ροή ειδήσεων

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ...! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ...!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ... ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ!

Μια φορά κι έναν καιρό όταν αλλοδαποί πλημμύριζαν μια χώρα και άρχιζαν να βιάζουν τις γυναίκες...
αυτό σήμαινε πόλεμο. Οι άνδρες της χώρας ξεσηκώνονταν, απωθούσαν ή κατέστρεφαν τους εισβολείς και αφού η απειλή εξαλειφόταν, η μετάνοια και η προσευχή για την ειρήνη επικρατούσε και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων.

Ωστόσο σήμερα, οι αλλοδαποί εισβολείς έχουν μετονομαστεί απλώς σε «μετανάστες» και οι βιασμοί και οι δολοφονίες των ιθαγενών γυναικών ονομάζονται απλώς «εγκλήματα». Η ιστορία της Elin Krantz από τη Σουηδία είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.



Η ελκυστική 27χρονη Σουηδέζα είχε βγει έξω ένα Σάββατο βράδυ στο Γκέτεμποργκ, και επέστρεφε σπίτι της με ένα τραμ μαζί με έναν φίλο. Αφού η Elin αποχωρίστηκε τον φίλο της, δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της. Αντ’ αυτού, το γυμνό σώμα της βρέθηκε αργότερα σε μια δασώδη περιοχή κοντά σε ένα σταθμό του τραμ. Το κεφάλι της είχε κτυπηθεί βάναυσα, προκαλώντας τεράστια ζημιά στον εγκέφαλο. Ο κόλπος της είχε διαρραγεί. Είχε βιαστεί και κακοποιηθεί με αντικείμενα, όπως μπουκάλια και πέτρες με ένα εντελώς φρικτό, κτηνώδη τρόπο.



Η Elin είχε απαχθεί, βιαστεί και δολοφονηθεί από ένα 23χρονο κτήνος από την Αιθιοπία με το όνομα “Ephrem Tadele Yohannes”. Οι κάμερες αποτελούν ένα από τα πολλά αδιάσειστα στοιχεία που μαρτυρούν για την ενοχή του δράστη, αν και ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται το έγκλημα.



Οι κάμερες είναι μερικές φορές αποτελεσματικά εργαλεία για να εντοπιστούν οι εγκληματίες, αλλά δεν εμποδίζουν τα εγκλήματα.Δέκα χιλιάδες περισσότερες κάμερες δεν θα είχαν σώσει την Elin ούτε θα σώσουν την επόμενη Σουηδέζα και Ευρωπαία από τα χέρια ενός τέτοιου θηρίου.

Ούτε οι κάμερες μπορούν να αποτρέψουν τους αλλοδαπούς εισβολείς - μόνο οι άνδρες μπορούν να το κάνουν. Τα πρόβατα δεν μπορούν να προστατευτούν, παρά μόνο εάν απομακρυνθούν οι λύκοι από τη στάνη. Το πρώτο βήμα σε αυτή τη διαδικασία, όμως, είναι να γίνει παραδεκτό ότι υπάρχουν λύκοι!

Ωστόσο τα ελεγχόμενα media και οι διάφοροι «προοδευτικοί» πολιτικοί, δημοσιογράφοι και «διανοούμενοι» που δουλεύουν όλοι μαζί για την ίδια ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, δεν θα τολμήσουν να μιλήσουν για αλλοδαπούς εισβολείς.

Η Elin Krantz δεν είναι μόνη. Είναι ένας από τους χιλιάδες στόχους, ίσως δεκάδες χιλιάδες γυναίκες της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Αμερικής που καταβροχθίζονται από τέτοια θηρία κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι από αυτούς τους εγκληματίες(που δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή) δεν φαίνονται στην αρχή, (όπως ο λεγόμενος «δράκος της Πάρου» που ήταν «ήσυχο παιδί») αλλά κάποια στιγμή, μακροπρόθεσμα δείχνουν τα «δόντια» τους.

Μέχρι να αναγνωρίσει ο γηγενής πληθυσμός την δολοφονική αυτή ατζέντα και σταματήσει να ταΐζει το «θηρίο» που τους καταστρέφει, τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι και θα χειροτερεύσουν.



Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι η Elin Krantz, είχε γίνει θύμα της προπαγάνδας περί «ανοχής» και «ποικιλομορφίας» και υποστήριζε την πολυπολιτισμικότητα στη Σουηδία! Φέρεται να ήταν μέλος της ομάδας “We Like Diversity” ("Θέλουμε Ποικιλομορφία") στο Facebook, και υποστήριζε την μετανάστευση ανθρώπων από χώρες του τρίτου κόσμου στη Σουηδία.



Ο δολοφόνος Ephrem Tadele Yohannes πριν έρθει στην Σουηδία, ζούσε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου είχε καταδικαστεί σε 13 μήνες και 11 ημέρες φυλακή για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, υλικές ζημιές και παροχή ψευδούς κατάθεσης. Άρχισε να κλαψουρίζει ότι τον κακομεταχειριστήκαν στις ΗΠΑ επειδή είναι μαύρος και του χορηγήθηκε το καθεστώς του «πρόσφυγα» στον παράδεισο της πολυπολιτισμικότητας - Σουηδία. Για να ευχαριστήσει τη Σουηδία για ό,τι του πρόσφερε, βίασε και δολοφόνησε μια από τις κόρες της.

Η βαριάς μορφής λατρεία της πολυπολιτισμικότητας στα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είχε ως αποτέλεσμα να μην ακουστεί ότι ο δράστης ήταν μετανάστης και μαύρος. Ούτε καν το όνομά του δεν ανέφεραν, αλλά μόνο «ένας 23χρονος», ο οποίος «κατηγορείται για φόνο και διακεκριμένης μορφής βιασμό». Χάριν στο διαδίκτυο ήρθαν στο φως τα υπόλοιπα στοιχεία του.

Σχ. ΚΟ: Είναι αλήθεια ότι οι βιασμοί δεν «εφευρέθηκαν» τώρα, αλλά ποιος είναι εκείνος που θα αμφισβητήσει ότι οι ορδές τριτοκοσμικών μεταναστών που δεν έχουν καμία εκτίμηση στη γυναίκα και ιδιαίτερα στην «δυτική», εκτόξευσαν τους δείκτες της εγκληματικότητας και μέσα σε αυτούς και τους αριθμούς των βιασμών στις ευρωπαϊκές πόλεις; Την ίδια ώρα έχουν χαθεί όλες οι «φεμινίστριες» και υπερασπίστριες των «δικαιωμάτων», που το πολύ - πολύ να ψελλίσουν κάτι περί «σεξισμού».
Οι πιο εμετικές από αυτές θα φτάσουν στο σημείο, χάριν «αντιρατσισμού» ακόμα να «δικαιολογήσουν» τον βιασμό από αλλοδαπούς.



Ένα άλλο περιστατικό που "συγκλόνισε" την Σουηδία ήταν αυτό με τους δώδεκα Αφγανούς που βίαζαν μια Σουηδέζα μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία!
Ένα μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε αποκαλώντας την πόρνη (έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες). Εφτά από τους δώδεκα συνελήφθησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την υπόθεση:



Στη Νορβηγία, στην άλλη βαρέως νοσούσα οπαδό του πολυπολιτισμού σκανδιναβική χώρα, δεν πάνε πολλά χρόνια, που η πρωτεύουσα, το Όσλο, ήταν ουσιαστικά μια πόλη ‘ελεύθερη από βιασμούς’, μια πόλη που κατοικείτο από ανθρώπους που είχαν ανατραφεί με τις πολιτισμένες έννοιες του αμοιβαίου σεβασμού και της ανοχής. Χρόνο με το χρόνο όμως, η συχνότητα εμφάνισης των βιασμών αυξάνονταν σταθερά. Ένας εξωφρενικά δυσανάλογος αριθμός δραστών αφορά εκείνους που τους απορρίπτεται η αίτηση ασύλου - κάτι το οποίο μπορεί να ακούγεται ακατανόητο αν δεν είστε ενήμεροι για το διεστραμμένο καθεστώς στη Νορβηγία, σύμφωνα με το οποίο ακόμα και άτομα που τους έχουν απορρίψει επίσημα το άσυλο, τους επιτρέπεται να συνεχίσουν να μένουν. Και έτσι οι δράστες αποθρασύνονται καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι πιθανώς δεν θα συλληφθούν και αν συλληφθούν δεν θα τιμωρηθούν αυστηρά. Η νοοτροπία αυτή αντανακλάται στο γεγονός ότι ένας πρόσφατος βιασμός έλαβε χώρα σχεδόν στην πίσω αυλή των Ανακτόρων.

Δείτε σχετικό βίνεο:



Τουλάχιστον ένα μέλος του Κοινοβουλίου, ο André Oktay Dahl του Συντηρητικού Κόμματος, (είναι ομοφυλόφιλος), πήγε να πει κάτι, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «κρίσιμη» ενώ ανέφερε ότι πολλοί από τους δράστες προέρχονται από κουλτούρες "με κατακριτέα στάση απέναντι στις γυναίκες".

Αυτή η «κατακριτέα στάση απέναντι στις γυναίκες» (στην ουσία πρόκειται για βαρβαρότητα, αλλά δεν μπορούσε να πει παραπάνω), φάνηκε στο πρόσφατο σοκαριστικό περιστατικό, όπου ένα δικαστήριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκρινε ένοχη μια Νορβηγίδα η οποία είχε καταγγείλει τον βιασμό της στις αρχές της χώρας!



«Φαίνεται πολύ παράξενο κάποιος που καταγγέλλει βιασμό να καταδικάζεται για πράξεις που στο δικό μας κόσμο δεν αποτελούν ούτε καν πταίσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Εσπεν Μπαρτ Έιντε.



Η ιστορία της 14χρονης Eva Helgutan το 2011, είχε πιο τραγικό τέλος. Η 14χρονη Eva υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό από Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει ότι βυθιζόταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά, μετά από λίγες μέρες, αυτοκτόνησε. Η αστυνομία είπε τότε ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια από ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι από τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία, οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

- Η πολυπολιτισμικότητα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας -


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *