ροή ειδήσεων

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: GALA-AEROBIC ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑΙ, ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΧΙ.

Αναγνώστης:
Καθώς λοιπόν κατέβαινα με το αυτοκίνητο μου στο κέντρο της Ρόδου διαπιστώνω πως η κίνηση ήταν μεγάλη για Κυριακή ,μα τι γίνεται έλεγα από μέσα μου ,καμιά διαδήλωση για τα κομμένα επιδόματα ,για την φτώχεια,για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές; Είναι δυνατόν... να λείπω από τέτοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας; έλεγα ο τελευταίος των ρομαντικών στην Ρόδο που σαν την μύγα μέσα στο γάλα ξεχωρίζουμε και απέχουμε από την σάπια νεόπλουτη νοοτροπία του ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗ νεόπλουτου Ροδίτη.
Εκεί λοιπόν που τα σκεφτόμουν όλα αυτά και ή φλόγα άρχιζε να φουντώνει μέσα μου έτοιμος και εγώ να πάω στην συγκέντρωση για την οποία δεν είχα ενημερωθεί, εκεί που έψαχνα απεγνωσμένα πάρκινγκ, βλέπω κάτι πρασινοφορεμένες γκόμενες με RAY BAN γυαλί (μαϊμού η όχι δεν το ξέρω) και διάφορους ψευτονεόπλουτους επιχειρηματίες να αγκαλιάζονται με πολιτικούς αποτυχημένους του πρώην δικομματισμού.

Ο κόσμος η μάλλον τα πρασινοφορεμένα πρόβατα (μου θύμισε εποχές ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ρόδο) ήταν χιλιάδες,όλοι έτρεξαν να κάνουν aerobic να το παίξουν μούρες, να τρέξουν, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν στην πόλη της Ρόδου οικογένειες που σιτίζονται από τα κοινωνικά παντοπωλεία,την ίδια ώρα έχουν πετσοκόψει τα επιδόματα ανεργίας,την ίδια ώρα υπάρχουν απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι,την ίδια περίοδο 3 συνάνθρωποι μας αυτοκτόνησαν ενώ είχαμε άλλες 4 απόπειρες.

Εκεί που έπεσα από τα σύννεφα ήταν όταν είδα διάφορες χαζογκόμενες μέσα στα πράσινα να πηγαίνουν να ψωνίζουν από τα ανοιχτά μαγαζιά χωρίς να σκεφτούν ότι παραβιάζονται όχι μόνο τα εργασιακά αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων των καταστημάτων που θα δουλεύουν 7 ημέρες της εβδομάδας. Αυτό βέβαια απαιτεί μυαλό αλλά δυστυχώς λίγες το έχουν.

Συγκεντρώσεις στα πλατειακά GALA λέμε ΝΑΙ,

Συγκεντρώσεις για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων λέμε ΟΧΙ.

ΥΓ
Όσοι θιγμένοι μου γράψετε ότι γίνονται για την υγεία και τον καρκίνο και άλλες τέτοιες δηθενίστικες δικαιολογίες να κάνετε συγκέντρωση και να κατεβείτε για τα χάλια του νοσοκομείου της Ρόδου αλλά μάλλον εκεί θα είμαστε το πολύ 20 άτομα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/11/13 17:20

    μπραβο φιλε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/13 09:26

      Τι ηλιθιότητα θεέ μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ολος αυτός ο κόσμος αγόρασε μπλουζάκια για να αγοραστεί ένα μηχάνημα για το
      Νοσοκομείο μας . Ήταν πολλά νέα παιδία που έδωσαν το χαρζιλικΙ του γιαυτο, ήταν
      άνθρωποι σαν εμένα που είχα μόνο 15 ευρω στο πορτοφόλι μου για να περάσω
      τις τελευταίες ημέρες και έδωσα τα 10 ευρω για να ενισχύσω τον σκοπό.
      Εσύ τι έχεις κάνει για το καλό του τόπου η των συνάνθρωπων σου ?
      δεν μας είπες .
      Βρίζεις ανώνυμα και φυσικά ήσουν παντελώς ανημέρωτος για τον
      σκοπό της εκδήλωσης.
      Αν είσαι πράγματι αγωνιστής και ιδεολόγος και έκανες λάθος μπορείς
      να αναρτήσεις τώρα ένα συγνώμη για τις ύβρεις .

      Έτσι κανου οι άνδρες .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/13 17:29

    και το μηχανημα των 20.000 ευρω ποιος θα το αγορασει εσυ;; Επαγγελματια διαδηλωτη της πλακας! Αντι να διαδηλωσουνε για το νοσοκομειο οπου δεν προκειται να γινει τιποτα καλυτερα να αγορασουν μπλουζακι-μηχανημα-ανασα για πολλους συμπολιτες μας. Μπορει να φανει χρησιμο και σε σενα αν και δε στο ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 21:16

      plirosame forous adra Kirie. Den tha doso epipleon lefta, arnoume. Na diekdikisis oi foroi pou edoses ego kai esi kai oli mas na pane ekei pou prepei. Etsi kai mixanimata tha exoume, kai nosokomia kai paidia kai paei legontas. Arnoume na tous xariso dekara. Fetos tous plirosa adra meso foron.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/13 17:58

    Καλά πολύ κόμπλεξ έχεις μεγάλες! Πότε άραγε έβαλες το χέρι σου στην τσέπη να βοηθήσεις έναν - μόνο έναν συνάνθρωπο σου ψευτοαριστερέ που έχεις μάθει να παίρνεις και μόνο να δίνεις με αντάλλαγμα. Αντί να χαρείς που ο κόσμος επί τέλους σηκώθηκε από τον καναπέ του , τους τα σέρνεις κι από πάνω για να φανερώσεις την Παντελή ιδεολογική σου γύμνια και την επικίνδυνη κοινωνική σου απομόνωση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:36

      εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος και απο οτι καταλαβαινω ουτε ψευτοαριστερος, την Τεταρτη που εχει πανελλαδικη απεργια θα κατεβεις στους δρομους? ή η επαναστατικοτητα σου εξαντληται στο να βριζεις τους αριστερους και τους κομμουνιστες που για χρονια θυσιαζουν τα παντα ωστε εσυ να εχεις δικαιωματα? πριν απαντησεις να ξερεις οτι σημερα εγω κατεβηκα στο δημαρχειο και περπατησα κανονικα με ολα τα αλλα παιδια και μπραβο σε οσους εκαναν το ιδιο. αλλα θελω να δω την ιδια συμμετοχη και τη Τεταρτη!!! καταλαβες?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/13 18:07

    εισαι ηλιθιος !! μπραβο στα παιδια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 18:15

      Siko8ike apo ton kanape o roditis gia na kanei aeropik bravo megaloi agonistes mporei na peinate alla auta den ta xanete. Xaxaxaxap

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/13 19:46

      Εσυ 6.15 μαθε πρωτα Ελληνικα και μετα να σχολιαζεις.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/13 18:08

    STHN MALAKIA OI RODITES EINAI PRWTOI OTAN ARXISEI NA TOUS PIANEI PEINA THA EINAI ARGA GIA AYTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/13 18:12

    ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΕ ...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 21:19

      6:15 fotografises tin koinonia tis rodou se mia frasi. me ekanes kai gelasa ...

      Διαγραφή
  7. katerina lymperopoulou3/11/13 18:15

    organwse vlaka esi mia diamartiria kai tha erthoume........esi giati katevenes sto kentro kiriakatika?profanws gia kafedaki....to oti o kosmos edwse apo to isterima tou 5eurw gia enisxisi agoras enos sovarou mixanimatos den metraei?kai den eixe mono gomenes eixe kai gomenous kai giagiades papoudes pateres manades paidia auto den itan diadilwsi pou thes na kaneis esi kai telika na min ginei tipota itan mia pragmatiki praxi...kai sta lew eponima oxi anonima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:41

      Κατερινα σταματηστε να απαξιωνετε τις απεργιες και τις αλλες κινητοποιησεις γιατι χωρις αυτες πιστεψε με ο σημερινος εργασιακος μεσαιωνας θα σου φαινεται παραδεισος οταν καταργηθουν.οπως ειπα και πιο πανω εγω κατεβηκα και σημερα εκει στο δημαρχειο, αλλα θα κατεβω και τη Τεταρτη στην απεργια. εσυ τι θα κανεις? εκ του ασφαλους δεν αλλαζεις τιποτα. και τελος για να ξερεις, για να εχουν αποδοση οι οποιες κινητοποιησεις του κοσμου απαιτουν μαζικοτητα. αν δε κατεβεις εσυ ουτε εγω ουτε κανενας και πανε μονο οι γνωστοι τη κατσαμε τη βαρκα.καταλαβες?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/13 18:33

    ανεγκεφαλε και ασυνειδητε "πατριωτη" το οτι δεν ενημερωθηκες εγκαιρως για μια απο τις ελαχιστες εκδηλωσεις που καταφερνει να συγκεντρωσει τοσο κοσμο για καλο σκοπο και οχι για ποδοσφαιρο συναυλια ηκαθε λογης συγκεντρωσεις που δεν οφελουν πουθενα ημουν κι εγω η χαζογκομενα των 50 ετων εκει με την οικογενεια μου χαζογκομενεσ κι αυτοι, και ακομα 5000 και πλεον συνανθρωποι(χαζογκομενες επισης) μαθε ηλιθιε ανθρωπε πριν μας χαρακτιρησεις πωσ χαρη σε αυτες τις συγκεντρωσεις σημερα μια εξεταση με υστεροσκοπιο γινεται στο νοσοκομειο μας, ενω εγω για την ιδια εξεταση το2004 εδωσα 800ευρω στην Αθηνα Και πιστεψε με δεν εχω ρειμπαν ουτε και δευτερο παντελονι να φορεσω Καθαριζω σκαλες για να ζησω αξιοπρεπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. katerina lymperopoulou3/11/13 18:36

    bravo sou isoun i kaliteri apantisi gia auton.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/11/13 18:42

    ότι κόσμος είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει πως να αντιδράσει σε όλα αυτά που συμβαίνουν και ότι δεν έχει βρεθεί ένα πρόσωπο ή ένα κόμμα ή τέλος πάντων μία ιδεολογία να μας συσπειρώσει δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εκδήλωση.σήμερα ο σκοπός ήταν μα μαζευτούν χρήματα για ένα μηχάνημα που θα βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας,αλλά και να δώσει ελπίδα σε άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.εγώ ήμουν εκεί με τον σύζυγο και τα 2 παιδιά μου και ένιωσα γεμάτη από αυτή τη μικρή συνεισφορά.αυτή είναι η ουσία να μάθουμε να προσφέρουμε όπως μπορούμε και να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη του τόπου μας.προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος έχει χάσει το νόημα και δεν μπορεί έτσι εύκολα να δίνει τέτοιους χαρακτηρισμούς σε γυναίκες εργαζόμενες,μητέρες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.και να το κάνει και ανώνυμα.το κόμπλεξ σεόλο του το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/13 18:42

    apo tin alli ego geliotites ta theoro kai eimai kai tou athlitismou fanatika edo aki 20 xronia. Den xriazete na kanoume simaia ton tropo zois mas. Lipame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/11/13 18:47

    Εισαι πολυ μεγαλος βλακας, κομπλεξικος και κομματοσκυλο (χειροτερα δεν γινεται)...
    Γιωργος Ηλιου απο την μπαντα που επαιξε σε αυτη την ηλιθια εκδηλση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/11/13 18:47

    κάτι τέτοιοι σαν και εσένα μας έκαναν να σηχαθούμε και τις διαμρτυρίες και τις διαδηλώσεις,άσχετε κομπεξικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:33

      ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΑΝ; ΠΟιοι ήτο οι ΧΟΡΗΓΟΊ; ΤΗ ΉΘΕΛΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ;ΤΙ ΉΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ;;ΣΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  14. katerina lymperopoulou3/11/13 18:52

    deite tin teleutaia tou apantisi den exei katalvei kan ti egeine simera kai poios itan o skopos.....thee mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παίδες, πλακώνεστε χωρίς λόγο. Ο πρώτος είπε μερικές αλήθεις, αλλά και άλλες τόσες αστοχίες. Η ασπρόμαυρη σκέψη, από όπου και αν προέρχεται, είναι επικίνδυνη. Ποιος άλλωστε είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος σε μία πορεία, χωρίς κάποιες λοξοδρομήσεις; Καλή η εκδήλωση, καλή και η διαμαρτυρία. Γιατί το ένα να ανειρεί το άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/11/13 18:56

    Ο τελευταίος των ρομαντικών?? Μας δουλεύεις? Αν περιμέναμε από κομλεξικα άτομα σαν εσένα να σωθούμε καήκαμε. Αχρείαστο να σου είναι το μηχάνημα το οποίο θα αγοραστεί απ το νοσοκομείο χάρη στη σημερινή μέρα φιλαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΙΚ PAN3/11/13 19:00

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 15Ε ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΙΜΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:48

      και τους φορους γιατι τους πληρωνεις?για να τα παιρνει ο Αδωνης να τα δινει στους εφοπλιστες και τους ξενοδοχους και να περνανε καλα? δωρεαν υγεια σου λεει τιποτα μεγαλε?αν οχι καλα να παθεις για οτι τραβας. πριν απαντησεις κι εγω ημουν κατω σημερα και μπραβο και σε οσους κατεβηκαν. εγω φυσικα κατεβηκα για να τιμησω τους ανθρωπους που εχουν το προβλημα και σε αυτους που εφυγαν απο αυτο το προβλημα. ειχα κι εγω αγαπημενα προσωπα που εφυγαν ετσι. ομως τη Τεταρτη θα κατεβω και στην απεργια να διεκδικησω τα κεκτημενα δικαιωματα που μου πειραν. και μεσα σε αυτα ειναι και η δωρεαν υγεια φυσικα. εσυ θα κατεβεις? ή τη καλη σου πραξη την εκανες σημερα οποτε τη τεταρτη θα πας για καφε?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/11/13 19:01

    ηταν καλη ευκαιρια για κατι ψωναρες να φανουνε!!!!! πεστα σκετα φιλε!! χωρις μακιγιαζ!!!!!! οσοι δεν μιλανε ειναι μαζι σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/11/13 19:03

    ωρε μιζερια και κακο..... η μια καθαριζει σκαλες , ο αλλος δεν εχει δευτερο παντελονι , ο τριτος ειναι ανεργος...... μου ερχεται να κλαπσω!!!!!!! πρτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:46

      Σωστος.Το i-phone ομως και το internet το εχουν ομως και ας πεινανε.Κοροϊδια εντελως!!!Γελανε και τα τσιμεντα με την παρτη σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/13 01:41

      10:46 hahahahah ontws etsi einai

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος3/11/13 19:12

    συμφωνω μαζι στην τελευταια σου προταση. θα επρεπε να επικροτησεις την προσπαθεια αλλα και την τελευταια σου προταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xristina kyriazi3/11/13 19:14

    Ηθελα να ήξερα το ονομα σου ανωνυμε ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ κομπλεξικε και να σε βρω να στα χωσω μες τη μουρη! ρε ασχετε που τολμας και προσβάλλεις τους εκατονταδες Ροδίτες που πρόσφεραν τον οβολό τους για έναν ιερό σκοπό και δεν κοιμηθηκαν ή πήγαν για καφέ όπως σίγουρα έκανες εσύ που νευριάσες επειδη δεν έβρισκες και πάρκινγκ για να πας να πιεις το φραπεδακι σου!!Μακαρι να γινονταν καθε μερα τετοιες εκδηλωσεις για να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας και να ειμαστε ενωμενοι!!εσυ που βριζεις και υποτιμας ασυστολα τοσο κοσμο μαζι και εμενα που βρεθηκα εκει και ενιωσα πολυ ομορφα που συνεισεφερα εστω και με αυτο τον τροπο για να αγοραστει αυτο το μηχανημα να δω οταν παθεις κατι εσυ ή η οικογενεια σου και χρειαστεις αυτο το μηχανημα να δω ποιος θα σε σωσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/11/13 19:17

    klapse gia ton eauto sou pou den xerei oute na grafei kai gia auta pou se emathe i oikogeneia sou.....kai egw klaiw gia sena kai an eiste mages peite poioi eiste kai na figete apo to nisi me ta prasinoforemena provata......onomata kololstres.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/11/13 19:53

    ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ....

    ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΚΙΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡ ΓΕΜΑΤΑ ΦΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 21:23

      μαλλον σε λαθος σελλιδα απαντησες φιλε μου...εδω δεν ειμαστε για να λογοκρινουμε τους Ροδιτες...αντε το κουβαδακι σου κ σ'αλλη παραλια να πεις τη μαλακια!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/13 21:47

      Καλα δεν ντρεπεστε πιστευω οτι ειμαστε το μοναδικο νησι που βριζουμε ετσι ο ενας τον αλλο. Τι χαλια ειναι αυτα εχουμε το πιο ωραιο νησι στα Δωδεκανησα και εμεις βριζομαστε... Ο καθενας μπορει να συγκεντρωθει και να διαδηλωσει για οτι θελει ακομα και για τις τυροπιτες στα κυλικεια... Δεν εχουμε χουντα αν και απο αυτα που λες μαλλον για Χρυσαυγιτης μοιαζεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/13 02:10

      Βρίζουμε ο ένας τον άλλο γιατί γεμίσαμε βορειοελλαδίτες που ήρθαν, λάδωσε το αντεράκι τους και βγάζουν και γλώσσα τώρα και μας την λένε. Αν δεν σας αρέσει η Ρόδος, πίσω στις στάνες σας. Γίδια.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος3/11/13 20:04

    αριστερος ειμαι κι εγω φιλε μου αλλα με ανοιχτο μυαλο... αλλο συγκεντρωση δυαμαρτυριας και αλλο αυτο που εγινε σημερα δεν κατεβηκαμε για ψωνια ουτε για καφε Ανοιξε το μυαλο σου γιατι κατι τετοιοι σαν κι εσενα μας εδιωξαν απο τις συγκεντωσεις δυαμαρτυριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/11/13 20:06


    Οταν λοιπόν αγαπητέ χρειασθείς κολονοσκόπηση να πας σε ένα ιδιώτη γιατρό να τα σκάσεις για να μάθεις έτσι για ποιό λόγο έγινε η σημερινή συγκέντρωση. Οχι αλλο κάρβουνο ψαγμένοι της οκάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/11/13 20:26

    adiko eheis file ola ginane gia enan skopo!!! koita posa grimata mazeutikane gia ena mihanima afou to idio to kratos den mporei na kanei kati giati einai ahristoi kai anikanoi tote prepei na to kanoum emeis!!!koita to hamogelo tou paidou pos egine auto? apo idiotiki protovoulia kai apo to isterima olou tou kosmou giati an perimenes apo ti politeia treha gireue einai i apoliti xeftila kai xeftila se olous osous theoroun tous rodites tempelides...oi rodites ena kaokairi douleuoun proi mesimeri vradi horis stamtimo kai oles tis meres toulahston oi perisoteroi kai oi pio polloi den einai oute volemenoi oute trone ta lefta tou mpampa tous giati einai ipaliloi epohiakoi alal eiste komplexikoi osi ta lete auta giati zileuete ton tropo pou zoune....as mas peis file ti douleia kaneis kai esi na doume poios einai o kaloperasakias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/11/13 20:40

    Ένας άθρωπος βγήκε να πει την αλήθεια και τον φάγατε,τον βρίζετε .Που είστε όλοι εσείς να διαδηλώσετε για τα χάλια της Ρόδου;Που είστε όλοι εσείς να κάνετε μια πορεία για τους τρεις ανθρώπους που αυτοκτόνησαν;Ο τρόπος ζωής λοιπόν του νεοπλουτισμού έγινε δήθεν έρανος,πηγαίνουμε μια φορά τον χρόνο δίνουμε δύο ευρω και μετά σιωπούμε μέχρι του χρόνου.
    Όποιος λέει αλήθεια είναι το μαύρο πρόβατο στις κλειστές κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 21:30

      8:40....ta eipes ola.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/13 07:45

      ΣΩΣΤΟΣ 8:40!!!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ,ΚΑΘΑΡΣΗ KAI ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος3/11/13 20:45

    den ehei entelos adiko gia auto pou leei alal ohi na leme oti einai gala kai tetoia giati kati einai kai auto mia voitheia gia ena mihanima..an kaneis poreia diladi gia tin kivernisi kai ta metra pou pernei to kratos ti tha latalaveis? nomizeis oti tha se akousoun? sta @@@@ tha se grapsoun epomenos perimeneis tis ekloges kai tous grafeis esi sta @@@....diladi na min kanoume tipota? nomizeis oti tha idrosei to auti kanenos epidi autoktonisan oi simpolites mas? vevaios kai einai poli lipiro kai amartia alla den endiaferetai kanenas oti kai na kanoume... an kaname poreia gia kati allo tha evgaine pali kapoios kai tha elege anti na dosoun oi xeftilismenoi rodites kati apo to eisodima tous na voithisoun to ehoun rixei stis poreies mono logia logia logia kai ohi praxeis...auto pou kanane simera itan praxi kai den einai mono auto ehoun kanei ekdiloseis kai gia ton mikro aggelo....den nomizo to kratos na ehei kanei perisotera gia ton aggelo apo oti oi simpolites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/11/13 20:48

    kai autos o anthropos den paei gia kafe? me auti ti logiki giati paei gia kafe anti na paei na kanei poreies na diamrtirithei i na organosei mia ekdilosi?..oloi osi milate olo gia kafedes eiste kai meta petageste kai ta kata krinetai ola.. esi diladi file piges na agoraseis ena mplouzaki na enishiseis? pare to mplouai kai min perpatiseis alla ti??????? kathosoun ston kanape i koimosoun apo to htesino xenihti ipotheto auti einai i voitheia sou opos kai autou pou egrapse to arthro..na fantasteis poso enimeromenos einai pou den eiixere kan ti ginotan...oli i rodos to ixere...toso homenos einai sta dromena pou mono na katigorei xerei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/11/13 20:57

    Δίνουμε 5 ευρώ και από εκεί και πέρα τίποτα! Περιμένουμε το μάνα εξ' ουρανού να φτιάξει το νοσοκομείο. Οκ, να δώσουμε (δώσαμε δλδ για δύο μπλουζάκια), αλλά αυτό δεν αρκεί. Τα εκατομύρια τρέχουν γύρω μας σε μίζες και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και εξοπλισμού στα νοσοκομεία. Και εμείς αρκούμαστε να μαζέψουμε ένα ποσό για να αγοράσουμε ένα μηχάνημα. Καλώς να αγοραστεί, αλλά αναρωτηθείτε, φτάνει αυτό; Θα κατέβει ο ίδιος κόσμος στο κέντρο την άλλη Κυριακή να διαμαρτυρηθεί για την κατάντια του νοσοκομείου που κατήντησε κέτρνο υγείας;
    Κ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/13 16:51

      poios soy eipe esena oti opoios pige stin ekdilwsi kai edwse 5 evrw apo ekei kai pera de kanei tipota? giati to ena na anairei to allo kai na eimaste telos pantwn toso MIZEROI? an thelete na kanete kati kante to se praxeis kai oxi se logia ! oso gia to "ftanei afto" o kathenas oti mporei kanei kai oti mporei prosferei se antithesi me allous pou de kanoun TIPOTA kai apla dinoun ypodeixeis!!

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος3/11/13 21:14

    emeis ftaime pou tous psifizoume eimaste axioi tis moiras mas olo mourmourame mourmourame ala sto telos psifizoume tous idiou kai tous idiousauto omos den ehei na kanei me oli tin prospatheia pou ginetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/11/13 22:31

    ee entaxei mazi sas eimai paidia alla min ton vrizoume kiols tin apopsi tou eipe.....kai ti sizitame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/11/13 22:37

    Φαγωθειτε σαν τα σκυλια που δεν μαθατε ακομα να γραφετε Ελληνικα και γραφετε κορακιστικα και μιλατε κιολας.
    ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.Ολη η αληθεια σε πενηντα σειρες.Η απολυτη ΞΕΦΤΙΛΑ.Συγχαρητηρια.Περνετε το βραβειο της πατατας της χρονιας.Και του χρονου τις αποκριες ευχομαι.
    Αντε στις τρυπες σας παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/11/13 22:38

    Έτσι ακριβώς όπως το θέσατε από την σάπια νεόπλουτη νοοτροπία του ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗ νεόπλουτου Ροδίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/11/13 22:41

    για πες μας εσυ τι αγωνες εχεις κανει να σε τιμησουμε κιολας αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/11/13 22:41

    Ανώνυμος3/11/13 - 6:33 μ.μ.
    Το νετ ομως το εχεις ας μην εχεις παντελονι να φορεσεις.Η απολυτη υποκρισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/11/13 22:46

    kala to pires kai esi tis metritis me to deutero panteloni i ginaika ithele na pei oti den tis periseuoun ta hrimata esi pou eheis diladi net eisai leftas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 22:55

      Δεν καταλαβαινω τη διαλεκτο μιλας!Καινουγια γλωσσα ειναι?
      Μαλλον πακιστανικα ειναι.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος3/11/13 22:58

    δεν καταλαβαινεις γιατι ο εγκεφαλος σου ειναι περιορισμενων δυνατοτητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 23:05

      Αφου εφαγες το κραξιμο ξυπνησε το μυαλουδακι σου και ειπες να γραψεις Ελληνικα ΝΟΥΜΕΡΟ.
      Γελανε και τα τσιμεντα με την παρτη σου.Κανενα πιτσιρικι θα εισαι που επιασες ενα πληκτρολογιο στα χερια σου και νομιζεις οτι καποιος εισαι.Ουστ ρεε.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος3/11/13 23:12

    Απο τον τροπο που απαντας φενεται ποσο σε πειραξε η απαντηση μου...μονος σου πρεπει να γελας δεν βλεπω κανεναν αλλο.αλλα ακομη δεν πας ειπες τα κατορθωματα σου και το κοινωνικο σου εργο για να σε τιμησει η κοινωνια της ροδου οχι τιποτα αλλο αλλα να παραδειγματιστουμε και εμεις και να μην καθομαστε και μαζευουμε χρηματα για ιατρικα μηχανηματα...σε βλεπω αγωνιστη απο την καρεκλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/11/13 23:17

    Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του φίλου που έγραψε το άρθρο.

    ΑΛΛΑ δε βλέπω το άρθρο να γράφει τίποτα για τις έστω λίγες και μικρές φιλανθρωπικές δράσεις
    που γίνονται και στη Ρόδο και στην Ελλάδα γενικά.
    Δε βλέπω το άρθρο να γράφει για τα σχολεία που μαζεύουν και προσφέρουν
    στο ορφανοτροφείο και στο κοινωνικό παντοπωλείο κλπ
    Δε βλέπω να γράφει τίποτα για τις εκδηλώσεις που έγιναν το καλοκαίρι με φιλανθρωπικό σκοπό.

    Και εμένα δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη εκδήλωση.
    Δε θα σχολιάσω τους άλλους επειδή έμειναν εκεί και έκαναν ότι έκαναν.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    Το ότι συμμετείχαν σε κάτι που δε μου άρεσε, δε σημαίνει ότι είναι βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος4/11/13 09:50

    Οταν ο ανθρωπος εδειχνε το φεγγαρι ο..... δεν θελω να χαρακτηρισω καντε το εσεις.... κοιτουσε το δακχτυλο! Τσακωνεστε ρε μικρονοοι κομπλεξικοι αμορφωτοι κ απαιδευτοι τυχαρπαστοι τυπαδες γιατι?? Τι σας χαλασε απο την εκδηλωση?? Και εσυ που εγραψες το αρθρο....δηλαδη δυστυχως υπαρχουν οι ιδιοι κομπλεξικοι με εσενα που κρινουν το ray ban αν ειναι γνησιο ή μαιμου... Λες κ ακουω τις τυπου χαζογκομενες που λες να κραζονται... Και ρε ιδεολογε ανιδεε και ασχετε που δν ηξερες τι συμβαινει στο νησι... ενημερωμενε... Τα greekglish σε πειραξανε?? Τοσο μικρος ρε?? Τοσο ανεπαρκης?? Μηπως να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε κιολας?? Θλιβομαι ειλικρινα που θεωρησε δειγμα συνειδητοποιημενου πολιτη ρε.... Και μην ξεχνιομαστε... Δημητρης Νικολεττος... για αμα δεν στο πει η ΓΕΣΕΕ και οι αλλοι ονομα δν λες... γιατι φοβασαι τον κοινωνικο αποκλεισμο απο ολους αυτους τους κομπλεξικους νεοπλουτους ε?? Το ξερω... ειναι σκληρο το νησι... Εμενα ομως δεν με νοιαζει να με αποκλεισουν ανθρωπισκοι με τα δικα σου πιστευω... Να μου λειπει... Αντε γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/13 10:01

      wraios

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/13 17:00

      Ετσι μπράβο!! Βγηκαν τα άγρια να διώξον τα ήμερα! και αυτοι που κράζουν ποιοι είναι? ανθρωπάκια που αντι να επικροτούν κάθε προσπάθεια πάντα έχουν κάτι να προσθέσουν ενώ οι ίδιοι είναι απλοί παρατηρητές! καιρός να πάρουμε την τ΄χη μασ στα χέρια μας και να κάνούμε κάτι για το κοινό καλό και για εμάς και να μην τα περιμένουμε απο το ανύπαρκτο "κράτος".. Ότι και αν είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας στον τομέα του ήκαι μαζικότερα σε συγκεντρώσεις σαν και αυτές! Εγω προσωπικά είμαι περίφανη που ο κόσμος της Ρ¨οδου δε γυρνάει την πλάτη του σε τέτοια καλέσματα και ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, χρήματα και διάθεση που δεν του περισσέυουν στο κάτω κάτω, αντί να τα φάει για την πάρτι του και την καλοπερασή του.. σε αντίθεση με ορισμένους κακοθελητές που το μόνο που κάνουν σωστά είναι να κατακρίνουν σαν άλλοι πνευματικοί πατέρες να προσπαθούν να κατευθύνουν τα πλήθη ενώ δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος4/11/13 10:15

    Ανώνυμε ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ η χθεσινή εκδήλωση είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς στον διπλανό σου και επειδή είμαστε άνθρωποι, ίσως και στον εαυτό μας. Απαξιώνεις όλους όσους προσπάθησαν, όλους όσους αφιέρωσαν τον πολύτιμο τους χρόνο για να προσφέρουν εθελοντικά και άμισθα. Τράβα να πιεις το κυριακάτικο καφεδάκι σου και άσε όλους εμάς τους γραφικούς να προσπαθούμε, να συμμετέχουμε και να ελπίζουμε σε ένα διαφορετικό και καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος4/11/13 10:29

    Α ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/13 17:03

      Εσύ άραγε ιάσων τι προσφέρεις με την τιποτένια ύπαρξή σου σε αυτό τον τόπο και τον κόσμο γενικότερα? Και τι ακούς άραγε που σε κάνει ποιοτικά ανώτερο άνθρωπο? Μάθε οτι πιθανότητα δεν αρκούν μόνο οι μουσικές σου προτιμήσεις για να σε προσδιορίοσουν γιατί απόότι βλέπω κάποια θεματάκια.. τα έχεισ..

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος4/11/13 10:57

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΝΑΤΕ 75% ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ? ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος4/11/13 12:34

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΙΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ.
    ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΚΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΟΣΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 17 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος4/11/13 13:17

    Όποιος είναι άντρας, να έχει τα κότσια να υπογράφει και μία τέτοιου είδους επιστολή. Ο καθένας εύκολα μπορεί να λέει ότι θέλει και να εκφράζει τα αναρίθμητα και κάθε φύσεως κόμπλεξ του κάτω από την ασφάλεια της ανωνυμίας. Επώνυμα μπορείς να μας τα πεις? Αν έχεις κότσια και έχεις πραγματικά το θάρρος της γνώμης σου πες μας και ποιός πραγματικά είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος4/11/13 14:39

    Άνανδρε ανεγκέφαλε βλάκα ! Ευτυχώς είναι λίγοι στην Ρόδο σαν κι εσένα Πες το όνομα σου η ζητά συγγνώμη .
    Εγώ λέγομαι Λάμπρου Σταυρούλα και ήμουν στην εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/13 23:04

      Μπράβο σου Σταυρούλα! Έτσιιι.....

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος4/11/13 16:39

    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΟΛO ΑΥΤO, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ???? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος4/11/13 17:16

    Μικρόνοα αντιδραστικά ψευτοαριστεριστικά ζώα. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι πιστεύουν ότι πηγαίνοντας στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ βοηθούν το συνάνθρωπό τους. Αηδίες. Η διαδήλωση είχε υπαρκτό ενδιαφέρον για το νησί και ΜΠΡΑΒΟ στους συμμετέχοντες. Ωστόσο αυτό είναι άσχετο. Θα απαγορεύσεις ρε αντικοινωνικό ον στους συνανθρώπους σου να συναθροίζονται την Κυριακή σε δημόσιο χώρο για όποιο λόγο γουστάρουν; Δεν είναι δουλειά σου ή δικαίωμά σου να τους κατακρίνεις ακόμα και αν ο λόγος συνάθροισης ήταν η συζήτηση για τα δικαιώματα του ελαφιού του Προφ. Ηλία. Δημοκρατία έχουμε, γιαυτό εγώ επιμένω ότι οι σημερινοί ψευτοαριστεροί είναι οι χειρότεροι φασίστες. Τέλος το παραμύθι με τον νεόπλουτο Ροδίτη πρέπει να λήξει κάποια στιγμή. Οι επιχειρήσεις σήμερα περνούν δύσκολες ώρες και μπορεί να μην έχουμε τα χάλια της Ηπειρωτικής Ελλάδας λόγω τουρισμού αλλά δεν είμαστε μακριά. Και επίσης δεν σου έχει κλέψει κανένας λεφτά τα οποία δούλεψε, και ΑΝ ναι, τότε πλούτισε, ζώντας σε έναν τόπο ευλογημένο με ομορφιές που φέρνουν τουρίστες.

    Στην τελική ξεφτιλίζοντας τη συγκροτημένη μου απάντηση: Σε όποιον δεν αρέσουν οι Ροδίτες μπορεί να επιστρέψει στο μέρος από το οποίο μας ήρθε. Άντε γιατί πολύ μαζευτήκαμε και να μας αδειάζουν σιγά σιγά τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/11/13 19:07

    Ο "Κύριος" μάλλον έφαγε παντόφλα από την γυναικά του και ήθελε κάπου να ξεσπάσει, να τα πει ρε αδερφέ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ συμπολίτη μου, με τέτοιους πολίτες θα πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος4/11/13 19:14

    Εμείς που πήραμε μέρος στην εκδήλωση πανήλιθιε καραγκιοζάκο προσφέραμε όλοι μαζί κάτι, έστω και λίγο. Εσένα ποια είναι η δική σου προσφορά σ' εκείνους που έχουν ανάγκη? Το πικρόχολο, κομπλεξικό, υποκριτικό κειμενάκι? Τράβα να πιείς το φραπεδάκι σου αγράμματε επαναστάτη του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος4/11/13 19:20

    πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου και σου δινουμε κι αξια κοιμησμενε!! ζητα συγνωμη απο τον κοσμο που προσβαλες και πριν αναρτησεις ξανα οτιδηποτε βουτα τη γλωσσα στο μυαλο ΑΝΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος4/11/13 19:45

    τουλαχιστον ολοι αυτοι οι ανθρωποι που βρισκονταν εκει εκαναν κατι σημαντικο για το νοσοκομειο της Ροδου που κανονικα θα επρεπε να το κανουν οι ανθρωποι κ πολιτικοι που εσυ ψηφισες κ εσυ θα πας να διαμαρτυρηθεις εναντιον τους την τεταρτη.........ποσο ζωον ,ασχετος και σκατανθρωπος εισαι?αν μην κακο χρειαστεις το μηχανημα αυτο για να εξεταστεις να πεις στον γιατρο ...θελω εκεινο το μηχανημα που χιλιαδες ροδιτες ττο αγοραζαν εκεινη την στιγμη κ εγω τους εβριζα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος4/11/13 20:40

    Είδες πολύ κόσμο και σε πείραξε ; Ρε μήπως είσαι από τους πικραμένους πολιτικούς που ποτέ δεν θα δούνε τόσο κόσμο στις συγκεντρώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Oli exoun to dikeo kakos pou kapios vrszi toso xidea efxome pote na mh pati tipota apo osi ipoferoune kai afisan tin zoi tous eksetias tou karkinou.Tou 2010 kai i diki mou porta xtipise ksafnika apo to karkono tote isous katalava ti simeni o karkinos oli klene se liponte kai esi den pounas poutena to mono pou kseris oti exis karkino kai ta petanis.Evala oles mou dinamis epikinonisa me osous iksera 2 megales oikogenies tis Rodou prosfertikan oikonomika na mas voitisoun eipa oti den xriazoume xrimata tous.Kaname tin proti viopsia to apotelesma istera apo 2 mines parakalo.Kane me sti Rodo apo ton aksiotimo yatro k.Vasilis Karidakis ti enxirisi gia aferesi ongo .Distixos i ximioterapia mas itan enas golgotas 8 fores mesa se 2 mines Atina-Rodo aftemeron eserna tin gineka mou me 8 kila ximika.Giati ;Den ypirxe sti Rodo yatros gia tin sigikrimeni ximeoterapia.Kate fora pou pigename sto Laiko pariterousa poso kosmo erxete apo tin Rodo 7-8 atoma mono apo ti Rodo.Fantastite gia ti milame.Episis sti Rodo perimenoume kate xrono to mixanima pou ta kani aktinoterapies.Pistevoume oti ton nikisame.Efxome se olous na iste kala .Me poli agapi pros olous Nicolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος6/11/13 17:07

    Για όποιον είναι ένάντια στην εκδήλωση και το ΣΚΟΠΟ της.. Να έρθει να μας ξαναπεί τα ίδια αν και όποτε ο καρκίνος του χτυπήσει την πόρτα..Σε αυτόν ή την οικογενειά του. Θα χαρώ πολύ να δω τότε τις παρατηρήσεις του σχετικά με οποιαδήποτε αντίστοιχη συνάθροιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος7/11/13 03:57

    eixe kati kolarakia pantos mana mana mana !!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa re iremisete ligo sas exoun psekasi kai to exete xasi oloi kai me tin eukeria na enas logos na bgoume oloi ekso mas psekazoun thanato kathimerina ksipniste kimismeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος7/11/13 11:21

    Αν είχε βρει να παρκάρει δεν θα είχε γράψει την ανάρτηση.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος7/11/13 20:21

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΩΣΤΕ ΠΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 5-6 ΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΠΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .ΑΠΟΜΟΝΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ,ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καραγιάννης Νεχτάριος7/11/13 23:22

    Όποιος είναι ενάντια στην εκδήλωση και τον ευγενή σκοπό της... Όποιος δεν είδε τα χαμόγελα και την υπερηφάνια αυτών που πήγαν... Όποιος χλευάζει με ανώνυμα σχόλια και προσπαθεί μάταια να γελιοποιήσει την εκδήλωση και όποιος νομίζει οτι μπορεί να γράφει άρθρα πως εκατοντάδες άτομα που πρόσφεραν τα λίγα τους ευρώ είναι μαλάκες... Να βγάλει το δάχτυλο απο τον κ.@.@.ο του, να βγεί για μισή ώρα απο το σπίτι και να πάει στο νοσοκομείο να ρωτήσει τι μηχάνημα θέλουν να αγοράσουν οι μαλάκες και σε τί χρησιμεύει. Κερατά, ε κερατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος8/11/13 21:49

    mpravo se osous pigan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. όσοι σας διαβάζουν θα καταλάβουν γιατί είμαστε στο μαντρί ,,,γεμίσαμε φαγωμάρα , ρουφιάνους και εισαγγελείς
    ελληναράδες θεοί , τέλεια όντα ....ευτυχείτε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *