ροή ειδήσεων

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ

Κείμενο των Θέμη Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσου
Αρνούνται ότι εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας
Γιατί έγιναν ληστές τραπεζών 
Τι λέει ο Δ. Βαρβαρέσος για την παράδοσή του...

Σε διαδικτυακό τόπο αντιεξουσιαστών αναρτήθηκε δήλωση των Πατρινών Θέμη Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσου, που έχουν προφυλακισθεί για ληστείες στην Αττική, στην Αχαΐα, στην Ρόδο, στην Ναύπακτο κλπ.

Όπως αναφέρουν στο κείμενο τους: «Σε μια κοινωνία που έμαθε να μετράει τη ζωή με το χρήμα, να υπολογίζει τη φιλία με το κέρδος και να πιστώνει τα όνειρά της με δάνεια, εμείς επιλέξαμε να γίνουμε ληστές τραπεζών. Επιλέξαμε τη συντροφιά των λύκων! Οπλιστήκαμε με αξιοπρέπεια και ελευθερία παίρνοντας πίσω λίγο από τον κλεμμένο πλούτο των τραπεζών».

Ωστόσο οι δύο νεαροί ληστές αρνούνται κάθε συμμετοχή σε αιματηρές ενέργειες μεταξύ κυκλωμάτων της νύκτας στην Πάτρα ή σε άλλες ένοπλες επιθέσεις. Όπως συμπληρώνουν «το γεγονός ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ληστείες τραπεζών που έχουμε διαπράξει δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε το "χατίρι" στους μπάτσους να μας φορτώσουν με οποιαδήποτε ανεξιχνίαστη ενέργεια έχει συμβεί, απλά και μόνο για να κλείσουν τους φακέλους τους…».

Ολόκληρο τo κείμενο των Θέμη Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσου

«Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ!»

Καταρχήν δεν είμαστε κρατούμενοι, κρατούμενοι είστε όλοι εσείς που δεν έχετε ζήσει ούτε για μια στιγμή πραγματικά ελεύθεροι.

Σε μια κοινωνία που έμαθε να μετράει τη ζωή με το χρήμα, να υπολογίζει τη φιλία με το κέρδος και να πιστώνει τα όνειρά της με δάνεια, εμείς επιλέξαμε να γίνουμε ληστές τραπεζών. Επιλέξαμε τη συντροφιά των λύκων! Οπλιστήκαμε με αξιοπρέπεια και ελευθερία παίρνοντας πίσω λίγο από τον κλεμμένο πλούτο των τραπεζών.

Αν ψάχνετε, λοιπόν, για εγκληματίες μην τους αναζητάτε σε εμάς, έγκλημα δεν είναι να ληστεύεις μια τράπεζα, έγκλημα είναι να ιδρύεις μία. Οπότε για εγκληματίες να ψάξετε στους χοντρούς διευθυντές με τα κουστούμια και τις γεμάτες κοιλιές.

Όσον αφορά τα ψέματα των δημοσιογραφικών κορακιών που μας εμφανίζουν εμπλεκόμενους σε κυκλώματα της νύχτας έχουμε να πούμε τα εξής: Μας αρέσει η νύχτα του ουρανού με τα αστέρια και του αέρα της ελευθερίας και δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα των αρχηγών, των «νονών», των μπράβων και της αστυνομίας… Το γεγονός ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ληστείες τραπεζών που έχουμε διαπράξει δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε το «χατίρι» στους μπάτσους να μας φορτώσουν με οποιαδήποτε ανεξιχνίαστη ενέργεια έχει συμβεί, απλά και μόνο για να κλείσουν τους φακέλους τους…

Υ.Γ. Τέλος, εγώ ο Δ. Βαρβαρέσος θέλω να σας πω για τον δήθεν κλοιό που γράφετε ότι στένευε και δεν μπορούσα να κάνω βήμα και γι’ αυτό παραδόθηκα. Είναι ο ίδιος κλοιός που έχει στενέψει πολλές φορές και όμως πάντα τον έσπαγα όπως στη Ρόδο, στο Χαλάνδρι, αλλά και σε άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις που δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σε Πάτρα – Εξάρχεια – Ψυρρή – Γλυφάδα, στο Άττικα το πολυκατάστημα, στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης κτλ. Ο λόγος που πήγα μόνος μου στην Αστυνομία δεν σας αφορά και δεν θα μιλήσω γι’ αυτό.

Θέμης Δήμου
Δημήτρης Βαρβαρέσος

Ληστές τραπεζών
Α’ πτέρυγα – φυλακές Κορυδαλλού
22 – 12- 2013

patrastimes.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/12/13 13:14

    αρε αλητες μιλατε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/12/13 14:54

    twra pou sta sou to anoiksoun to gkrober ekei tha deis ti kala pou einai!!!mou ginate oloi ritores sti fulaki.
    ousttttt gataaaaaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/14 15:16

    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *