ροή ειδήσεων

Μπορεί ένα… e-mail να σου κόψει την ανάσα;

Κι όμως, η… τεχνολογία μπορεί στην κυριολεξία να μας κόψει την ανάσα, ακόμη κι όταν κάνουμε απλά πράγματα, όπως το να στέλνουμε ένα e-mail! ...

Μπορεί να ακούγεται απίθανο ή υπερβολικό, όμως πια είναι επιβεβαιωμένο και επιστημονικά: ένα e-mail μπορεί να μας κόψει την ανάσα, στην κυριολεξία!

Πρόκειται για τη νέα πάθηση της εποχής, από την οποία πάσχει το 80% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την «άπνοια e-mail» όπως την έχουν ονομάσει οι επιστήμονες, «εμπνευσμένοι» από την υπνική άπνοια.

Η υπνική άπνοια χαρακτηρίζεται από την ξαφνική παύση της αναπνοής και τότε η έλλειψη οξυγόνου προκαλεί τον ελαφρού ύπνο, σε μια κίνηση «άμυνας» του οργανισμού προκειμένου να επανέλθει η αναπνοή. Κύρια συμπτώματα της υπνικής άπνοιας, είναι η κούραση, η έλλειψη μνήμης και συγκέντρωσης, οι πονοκέφαλοι, το άγχος, η κατάθλιψη, η χαμηλή λίμπιντο και το ξύπνημα με στεγνό λαιμό.

Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα εμφανίζονται, σύμφωνα με τη Daily mail και κατά την απλή διαδικασία της γραφής ενός e-mail ή πληκτρολόγησης ενός κειμένου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *