ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τα πρόσωπα της τραγωδίας | φωτος - βιντεο

Θρήνος επικρατεί στη Ρόδο από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν οι Αναστασία Κατσαρού, Γιάννης Μπαϊράμης και Κάλλη Παναγιώτου κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της Παρασκευής...

Η 27χρονη δασκάλα, η οποία κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας, και είχε φύγει πριν από λίγους μήνες με απόσπαση στη Ρόδο, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στις δύο τοπικές κοινωνίες.

Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην διευθυντή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και την σύζυγο του, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους επιστρέφοντας από την δουλειά στο σπίτι τους.

«Δεν υπάρχει ελπίδα»

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός του αγνοούμενου καθηγητή Αγγλικών από τη Ρόδο, Γιάννη Αργυρόπουλου, ο οποίος μαζί με άλλους συγγενείς του 53χρονου βρίσκεται στο νησί αναζητώντας τον αδερφό του τον Κώστα.

«Πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες να είναι ζωντανός. Αυτό που περιμένουμε είναι να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται για να τελειώσει το μαρτύριό μας» λέει στο zougla.gr.

Ο κ. Αργυρόπουλος εξηγεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι θεωρεί υπαίτιους για την καταστροφή που βρήκε τον ίδιο και την οικογένειά του το Κράτος και τον Δήμο της περιοχής, καθώς δεν φρόντισαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

«Είχαν προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν έκαναν τίποτα. Δεν λειτουργεί ούτε το Κράτος ούτε ο Δήμος ούτε η αστυνομία ούτε τίποτα. Μπάχαλο και ανοργανωσιά. Λένε ότι η Ρόδος είναι το διαμάντι του τουρισμού. Ψέματα. Είναι η Ρόδος των ξενοδόχων, της απάτης και της κλεψιάς» σημειώνει.

Παράλληλα εκφράζει την αγανάκτησή του για την τακτική των «δύο μέτρων και των δύο σταθμών» που εφαρμόζεται από τους κρατούντες.

«Η Ελλάδα είναι μια ζούγκλα. Δεν μπόρεσαν να κλείσουν έναν δρόμο ώστε να μη χαθούν άνθρωποι. Αν ερχόταν όμως η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε θα είχαν κλείσει τη μισή Αθήνα για να μην τους πλησιάσει κανείς. Δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους. Αυτό που τους νοιάζει μόνο είναι να ξεπουλάνε τη χώρα» τονίζει.

Ξεσπούν οι συγγενείς της δασκάλας

Συγκλονιστικό είναι το ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα του αδερφού και του θείου της Αναστασίας. «Την έφεραν από τα Ψαχνά για να πεθάνει εδώ. Την έστειλαν εδώ και η θέση στα Ψαχνά είναι κενή. Η αδελφούλα μου…» λέει ο αδερφός της άτυχης κοπέλας.

«Έπρεπε να κλείσει ο δρόμος για όσο διαρκούσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και όχι να περιμένουν να έρθει αυτή η κακοκαιρία» λέει οργισμένος ο θείος της.



(Η Αναστασία Κατσαρού, ο Κώστας Αργυρόπουλος και ο επιζών Ιωάννης Γκίζας)







\



zougla.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. kalhspera..gia pio logo kophke to video otan akoma den eixe oloklhrvsei thn sunomilia tou o petheros tou adikoxamneou thymatos??? aparadekto.....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/13 18:48

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ....
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/13 23:31



    Με τα τζιπακια γυρνουσαν ολη τη μερα οι κυριοι του δημου για να βοηθησουν σε τι και τις βενζινες αυτες εμεις τις πληρωσαμε



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *