ροή ειδήσεων

Επιστολή αστυνομικού " Να γελάσω ; να κλάψω; Να αυτοκτονήσω ; Τι να κάνω ; …."

"Τόσα χρόνια …..30 και…. υπηρετήσαμε με το κεφάλι ψηλά και έχοντας την ...
συνείδηση μας ήσυχη ,υπηρετώντας τον πολίτη, την πατρίδα , την δημοκρατία ,την αξιοπρέπεια κλπ και τώρα με θράσος οι χομπίστες πολιτικοί , μας πετούν στα σκουπίδια ως άχρηστους επειδή ως συνταξιούχοι δεν προσφέρουμε , συνεπώς είμαστε φύρα και πρέπει να αφανιστούμε , στο όνομα της δημοκρατίας ,στις μεταρρυθμίσεις των τροκανών έτσι όπως έχουν ονομάσει την σφαγή –καταστροφή του ελληνικού λαού και όλα αυτά για το καλό της πατρίδας …… να γελάσω ; να κλάψω; Να αυτοκτονήσω ; Τι να κάνω ; ….

Και τώρα περισσότερο, που είδα και τις φορολογικές σας δηλώσεις σκέφτηκα ότι καλό είναι να μας αφανίσετε για να σωθεί η Ελλάδα και εσείς με τα μετρητά στο εξωτερικό – εσωτερικό και τα τόσα ακίνητα που δηλώνεται ότι έχετε , να μην μας βλέπετε μπροστά σας, εμάς τους εξαθλιωμένους και σας κόβουμε την όρεξη και δεν μπορείτε να .

όλοι είστε το ίδιο όπως ο Τσοχατζόπουλος ,ο Λιάπης κλπ. …… ας μην κοιμάστε ήσυχοι γιατί δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον , μια βόλτα στους δρόμους θα σας πείσει . οι εποχές είναι δύσκολες και επικίνδυνες και εμείς οι εξαθλιωμένοι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πλέον …… το μόνο που κάνετε είναι να μας σπρώχνεται στην χρυσή αυγή και να μας λέτε ότι θα συνεργαστούμε με εγκληματίες και ναζιστές .

Δεν μας πειράζει όμως, για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον δεν μπορείτε να μας ξανά κοροϊδέψετε επικαλούμενοι δημοκρατικούς κανόνες και ηθικές …… γιατί εμείς, αντί για αυτά , είδαμε την δημοκρατία της ρεμούλας ,της κλεψιάς ,της ατιμωρησίας ,της ασυδοσίας , της μάσσας κλπ .

Και το χειρότερο την υπηρετήσαμε και το λέω εγώ που ήμουν μετριοπαθής και χαμηλών τόνων αποφεύγοντας τα πολιτικά άκρα. αποστρατεύτηκα από μάχιμες υπηρεσίες χωρίς να έχω δώσει ποτέ δικαίωμα όπως και το σύνολο των συναδέλφων μου….. και το ευχαριστώ …… μια αξιοθρήνητη σύνταξη και ένα κατακερματισμένο εφάπαξ ,αν το πάρουμε και αυτό γιατί όπως φαίνεται δεν το υπογράφεται συμφώνα με τις δηλώσεις σας και μας κοροϊδεύετε τόσους μήνες .

Εσείς (πολιτικοί) μαζί με τα φυντάνια τους συνδικαλιστές με κάνετε να σκέπτομαι, έτσι για τον απλούστατο λόγο , ότι πλέον δεν έχω να χάσω τίποτα …..ας το ξανασκεφτεί ο κ. Δενδιας σχετικά με το εφάπαξ από την πρώην Α.Π και οι άλλοι πολιτικοί μήπως και μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια ταχτοποιώντας τις εκκρεμότητες μας , να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα μάτια …….

Και όχι να νοιώθουμε σαν ζώα που πάνε για σφάξιμο και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας ,να περπατάμε με το κεφάλι σκυφτό και να παραμιλάμε …….. λοιπόν για να μην γίνουμε Συρία σκεφτείτε λίγο πιο λογικά…… δεν θέλουμε πλούτη ή κάτι που δεν μας ανήκει, δεν θέλουμε ελεημοσύνες , θέλουμε αυτά που μας ανήκουν …. την αξιοπρέπεια μας θέλουμε και αυτή εξαρτάται από την υπογραφή σας ,για να πάρουμε το εφάπαξ που μας αναλογεί ….. το καταλάβατε κ. Δενδια και οι υπόλοιποι του δημοκρατικού τόξου."

ΣΧΟΛΙΟ: Τελικώς ανακαλύπτεις πώς δέν υπηρετούσες ούτε τήν πατρίδα, ούτε τόν πολίτη.
Υπηρετούσες τό κράτος.
Καί τό κράτος δέν δίνει αξιοπρέπεια.
Τώρα τό κράτος, επειδή αλλάζει σελίδα, σού λέει : όσα έχεις είναι δικά μου.
ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ.
Απορεί μάλιστα μέ τό γεγονός ότι δέν συμφωνείς, ότι δέν τά δίνεις μόνος σου.
Ας πρόσεχες.
Οι πρόγονοί σου έλεγαν στούς τυράννους : Δέν μπορείς νά μού πάρεις αυτό πού δέν μπορείς νά μού δώσεις.
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Ηθελες όμως νά μοιραστείς τήν εξουσία καί ξεγελούσες τόν εαυτό σου.

Ας πρόσεχες.

Αμέθυστος



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/12/13 12:56

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ....ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/12/13 05:19

      σωστος εισαι. Οποιος διαμαρτυρεται τον βαρανε ασχημα.... ενω σε κατι αλλες χωρες κατεβαζουν τις ασπιδες και γινονται ενα. Βλεπε Ισπανια, πορτογαλια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/13 16:32

    ΣΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *