ροή ειδήσεων

"Τάζει ίντερνετ στο λαό, που του δημεύει τα σπίτια"

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος...τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ, χωρίς, όμως, να το ονομάσει, ως «το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης».

«Είναι θλιβερό, πρωθυπουργός χώρας με 2.100.000 ανέργους και 6.000 αυτοκτονίες, που στηρίζεται και στηρίζει με ασυλία το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, να τάζει στο διάγγελμά του πρόσβαση στο διαδίκτυο στον λαό, που του δημεύει τα σπίτια», είπε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είπε πως «ενώ τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν αποδεικνύουν την πλήρη αποτυχία του μνημονίου, με βαθιά ύφεση και μαζική ανεργία στο 27%, ο Τόμσεν και η παρέα του, με προκλητικό τρόπο, απαιτούν τη λήψη και νέων σκληρών μέτρων κατά του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού».

Τέλος, με αφορμή τις σημερινές αντιδράσεις υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα, έξω από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η αρμόδια τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είπε ότι ο «κόμπος έφτασε στο χτένι», έκανε λόγο για «εξαθλίωση» που «έχει φτάσει στο απροχώρητο» από τα μέτρα της τρόικας και πρόσθεσε πως «οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο και το πολιτικό σύστημα που αποφασίζει γι' αυτό τον τόπο», καλώντας την κυβέρνηση «να αφουγκρασθεί τον πόνο και την οργή των πολιτών και να σκύψει με ευαισθησία στα δίκαια αιτήματά τους».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/11/13 09:23

    ΑΝΤΩΝΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΑ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/13 09:42

    Θέλει λέει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να τον παίζουν στο FACEBOOK και να μην ασχολούνται μαζί του, έχει κάποια λογική , αν και θα προτιμούσα να πάει να κάνει παρέα στο ΓΑΠ και να διάβαζα στα περιοδικά για τα κατορθώματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/13 12:47

    Δεν καταλάβατε ακόμα αγαπητοί συμπολίτες τον απότερο σκοπό του Σαμαρά!!! Αν θυμάστε καλά, οι εξεγέρσεις στην Αίγυπτο και την Συρία των πολιτών συντονίζονταν μεταξύ τους μέσω ιντερνετ. Εχοντας εξασφαλίσει λοιπόν ο Σαμαράς τον διακόπτη του "δωρεάν" ιντερνετ (???) θα μπορεί να κάνει μπλακ αουτ σε όλες τις συννενοήσεις των πολιτών σε περιπτώσεις εξεγέρσεων ή διαδηλώσεων! Δεύτερο το κρατούμενο, μας λέει ότι θα είναι δωρεάν (!!!) η υπηρεσία αυτή (ειδικά στους νέους!!!!) και διερωτώμαι, ποιές εταιρίες θα του δώσουν το ελεύθερο στο "δωρεάν"??? Μα καμία φυσικά, εμείς πάλι θα την πληρώνουμε αφού θα τα κάνουν πλακάκια μεταξύ τους και πάλι εμείς οι πολίτες θα τα πληρώνουμε. Τώρα όσον αφορά την "ευαισθησία" του αυτή στις δωρεάν υπηρεσίες προς τον πολίτη, ας μας πει τι έγινε τελικά με οχι την αλλά τις λίστες τύπου Λαγκαρτ και με τα τόσα ονόματα των μεγαλοκαταθετών σε ξένες τράπεζες γιατί έχει πέσει σκοτάδι πυκνό και καμία πληροφόρηση από τα παπαγαλάκια τα ΜΜΕ που εδώ και 15 ημέρες δεν ασχολούνται παρά μόνο με την Μαρία και την δολοφονία των νέων. Για όλα τα άλλα θέματα τύπου Ολυμπιακά έργα, το C4i, το Βατοπέδι, το χρηματιστήριο, τις υποκλοπές, τα γερμένα υποβρύχια, τα εξοπλιστικά προγράμματα, την επιστροφή του κατοχικού δανείου, τις Γερμανικές αποζημιώσεις.... για όλα αυτά σιγή ιχθύως ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!! Εγώ έχω σπουδάσει λίγο οικονομία και αυτό που έμαθα είναι όταν μια επιχείρηση (δες κράτος) πάει για χρεοκοπία, στρέφεται πρώτα προς τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις της!!!! Ο Σαμαράς καυχήθηκε ότι πέτυχε το μεγαλύτερο παγκοσμίως κούρεμα χρέους 146 δις. Εγώ του λέω ότι μάλλον πέτυχε ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα χρέους (της Γερμανίας προς εμάς) , γύρω στα 400 δις (τόσο πάνω-κάτω υπολογίζεται) ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από τους Γερμανούς!!!! Αν αυτό λέγεται sucess story είναι άλλη υπόθεση!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/11/13 14:44

    Δώσε στον Έλληνα καναπέ και wifi και θα τον έχεις καρφωμένο εκεί χωρίς άγχος για απεργίες, πορείες, διαδηλώσεις και τέτοια...!! Είσαι τεράστιος ρε Αντωνάκη , τεράστιος λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/11/13 17:02

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi… Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς.
    Για όσους δεν καταλαβαίνουν, το πρόγραμμα "Connected Continent" δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα κοινωνικής παροχής δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά ένας τρόπος να σπείρουν μικροκυματικό δίκτυο μέσω ζεύξεων πάνω από το κεφάλι μας, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι
    ανάμεσα των ζεύξεων θα τηγανίζεις δωρεάν αυγά (και τα μυαλά σου μαζί), θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και το απόλυτο δίκτυο παρακολούθησης, δίπλα στο σπίτι σου, και σε όλα τα δημόσια κτήρια. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    13 Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε η ” διασυνδεδεμενη
    Ευρώπη για την αναπτυξη”.

    Αχ Αντωνάκη μου. Συμμαζεψου. Σταματα να παπαγαλιζεις την ΕυρωΧουντα. Μη το παίζεις Δωρεάν Μάγκας.

    Και η δημοσιογραφάρα ο Πρετεντέρης, έκανε το έργο της, βγάζοντας έμμεσα την είδηση με τέτοιο τρόπο που αντί να σκεφτείς την αλητεία της Ευρώπης που θα σου ψήνει τον εγκέφαλο καθημερινά, και θα ακούει τα πάντα, να στο περνάει στο ντούκου. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *