ροή ειδήσεων

Αηδιαστικό! Ιερέας ασελγούσε πάνω στην θετή του κόρη

Ένοχος κρίθηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας -σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία- 58χρονος ιερέας,
για το αδίκημα... της άσεμνης επίθεσης εναντίον μικρού κοριτσιού που είχε ως θετή κόρη, από τα τέσσερα μέχρι τα εννέα της χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι σήμερα 24 χρονών. Το σοβαρό αδίκημα του ιερέα διαπράχθηκε κατ’ εξακολούθησιν όταν εκείνη διέμενε με την οικογένειά του. Η αναδοχή έγινε μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα αποφάσισε να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία, πριν από δύο χρόνια, κατόπιν παρότρυνσης της ψυχολόγου της, η οποία διέγνωσε συμπτώματα αγχωτικής διαταραχής.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, η νεαρή ανέφερε ότι ο λόγος που δεν κατάγγειλε νωρίτερα τον ιερέα ήταν επειδή φοβόταν ότι δεν θα την πίστευε κανείς. Συνέχισε, λέγοντας πως προέβη στην καταγγελία επειδή ήθελε να προστατεύσει άλλα παιδιά που, όπως είπε, φιλοξενούνται, κατά διαστήματα, στο σπίτι του ιερέα, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών. Χθες, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 58χρονο, με την υπεράσπισή του να αγορεύει για μετριασμό της ποινής του. Η αγόρευση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, ενώ θα παρουσιαστεί και έκθεση του Γραφείου Ευημερίας. Η ποινή του ιερέα θα επιφυλαχθεί για άλλη συνεδρία.

Στο μεταξύ, η παραπονούμενη που βρέθηκε χθες στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας σε άλλη υπόθεση, συναντήθηκε, τυχαία, με συγγενικά πρόσωπα του ιερέα στον εξωτερικό χώρο του δικαστηρίου. Οι συγγενείς άρχισαν να τη βρίζουν και να της πετούν τενεκεδάκια αναψυκτικών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι απομάκρυναν τη νεαρή από το σημείο.

Σε εξέλιξη δίκη ιερέα για βιασμό

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας του 42χρονου ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό της 26χρονης αδελφότεκνής του. Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης, περί τα τέλη Μαΐου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ο 42χρονος ιερέας και θείος της ήλθε σε συνουσία μαζί της, χωρίς τη συναίνεσή της. Η νεαρή κατέθεσε ότι τελευταίο διάστημα, πριν από το περιστατικό, είχε γίνει σκιά της.

Σε πολλές περιπτώσεις, με το πρόσχημα ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στον άρρωστο αδερφό του, έψαχνε ευκαιρία για να κοιμηθεί μαζί της, σύμφωνα με την 26χρονη που διέμενε σε τροχόσπιτο, το οποίο της είχε παραχωρήσει ο ιερέας θείος της. Την επισκεπτόταν συχνά, πρόσθεσε, ενώ κάποιες φορές διανυχτέρευε εκεί. Όπως ανέφερε η 26χρονη, σε μιαν από τις επισκέψεις του, της ζήτησε να μείνει το βράδυ στο τροχόσπιτο, κάτι το οποίο έγινε.

Καθώς, όμως, ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας το νυχτικό της, ο 42χρονος ιερέας την πλησίασε, και αφού της επιτέθηκε άσεμνα, τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία της. Η νεαρή ενημέρωσε τον πατέρα της για το περιστατικό μετά από περίπου δέκα μέρες και ακολούθως μαζί προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Από την άλλη, ο ιερέας διαψεύδει την 26χρονη, δηλώνοντας αθώος. Υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η αδελφότεκνή του τον εκβίαζε, προκειμένου να της δίνει χρήματα.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *