ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Αρχιμανδρίτης συγκατοικούσε με 48χρονη που εμφάνιζε ως... αδελφή του!

Σε σίριαλ που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο διάσημοι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ τείνει να εξελιχθεί το ερωτικό σκάνδαλο μεγατόνων που ξέσπασε στη Λήμνο, με «πρωταγωνιστές» αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού και μια... διαρρήκτρια! Μόνο που εκείνη...

υποστηρίζει ότι ήταν ερωμένη του επί έντεκα ολόκληρα χρόνια, ενώ την... πλάσαρε στην υπηρεσία του και ως αδελφή του προκειμένου να απολαμβάνει προνόμια τα οποία δεν δικαιούταν! Πάθη, έρωτες, kinky σεξουαλικές καταστάσεις, ξυλοδαρμοί, απειλές, πλαστογραφίες που άδειαζαν τον κρατικό κορβανά και... χειροπέδες είναι μερικές μόνο από τις σκηνές που συμπληρώνουν το παζλ της πολυτάραχης ζωής του 40χρονου ρασοφόρου. Ενα «ροζ» παζλ, το οποίο μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ξεδιπλωθεί κατά τη διάρκεια της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει το ΓΕΕΘΑ.

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον βίο του 40χρονου Κ.Ι.Κ. προκαλούν το κοινό αίσθημα. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», ο ιερωμένος όχι μόνο διατηρούσε δεσμό με την 48χρονη υποτιθέμενη «αδελφή» του, αλλά φρόντισε να πλαστογραφήσει ακόμη και στρατιωτικά έγγραφα προκειμένου η ίδια να τυγχάνει όλων των στρατιωτικών προνομίων. Το «ροζ» κουβάρι της υπόθεσης, που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού και αναμένεται να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, άρχισε να ξετυλίγεται στις 12 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ο στρατιωτικός ιερέας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου και κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης.

Συγκεκριμένα ο 40χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Στις 5.00 το πρωί που επέστρεψα στην οικία μου, στην περιοχή του Λιβαδοχωρίου Λήμνου, από ταξίδι, ανοίγοντας την είσοδο βρήκα στα δεξιά αυτής μια βαλίτσα, η οποία δεν μου ανήκει, και στη συνέχεια άναψε κάποιος το φως του πάνω ορόφου και άκουσα βήματα. Αμέσως έκλεισα την πόρτα, διότι κατάλαβα ότι κάποιος άγνωστος είναι στο σπίτι μου, καθώς μένω μόνος και κανείς δεν έχει κλειδιά του σπιτιού». Επειτα ο στρατιωτικός ιερέας μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι κάποιος του είχε διαρρήξει το σπίτι. Αμέσως δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Ο ρασοφόρος τούς άνοιξε την πόρτα και όταν ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα βρήκαν τη 48χρονη Χ.Κ. να κοιμάται. Οι αστυνομικοί την πήραν άρον άρον και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ο παπάς κατάθεσε εις βάρος της μήνυση για διάρρηξη.

Η έκπληξη των αστυνομικών

Στα γραφεία του αστυνομικού τμήματος όμως η 48χρονη γυναίκα έδωσε τη δική της εκδοχή για τη... διάρρηξη. Οπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, όχι μόνο δεν ήταν διαρρήκτης, αλλά η επί έντεκα ολόκληρα χρόνια ερωμένη του παπά! Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε, με τον Κ.Ι.Κ. γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν εκείνος ήταν ακόμη μοναχός σε μοναστήρι της Πάτρας. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, δεν δίστασε να εγκαταλείψει άνδρα και παιδιά για τα μάτια του ιερέα. «Εχουμε ερωτικό δεσμό εδώ και έντεκα χρόνια. Δεν είμαι μια άγνωστη που μπήκα στο σπίτι του χωρίς τη δική του άδεια. Εχω κλειδιά. Ηρθα να τον επισκεφθώ και μαλώσαμε. Εκείνος με κλείδωσε μέσα και μου είπε ότι θα με κανονίσει. Επειτα ήρθε σε εσάς και σας είπε ότι είμαι διαρρήκτης!» είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς.

Εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία και την επομένη, το πρωί της 13ης Οκτωβρίου, η 48χρονη αναμενόταν να μεταφερθεί από τη Μυτιλήνη προκειμένου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Ομως επειδή στο σπίτι του ιερέα δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, αλλά και βάσει σημαντικών στοιχείων που προσκόμισε η γυναίκα, σε επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με την εισαγγελέα, η δεύτερη αποφάσισε λόγω έλλειψης στοιχείων η 48χρονη να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος. Η Χ.Κ. αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Και από εκεί πέρασε στην αντεπίθεση.

Βόμβα μεγατόνων στο ΓΕΕΘΑ

Η 48χρονη κατήγγειλε τον ιερέα στο ΓΕΕΘΑ και αφού εξιστόρησε την απαγορευμένη σχέση, προσκόμισε και έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την απάτη που είχε στήσει ο ιερέας εις βάρος της υπηρεσίας του. Η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες. Στη μία εμφανιζόταν ως αδελφή του αρχιμανδρίτη στρατιωτικού προκειμένου να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου και στην άλλη ως σύζυγος του... λοχαγού ιερέα προκειμένου να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130! Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συχνή παρουσία της στη Στρατιωτική Λέσχη φέρεται να επιβεβαίωσαν αρκετοί στρατιωτικοί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αμέσως διατάχθηκε ΕΔΕ και ο ιερέας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Οι καταγγελίες, εκτός από τα πλαστά έγγραφα, αφορούν ακόμη παράνομη οπλοφορία, ξυλοδαρμούς, απειλές και παράνομες -λόγω της ιδιότητάς του- ερωτικές σχέσεις.

«Με έβριζε χυδαία, με χτυπούσε, με απειλούσε με το όπλο του. Αλλά εγώ έμενα μαζί του γιατί τον αγαπούσα. Είχε πολλά κακά. Εκτός από βίαιος, ήταν και εθισμένος στο πορνό. Παρακολουθούσε συνέχεια πορνό στο ίντερνετ και στην τηλεόραση» είπε η 48χρονη στους αξιωματικούς του ΓΕΕΘΑ, ενώ ως αιτία για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσά τους ανέφερε ότι στάθηκε μια άλλη γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, η οποία εργάζεται στο νησί. «Γνώρισε μια άλλη γυναίκα στη Λήμνο και μου είπε να χωρίσουμε. Γι' αυτό τσακωθήκαμε τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου» είπε η 48χρονη. Προκειμένου μάλιστα η ίδια να αποδείξει την ερωτική σχέση φέρεται να προσκόμισε επίσης κοινές φωτογραφίες τους, αλλά και βιβλιάρια καταθέσεων στα οποία είναι συνδικαιούχος με τον ιερωμένο.

Η γνωριμία και ο έρωτας πριν από έντεκα χρόνια στην Πάτρα

Η ερωτική ιστορία της Χ.Κ. και του 40χρονου αρχιμανδρίτη ξεκινά πριν από περίπου έντεκα χρόνια στην πόλη της Πάτρας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η γυναίκα πήγαινε σε ένα μοναστήρι της περιοχής για να προσευχηθεί και να ζητήσει στήριξη στα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Σε αυτό το μοναστήρι γνώρισε τον νεαρό τότε μοναχό Κ.Ι.Κ. Αμέσως ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Ομως η κλειστή κοινωνία δεν θα τους άφηνε ήσυχους κι έτσι πήραν μια μεγάλη απόφαση. Η γυναίκα εγκατέλειψε τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της και ήρθε με τον ρασοφόρο που της έκλεψε την καρδιά στην Αθήνα. Επειτα εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Αργότερα ο ιερέας πήγε στη Λήμνο και η γυναίκα έμεινε στη συμπρωτεύουσα. Ομως τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα πηγαινοερχόταν στο νησί για να τον βλέπει. Ηταν μια σχέση με πολλά προβλήματα, αλλά επειδή η γυναίκα δεν δούλευε και τη συντηρούσε, τον είχε ανάγκη και γι' αυτό δεν έφευγε από κοντά του. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο αρχιμανδρίτης ανακοίνωσε στη 48χρονη ότι ήθελε να χωρίσουν. Εκείνη όμως αντέδρασε... Αλλωστε τα είχε αφήσει όλα γι' αυτόν: σπίτι, σύζυγο, παιδιά. Τον Οκτώβριο τον επισκέφθηκε μία ακόμη φορά στο νησί, με την ελπίδα να τα ξαναβρούν. Ο αρχιμανδρίτης όμως όχι μόνο ήταν ανένδοτος, αλλά την κατήγγειλε και στην Αστυνομία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
πηγή:espressonews.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *