ροή ειδήσεων

Αποφυλακίστηκε ο Ρέστης

Αποφυλακίστηκε με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο.
Ο κ. Ρέστης κατηγορείται για...
υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με επισφαλή δάνεια που φέρεται να είχε χορηγήσει η τράπεζα -τότε συμφερόντων του- FBB.

Ο εφοπλιστής είχε εξαρχής καταβάλει σημαντικά χρηματικά ποσά που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ μετρητά και τα οποία είχαν πάρει εταιρείες δικών του συμφερόντων, ενώ φέρεται να έχει ρυθμίσει και οφειλές περίπου άλλων 30 εκατ. ευρώ.

Οι δικηγόροι του Θανάσης Κανελλόπουλος και Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε δήλωση
- ανακοίνωσή τους αναφέρουν: Ο κ. Βίκτωρας Ρέστης με Διάταξη της Ανακρίτριας κ. Κ. Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα κ. Κ. Σπηλιόπουλουαφέθηκε ελεύθερος. Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *