ροή ειδήσεων

Παρ'ολίγο νέα τραγωδία: Κινδύνευσε να καεί 5χρονος, από κεριά!

Λίγα 24ωρα μετά τον άδικο χαμό της 13χρονης Σάρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι, μια νέα τραγωδία «χτυπά» την Θεσσαλονίκη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Από θαύμα σώθηκαν μια γιαγιά και...
ο εγγονός της, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν έγινε παρανάλωμα του πυρός από τα κεριά που χρησιμοποιούσαν για να έχουν φως , επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να έχουν ρεύμα στο σπίτι!

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε την γιαγιά και το παιδί, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σπίτι δεν είχε ρεύμα εδώ και επτά μήνες.

O πατέρας του μικρού παιδιού στην εικόνα και μόνο του καμένου σπιτιού του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Γ.Παπαδάκη, εκφράζοντας με δάκρυα το παράπονο και την αγανάκτηση του για αυτήν την κατάληξη της οικογένειας του εξαιτίας της κρίσης και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Η φόρτιση του πατέρα ήταν τέτοια που κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι και μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου και απεγνωσμένος απείλησε να σκοτώσει.

Τελικά, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *