ροή ειδήσεων

ΑΙΣΧΟΣ: Ψηφίστηκε με 152 «ναι» το νομοσχέδιο για τα ακίνητα

Και νέες «απώλειες» στο κυβερνητικό στρατόπεδο - Ο Βύρων Πολύδωρας καταψήφισε το νομοσχέδιο και διεγράφη από την Κ.Ο. της Ν.Δ. με απόφαση Σαμαρά....
Σε οριακό σημείο φτάνει η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, μετά και τη νέα απώλεια στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αυτή του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος διεγράφη μετά το «αντάρτικο» στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα.
Είναι χαρακτηριστικό πως το νομοσχέδιο πέρασε τελικά από την Ολομέλεια με 152 ψήφους, μετά και την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά.

Υπέρ ψήφισαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και κατά ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Πολύδωρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.
Από την ψηφοφορία απουσίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ίωση, και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος έστειλε επιστολική ψήφο δηλώνοντας ότι θα ψήφιζε κατά του φόρου. Απουσίασαν ακόμη οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι συζητήσεις στη Βουλή για τα δύο νομοσχέδια «φωτιά», αυτό που αφορά στα ακίνητα και το δεύτερο που ακολουθεί για τους πλειστηριασμούς, έχουν εξελιχθεί σε γερό «κρας τεστ» για την κυβερνητική συνοχή και την εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/12/13 15:45

    orea dimokratia.tou kolou ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/13 16:22

    Σαμαρα καλα λεει η Χ.Α. να ξαταργηση τη βουλη. Ετσι κι αλλιος αβουλα πλασματα χρειαζεσται. Αυτη η Δημοκρατια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ειναι ποιο....... Δημοκρατια του Γεωργιου Παπαδοπουλο. ΧΟΥΝΤΑΡΑ Ε ΧΟΥΝΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/13 17:24

    Εμείς βέβαια τρώμε στην μάπα αυτούς που ψηφίζαμε σαν μαλάκες τόσα χρόνια. Αν και τώρα δεν καταλάβουμε ότι εχουμε να κάνουμε με ληστές, ειμαστε άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/13 17:35

    MΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ ,ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΩΝ ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΨΟΓΑ ,ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ,ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΡΟΥΝ .ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΗΣ ΚΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΣΤΡΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΨΙΧΟΥΛΟ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ , ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑΓΕΣ ΥΓΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥ[ΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ,..,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/13 17:55

    Sthn kolash oloi prodotes politikoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/13 18:07

    ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ. ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/12/13 18:36

    ΟΙ 2 ΨΗΦΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/12/13 19:58

    στις εκλογες θα τα πουμε κολοπαιδα,η συντομη πολιτικη σας καριερα τελειωνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/12/13 20:58

    ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , ΤΟΠΟ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/12/13 21:47

    αριστοδημε εισαι απεχτος χωστα και αλο στους αληταραδες ,αχ ποσο θα ειθελα με το νεο ετος να αρχισουν να γινωνται ξεσπιτωματα και κατασχεσεις καθε μερα μηπως βαλουμε μυαλο και τουσ παρουμε στο κυνηγι με τις πετρες ,δεν παει αλοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/12/13 23:04

    μουνοπανα γαλαζοπρασινοι!!!μας ξεσπιτωνετε απο τα σπιτια μας!!!οι εκλογες ειναι κοντα!!!μπουτανας γιοι!!!ο μαστορας σας ειναι η χρυση αυγη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/12/13 23:45

    ελατε στις εκλογες να ζητεισετε ψηφο!πουτανας γιοι,πολιτικοι,εεερχετεεε η χρυση αυγη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/12/13 00:24

    ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ,ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ,ΚΑΛΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ,ΨΟΦΙΜΙΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΣΟΓΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ,ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ,ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/12/13 00:41

    ΤΟ ΨΕΛΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ .Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ,ΚΙ'ΑΠ'ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ,,,,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,,,ΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΝΤΡΕΠΩΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ .(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *