ροή ειδήσεων

Παρουσίαση του νέου site της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο Λονδίνο

Στο περίπτερο της Ρόδου, στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, παρουσιάστηκε την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η υπό κατασκευή νέα διαδικτυακή πλατφόρμα... της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.aegeanislands.gr, που στοχεύει στην προβολή του τουριστικού προϊόντος των 48 νησιών της περιφέρειας.

Η λειτουργία του ιστοχώρου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2014, οπότε οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο που αφορά σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κα.

To aegeanislands.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο των επαγγελμάτων του Τουρισμού, για τον Τύπο, αλλά και για τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου.
Το περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας συνέταξε ομάδα δημοσιογράφων και θα επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με γνώμονα την εκτενή ενημέρωση και την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία της αναψυχής στο Αιγαίο.

Η προεπισκόπηση του aegeanislands.gr, το οποίο ενσωματώνει το εύρος του τουριστικού προφίλ του Αιγαίου, έγινε υπό τον συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ελευθερίας Φτακλάκη, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κωστής Τσαμπανάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Μανώλης Καραμολέγκος και ο Γιώργος Βιτσάκης (Πανεπιστήμιο Κρήτης), που ανέλαβε την κατασκευή της πλατφόρμας.
ΠΗΓΗ: atlantis-santorini.net

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *