ροή ειδήσεων

FameLevels: Μια πολλά υποσχόμενη ιστοσελίδα ανάδειξης ταλέντων στα πρώτα της βήματα

Μία νέα ιστοσελίδα στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ανάδειξη ταλέντων βρίσκεται οnline! Καθένας που αγαπάει τη μουσική και θέλει να δημοσιοποιήσει το ταλέντο του ανεβάζει... βίντεo με το τραγούδι που πιστεύει ότι αναδεικνύει τις ικανότητές του και περιμένει να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Κριτές σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλοι παρά οι επισκέπτες της ιστοσελίδας ,που με το μαγικό κουμπί VOTE δίνουν την ευκαιρία στον διαγωνιζόμενο να φτάσει πιο κοντά στην πρόκριση.

Στη σελίδα δυνατότητα δημιουργίας προφίλ δεν έχει μόνο ο διαγωνιζόμενος, αλλά και αυτός που θέλει να ψηφίσει και του αρέσει να ακούει και να επιβραβεύει ανθρώπους με ταλέντο σε γνωστά ή δικά τους κομμάτια. Mέσω της ιστοσελίδας παρέχεται η δυνατότητα και η ευκολία σύνδεσης μέσω facebook, αφού πατώντας το Log in και έπειτα το μπλε κουμπί σύνδεσης μέσω facebook δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω αν δεν διαγωνίζεσαι!
Το Famelevels όπως προκύπτει και από το όνομα της σελίδας, είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ανάδειξης και προώθησης καλλιτεχνών. Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης διαγωνίζεται σε τέσσερα επίπεδα , ξεκινώντας από το «Τοπικό» και καταλήγοντας στο «Παγκόσμιο». Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ο διαγωνιζόμενος συγκεντρώνει ψήφους από άλλους χρήστες , από τους οποίους και κοθορίζεται η μετέπειτα τύχη του και το αν καταφέρει τελικά να ανέβει επίπεδο φτάνοντας στην κορυφή! Η social πλευρά της σελίδας, η οποία προσφέρει ψυχαγωγία και στους μη συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, κάνει το Famelevels μοναδικό στο είδος του και την πιθανότητα ανάδειξης των καλλιτεχνών, ακόμα μεγαλύτερη. Ψηφίστε και εσείς γιατί το ρολόι αντίστροφης μέτρησης ξεκίνησε !!!!!!!

Η διεύθυνση της σελίδας είναι www.famelevels.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *