ροή ειδήσεων

Εγκληματική οργάνωση η κυβέρνηση Σημίτη!

Ο εκδότης της Δημοκρατίας με ένα άρθρο - κόλαφο εξηγεί έξω από τα δόντια γιατί ο Σημίτης πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και γιατί η διαπλοκή σιωπά και τον προστατεύει. Επιτέλους, κάποιος τα λέει!
Ηταν ο Σημίτης ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης του 1999; ...
Μπορεί να στενοχωρήσουμε πάλι τον «πολύ» κ. Βενιζέλο -ο οποίος δεν πέρασε και ευχάριστο Σαββατοκύριακο- μιλώντας του για «εγκληματικές οργανώσεις» κ.λπ., σίγουρα όμως μας έδωσε μια σημαντική εξήγηση που θα μας βγάλει από την περισυλλογή και θα ομορφύνει κάπως αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα που περνάμε. Η εξήγηση λοιπόν είναι μάλλον απλή κι εμείς οι ταπεινοί υπήκοοι θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: «Αν δεν συμφωνούμε ή δεν καταλαβαίνουμε» τον κ. Βενιζέλο, «είμαστε ανόητοι!», όπως τουλάχιστον διακήρυξε ο ίδιος. Τώρα όλα πλέον βγάζουν νόημα. Φαντάζομαι ότι έτσι εξηγείται και η μέχρι στιγμής «απαλλαγή» ή «αθώωση» (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την) του πρωθυπουργού-swap κ. Σημίτη.
Πώς είναι δυνατόν να αναρωτιόμαστε, οι ανόητοι, γιατί ο κ. Σημίτης δεν έχει καμιά ευθύνη για όσα συνέβησαν -από την εγκληματική συμμορία που κυβερνούσε- επί πρωθυπουργίας του;
Και δεν το λέμε εμείς στη «δημοκρατία», τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν πολλαπλώς. Περισσότερα από 10 δισ. ευρώ -ναι, καλά το διαβάζετε- ξοδεύτηκαν σε μόλις δύο χρόνια (1999-2001) για αγορές εξοπλισμού. Ηδη έχουν αποκαλυφθεί κάποιες από τις λοβιτούρες -έτσι τις αποκαλούν οι νοικοκυραίοι- των προγραμμάτων αυτών. Και κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως και νεότερα στοιχεία, καθώς οι «διεκπεραιωτές» των μιζών, μπροστά στην προοπτική να ακούσουν τις κλειδωνιές του Κορυδαλλού να ηχούν για τα καλά, αποφασίζουν να κελαηδήσουν. Μακάρι να το κάνουν ως το τέλος. Οχι γιατί θα αθωωθούν στη συνείδησή μας, αλλά διότι θα βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι να ξεβρομίσει η Ελλάδα μας.
Ο κ. Σημίτης, αυτός ο καλός διαχειριστής, όπως τον αποκαλούν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν έχει επομένως καμιά ευθύνη; Μην ξεγελιέστε! Εφημερίδες, κανάλια και πάμπολλοι δημοσιογράφοι -ναι, από αυτούς που ακόμα τολμούν να κάνουν τους εισαγγελείς στα τηλεπαράθυρα- έχουν καλύψει με ένα πέπλο αθωότητας τον γερμανοτραφή πρώην πρωθυπουργό. Λογικό! Ταΐστηκαν, μέχρι σκασμού, με δάνεια, αναθέσεις δημόσιων έργων και προμηθειών, αργομισθίες. Δεν μπορούν να είναι αχάριστοι. Αφήστε που τα παιδιά του «αρχηγού» ζουν και βασιλεύουν σήμερα στα επιτελεία των οικονομικών υπουργείων. Με την ανοχή; Με τη στήριξη; Με την επιλογή του κ. Σαμαρά; Κανείς δεν έχει καταλάβει.
Αφήστε που οι ωφελημένοι «επιχειρηματίες» της εποχής του εγκλήματος του Χρηματιστηρίου, της εποχής των κρυφών δανεισμών, της εποχής των αδιαφανών προμηθειών, ακόμα ονειρεύονται την επιστροφή του Μεγάλου Αρχηγού της εγκληματικής συμμορίας: του Κωνσταντίνου -όπως του αρέσει να τον αποκαλούν- Σημίτη!
Ι. Ν. Φιλιππάκης



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *