ροή ειδήσεων

ΑΙΣΧΟΣ: Όσοι φαντάροι δεν επιστρέφουν Τζάκετ και πουλόβερ θα τα πληρώνουν....

Νέα τακτική θα εφαρμόσει από δω και πέρα το Γενικό Επιτελείο Στρατού για όσους εφέδρους
δεν επιστρέφουν το τζάκετ και το πουλόβερ που τους δόθηκε κατά την κατάταξή τους...

Τα νέα σφιχτά δημοσιονομικά της χώρας οδήγησε το ΓΕΣ να υιοθετήσει αυτή την τακτική προκειμένου να μην σημειώνονται ελλείψεις στο ρουχισμό των νεοσύλλεκτων καθώς τα κονδύλια που διαθέτει πλέον είναι περιορισμένα.

Όσοι επιστρέφουν το τζάκετ και το πουλόβερ σε καλή κατάσταση που δύναται να χρησιμοποιηθούν εκ νέου θα δίνονται για καθάρισμα και στη συνέχεια θα ξαναχορηγούνται σε άλλους νεοσύλλεκτους.

Όσοι φαντάροι που παίρνουν απολυτήριο δηλώσουν ότι επιθυμούν να τα κρατήσουν ή ότι τα έχασαν θα πληρώνουν περίπου 22 ευρώ για το πουλόβερ και 35-40 ευρώ για το τζάκετ.

Αν τώρα τα παραπάνω είδη ρουχισμού είναι σε κακή κατάσταση τότε θα παραδίδονται, δεν θα ξαναχορηγούνται αλλά ούτε και ο έφεδρος θα τα πληρώνει.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/13 17:16

    giati aisxos????

    einai SOSTO pistevo.

    tha eprepe na epistrefonte kai ta SXOLIKA BIBLIA, allios na ta plironoun oi goneis.

    TELOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 03:26

      να μου επιστρέψει η μάνα σου το ρολόι μου , που το ξέχασα στο κομοδίνο της!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/13 06:52

      Πόσο μαλάκας πρέπει να εισαι για να μιλάς έτσι. Εκτός βέβαια αν είσαι φίλη της ή αδελφή της.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/12/13 17:05

      Προφανώς δεν έχεις ανοίξει σχολικό βιβλίο ποτέ, για να δεις οτι πρέπει να σημειώσεις και να λύσεις ασκήσεις μέσα στα βιβλία που χρησιμοποιούνται σήμερα στα σχολεία. Εξάλλου ξύλο απελέκητο τα έχεις χρυσοπληρωμένα αυτά τα βιβλία. Και σε καλέσουν στον Στρατό και να σου δώσουν φορεμένα ρούχα να βάλεις να δω, θα τα φορέσεις;;; Χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να είχε ο προηγούμενος; Βουτάτε λίγο τη γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν πείτε τις μπαρούφες σας και ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Τι διάολο, αλλοδαποί είσαστε;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/13 18:15

    και που ειναι το παραλογο δηλαδη δεν το καταλαβα? και εγω υπηρετησα σε αλλη χωρα πολυ ανωτερη απο την Ελλαδα σε πολλα θεματα και τα δωσαμε ολα πισω και αυτα που θελαμε να κρατησουμε η χαθηκαν τα πληρωσαμε κανονικα...ο Ελληνικος στρατος ουτος η αλλος ειναι χαμενος χρονος και μονο στρατος δεν ειναι. Αν εχετε την δυνατοτα υπηρετηστε στο εξωτερικο να μαθετε και 5 πραγματα και μην χασετε το χρονο σας εδω.
    καλομαθαμε στο τζαπα τοσα χρονια και δεν μας αρεσει τωρα ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 03:28

      και εγω υπηρετησα σε αλλη χωρα πολυ ανωτερη απο την Ελλαδα ... ρε πόσα κιλά είσαι;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/13 07:05

      Για να πιστεύεις ότι υπάρχει χώρα ανώτερη απο την Ελλάδα θα πρέπει να πιστεύεις οτι υπάρχουν και ανώτεροι άνθρωποι. Εκτός βέβαια το άκρως ρατσιστικό του πράγματος, είναι και ανιστόριτο. Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι είσαι κατώτερος άνθρωπος , ειναι βέβαια δικαίωμά σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/12/13 12:42

      οχι φιλε μου γιατι απλα δεν ειμαι Ελληνας και ετυχε να μεγαλωσω σε αυτην την ηλιθια χωρα! το τι εκαναν οι αρχαιοι Ελληνες το ξερω πολυ καλα και ολος ο κοσμος χρωσταει σε αυτους.εσυ ομως νεοελληνα δεν εχεις καμια σχεση με τους αρχαιους Ελληνες. ο Ελληνας και η Ελλαδα του 2013 ειναι απλα ενα τιποτα! φυσικα και ειμαι ρατσιστης, λες και εσεις εδω στην Ροδο δεν ειστε...ασε μας τωρα. ολη η Ευρωπη σας κοροιδευει ξυπνηστε ζωα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/12/13 17:12

      Να φύγεις τοτε απο την ηλίθια χώρα και να πας εκεί που υπηρέτησες. ΗΛΙΘΙΕ. Εκτός αν είσαι πιο ηλίθιος απο τους υπόλοιπους σε αυτή τη χώρα (στανταράκι το κόβω). Πληρώνατε και το φαγητό σας στον εκεί ανώτερο στρατό ή αφού το επεξεργαζόσασταν το χέζατε και σας το ξανασέρβιραν;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/12/13 20:00

      οτι και να πεις εισαι ενα τιποτα Ελληναρα! αντε γεια! Το φαγητο που τρωγαμε εμεις εκει το βλεπεις σε εστιατορια και αν εδω στην Ελλαδα...και οχι ληγμενα απο την εποχη του 40..παπαρα!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/12/13 11:07

      Ρε καραγκιόζη τι σκατά σε τάισαν και σε σακάτεψαν το μυαλό? Σήκω και φύγε πριν σε πάρει είδηση κανένας άνθρωπος, και πάει μέσα για κακοποίηση ζώου. Αυτό βέβαια που με κάνει εντύπωση είναι το γιατί εξακολουθείς να είσαι εδώ. Βέβαια είσαι και παντελώς ηλίθιος γιατί κόντρα στα συμφέροντά σου, δικαιώνεις και όσους ζητάνε την εστω και με την βία απομάκρυνση των αλοδαπών. Αλλος είμαι και οχι ο προηγούμενος. Είμαι Μακεδόνας. Ζήτω η ΕΛΛΑΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/13 18:16

    Μην μπερδεύεις ανόμοια πράγματα... Στα μεν παιδιά αυτά είναι που επωφελούνται ενώ στην δε θητεία αποδέκτης της υπηρεσίας είναι η πατρίδα.

    Αλλά ας αφήσουμε την παιδεία κατά μέρος γιατί είναι μια άλλη κουβέντα(...μεταξύ μας τα βιβλία είναι προπληρωμένα από τους φόρους μας. Σαν να μας λες δηλαδή να πληρώσουμε για το ίδιο πράγμα δύο φορές!!! Αλλά άστο είναι άλλη κουβέντα...)

    ...και στην τελική κανένας φαντάρος δεν ζήτησε εθελοντικά να πάει φαντάρος, με το ζόρυ πήγε το 98%. Με την λογική σου θα έπρεπε να υπάρχει και ταμειακή στα εστιατόρια του στρατού (όπως και στα σχολεία...βλέπεις την αστοχία τον λεγομένων σου τώρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/13 18:21

    6:15 Γιατί δεν μας αναφέρεις και την χώρα; Και φαντάζομαι σαν νεοσύλλεκτος σε αυτήν την ανώτερη χώρα σου δώσανε την μεταχειρισμένη ένδυση της προηγούμενης σειράς που παρέδωσε ε? Πες μας και αυτό να τρελαθούμε.

    Σαν δεν ντρέπεστε, από την μύγα ξύγκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/13 18:42

      Εχει σημασια? ολλες οι χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης ανωτερες ειναι πια απο το Ελλαδισταν! φυσικα και δεν μας εδωσαν μεταχειρισμενη της προηγουμενης σειρας αλλα οπως ειπα τα δωσαμε ολα πισω στο τελος και ετσι πρεπει να ειναι...το τι κανουν αυτα που φορεσαμε δεν το ξερω ουτε με ενδιαφερει
      γιατι σας φαινεται παραξενο δηλαδη οτι ξαφνικα πρεπει να τα πληρωνουν? καλα κανουν δεν το καταλαβα δηλαδη

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/13 18:55

    Και εγω υπηρέτησα την πατρίδα 28 μηνες πριν βέβαια πολλα χρόνια οταν ο στρατός ήταν στρατός ακόμη και όχι μπουρδέλο όπως τον κατάντησαν οι απάτριδες πολιτικοί. Τα τζάκετ τα παραδίναμε πίσω και δεν τα κρατούσαμε. Δεν ξέρω τι τα έκαναν αλλά κανείς δεν πήρε μεταχειρισμένο. Ζητω ο στρατός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/13 19:03

    Αντί να μιλάμε για τα τζάκετ δεν θα ήταν καλύτερα να μιλούσαμε για το αν είναι αρκετός ο χρόνος των 9 μηνων για να αποκτήσει κάποιος στρατιωτική εκπαίδευση που είναι απαραίτητη για την πατρίδα, και φυσικά ατομικά για τον καθένα αν ποτέ χρειαστεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/13 22:40

    Σαν τι να κάνει ο σύνδεσμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/12/13 23:29

    Ποιος σας ειπε οτι δεν τα επιστρεφαμε,απλά αν ηταν φθαρμενα δεν τα κρατουσαν για την επομενη σειρα !!!
    Το χρεωστικο του στρατου σου επιτρεπει συγκεκριμενα πραγματα οτι μπορεις να κρατησεις μετα την απολυση!!!
    93 Α ΕΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *