ροή ειδήσεων

Εθνοφρουρά: Μολυσμένα κοτόπουλα από την Τουρκία!!!

Η ξεφτίλα κάποιων ελεεινών υπανθρώπων, δεν έχει όρια!

Μολυσμένα κοτόπουλα που έχουν στη συσκευασία τους την τουρκική σημαία (!) παραλήφθηκαν... για κατανάλωση από την Κυπριακή Εθνική Φρουρά!

Μιλάμε για κοτόπουλα που...
έχουν υποστεί την επεξεργασία "χαλάλ", δηλαδή απευθύνονται σε μουσουλμάνους στρατιώτες!!!!

Τα προϊόντα δεν καταναλώθηκαν και ο προμηθευτής έχει κληθεί να τα παραλάβει, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας, το οποίο έχει θέσει σε συναγερμό από την περασμένη βδομάδα όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες του κράτους.

Το συμβόλαιο της εταιρείας που προμήθευε την Εθνική Φρουρά με κυπριακά κοτόπουλα προηγουμένως, έληξε στις 12/12/2013.

Το Υπουργείο Άμυνας, αποτάθηκε σε επιχείρηση, η οποία μπορεί να προμηθεύει το κράτος με κοτόπουλα και που τελικά παρέπεμψε τους αρμοδίους σε άλλη εταιρεία η οποία θα εξυπηρετούσε την Εθνική Φρουρά.

Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η χώρα προέλευσης του προϊόντος είναι η Ολλανδία.

Στην ερώτηση πώς γίνεται να φέρει την τουρκική σημαία στη συσκευασία, αναφέρθηκε ότι πρόκειται για προϊόν που παράγεται με την μουσουλμανική μέθοδο Halal, όπου τα ζώα σφαγιάζονται με συγκεκριμένο τρόπο.

Ωστόσο το ερώτημα σε σχέση με την τουρκική σημαία, παραμένει αναπάντητο.

Ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας, ανέφερε ότι τα εν λόγω προϊόντα δεν καταναλώθηκαν από τους εθνοφρουρούς, αφού από την πρώτη στιγμή που τα παρέλαβαν, υπήρξε έκπληξη για το γεγονός ότι είχαν την σοκαριστική εμφάνιση που φαίνεται και στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια είπε, διαπιστώθηκε ότι τα εν λόγω προϊόντα ήταν και ακατάλληλα αφού δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές της ΕΦ, ενώ ο προμηθευτής δεν υπέβαλε τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Αυτό το γεγονός έρχεται να προστεθεί και στο πρόσφατο με το τουρκικό σαπούνι (δείτε εδώ), που φέρεται να καταναλώνεται, σε Ελληνικά στρατόπεδα στην Θράκη!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Ελληνικός στρατός στη Θράκη προμηθεύεται τουρκικά σαπούνια, μάρκας Damla με έδρα το Αϊδίνιο.

Την αποκάλυψη έκανε η Ελληνοπομακική εφημερίδα «Ζαγάλισα» σύμφωνα με την οποία ο ελληνικός στρατός μέχρι πρότινος αγόραζε σαπούνια από Ελληνική επιχείρηση.

Το θέμα είναι μείζον.

Και στα δύο Ελληνικά κράτη παρουσιάζεται αδυναμία να δοθεί συμβόλαιο σε Έλληνες προμηθευτές με αποτέλεσμα, να βουλιάζουν ακόμα περισσότερο οι Ελληνικές επιχειρήσεις στην ανέχεια.

Αυτό είναι η οικονομική όψη του προβλήματος.

Η ηθική είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Προσφέρουμε λεφτά στην τουρκική οικονομία, σε μια χώρα που κατά 99% εάν υπάρξει πολεμική σύγκρουση στην οποία θα εμπλακεί η Ελλάδα, θα είναι με αντίπαλο την Τουρκία!

Με τι ηθικό θα πολεμήσει ο Έλλην στρατιώτης εναντίον των Τούρκων γνωρίζοντας ότι για την καθαριότητά του, για το φαγητό του και ποιος ξέρει προμηθεύεται από αυτούς που θα συναντήσει στο πεδίο της μάχης.

Μήπως θα κάνουμε και ειδική συμφωνία να μας προμηθεύουν με σαπούνια...και κοτόπουλα κατά την διάρκεια των μαχών;


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *