παρόλο που φαντάζεσαι, ονειρεύεσαι και θέλεις τον γάμο, κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή που σε κάνει να τρομάζεις και να τον αποφεύγεις!

31. Γεννήθηκες την 31η ημέρα του μήνα;
Η ζωή σου: Δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει τα συναισθήματά σου! Τη μία στιγμή μπορεί να νιώθεις θλίψη και στεναχώρια και εντελώς ξαφνικά να βρίσκεις και πάλι το γέλιο και τη χαρά σου! ΟΙ άνθρωποι γύρω σου δυσκολεύονται να σε καταλάβουν, αλλά και να ακολουθήσουν τους ρυθμούς! Ακόμα και τα ασήμαντα τα κάνεις σημαντικά...

Τα αισθηματικά σου: Θέλεις τον χρόνο σου για να ανοιχτείς συναισθηματικά, αλλά και για να αποφασίσεις αν θέλεις σχέση με έναν άνθρωπο που γνώρισες! Από την στιγμή όμως που πάρεις μπροστά...τότε κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει...
πηγή: clopyandpaste.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *