ροή ειδήσεων

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΤΡΟΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Οι Έλληνες πεθαίνουν στο μαγκάλι του... μνημονίου - Απο το 2009 68 νεκροί

Οι Έλληνες καίγονται... ζωντανοί από το μαγκάλι του μνημονίου.
Αναζητούν τρόπους να ζεσταθούν, να μην πεθάνουν από το κρύο, αφού η κυβέρνηση... του στέρησε το πετρέλαιο θέρμανσης και τελικά χάνουν τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών ή από τις φωτιές που εκδηλώνονται στα σπίτια τους από τη συνεχή χρήση των ξυλόσομπων ή των τζακιών.

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες στη Θεσσαλονίκη, με τη 13χρονη να πεθαίνει από το μαγκάλι που είχε ανάψει η μητέρα της για να ζεσταθούν, αφού τους είχαν κόψει το ρεύμα, επανάφερε με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα το δράμα που ζουν καθημερινά οι Έλληνες στερούμενοι βασικές τους ανάγκες.

Λίγες ώρες αργότερα, δύο άλλες οικογένειες στην Πύλη των Τρικάλων λίγο έλειψε να γίνουν παρανάλωμα του πυρός από φωτιά που προκλήθηκε από την ξυλόσομπα που είχαν αναμμένη. Οι δύο οικογένειες γλύτωσαν την τελευταία στιγμή, αλλά το διώροφο σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πέρυσι το Φεβρουάριο στη Λάρισα, δύο φοιτητές τους σκότωσε το μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.

Τα περιστατικά δεν έχουν τέλος. Από την έναρξη της κρίσης καταγράφηκαν 65 θάνατοι οι οποίοι ήταν αποτέλεσμα εναλλακτικών μέσων θέρμανσης, αφού η κυβέρνηση φρόντισε να τους κόψει το πετρέλαιο και το ρεύμα σε πολλές περιπτώσεις.

Τώρα ετοιμάζεται να βάλει και περιοριστικά μέτρα στα τζάκια για να περιοριστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης, κάτι που «μυρίζει» μέτρο οικονομικής φύσεως και σίγουρα δεν επρόκειτο για την υγεία των πολιτών.

Να σημειωθεί πώς οι 65 θάνατοι από το 2009, οπότε και ξεκίνησε η οικονομική κρίση αφορούν την καταγραφή συμβάντων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο θάνατος της 13χρονης από τη Σερβία και των δύο φοιτητών πέρυσι στη Λάρισα δεν συνυπολογίζονται, αφού δεν επενέβη η Πυροσβεστική.

Φαίνεται δηλαδή πώς η τραγωδία θα χτυπά όλο και περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα όσο καίει το «μαγκάλι» του μνημονίου.

Πόσο μάλλον όταν κυβέρνηση και τρόικα ρίχνουν λάδι στο μαγκάλι, με τη συνέχιση της φορολογικής λαίλαπας και τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων. Και κατά τα άλλα οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/13 15:34

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???
    Και τώρα πρόσωπο με πρόσωπο με όσους και όσα, μας πρόσφεραν και διαψεύστηκαν.
    Σήμερα λοιπόν, έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, αντιπαλότητας, ψευδολογίας, συκοφαντίας και οικονομικής αναιμίας.
    Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν οι τρείς κατ΄εξοχήν αντιμνημονιακοί, αντίπαλοι μεταξύ τους και με όλους, όλοι μαζί και καθένας χωριστά, ώστε να σωθούμε, αφού είναι οι «πατέρες’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???
    και εκτελεστές της εθνικής προσπάθειας για επιβίωση?
    Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
    Ποιος πιστεύει, ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί με αντίρροπες(χρονικά) επιθυμίες,
    δοξασίες και προσπάθειες εφαρμογών, που όταν ακούς δια τηλεοράσεως τον Καμμένο να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει μέρος της εφορίας του σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλεις να τον ‘φτύσεις’’ τουλάχιστον?
    Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας.
    Κι όταν ο ανθυπολιτικός Κατα-καμμένος, δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής, τότε γιατί εγώ να πληρώσω?
    Κι όταν ο Στρατούλης που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , μου λέει ότι δεν πληρώνετε όσα πρέπει και όσα μπορείτε, πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???
    Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/13 15:35

    ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
    ‘’Το αντιμνημονιακό μέτωπο’’, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος…, μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως το: ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ?? την αδιέξοδη δηλαδή εγκληματική προσπάθεια κάποιων, να συνεχίσουν και σήμερα , όπως και χθες να τυμβωρυχούν και να ‘’πουλάνε φύκια’’ για μεταξωτές κορδέλες.
    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει.
    Ο Σύριζα του Αλέξη, του ..Στρατούλη, του.. Παπαδημούλη, ..Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφενολογίας και ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του ..Κουίκ, του ..Μαδιά , της ...Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του ..Γερμενή, του… Παπά, του ..Λαγού , του ..Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!
    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.
    Υπονομεύουν ,φθείρουν και διαφθείρουν αθώους, παρθένους και Συγγρόβιους .
    Χρυσο -Συριζ -Ελ, σχολή οικονομικών και τουριστικών επαγγελμάτων.
    Με σήμα ‘’επιβίωσης’’ μέχρι σήμερα το ‘’ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ’’! πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αν(;). και τι θα κάνουν για να με πείσουν να τους ψηφίσω?
    Θα διώξουμε τους πολιτικούς εγκληματίες Σαμαρά και Βενιζέλο, για να φέρουμε του μεγαλύτερους πολιτικούς ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ στην εξουσία?
    Η λύση είναι μία και μοναδική.
    Επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου και των ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του στην εξουσία, κοινή στήριξη ΦΑΝΕΡΗ!!! όλων των πολιτικών δυνάμεων, για να σωθεί η χώρα.
    Διαφορετικά ,υπονομεύουμε και το μέλλον των εγγονών μας.
    Όσο καθυστερούμε , τόσο μεγαλώνει το ΧΑΣΜΑ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Malon ligmena pires I genosima sotiras o georgios papandreou bravo grafo latinika giati to mpourdelo mou to kinito de exi ellinika gia tous vlakes pou tha me apokalesoun alvano eimai ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ ρε¨ Ανάπτυξη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ρε¨ Ανάπτυξη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anaptiksi pros ta pou? Pano kato pou? Malon kai esi ligmena I genosima pires

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *