ροή ειδήσεων

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή με την οποίο γνωστοποιεί ότι το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου....
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων. Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα.
Αναμένουμε την αιτιολόγηση της απόφασης, οπότε και το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/13 07:18

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/13 08:41

    Με βρωμιάρηδες μαχαιροβγάλτες και φονιάδες που δρουν μόνο νύχτα, τσιράκια των εφοπλιστών και των άλλων αφεντικών όχι μόνο δεν ξεβρωμίζει αλλά θα γίνει νύχτα που δε θα ξημερώνει για το λαό. Ξυπνάτε όσοι τους στηρίζετε γιατί το μαχαίρι που σας βάζουν να στρέφετε στους εργάτες θα έρθει ο καιρός που θα το στρέψουν και σε εσάς οι ίδιοι που σήμερα έχετε για θεούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 09:35

      ουτε ενοχοι ειναι ουτε αθωοι,αυτο θα το αποφασισει η δικαιοσυνη,δεν μπορειτε να καταδικαζετε χωρις να εχει γινει δικαστηριο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/12/13 09:47

      Συνεχισε να πετας λασπη νομιζοντας οτι ο κοσμος κοιματε. Θα ασχολιοταν κανεις με τους φασιστες αν δεν υπηρχε υποψια οτι ειναι το μοναδικο κομα που πραγματικα θα κανει πραξη αυτα που λεει και μαλιστα με συνοπτικες διαδικασιες? Το μοναδικο! Επειδη λοιπον ανεβαινουν τα ποσοστα του προσπαθουν να το βγαλουν εκτος με οποιοδηποτε τροπο. Ο κοσμος ξυπνησε, και το ιδιο επιθυμω και για σενα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/13 10:14

    εσυ ο δευτερος μαθε πρωτα τι γιεται γυρω σου και μετα αρχιζε να γραφεις βλακειες φιλε ελεος δεν εισαι τιποτα εσυ να καταρκινεις καποιον η κατι γινατε δικαστες ολοι σας και μιλατε και εχετε γνωμη παντα σωστη για ολα ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/13 11:50

    εσυ ποτε θα σαπισεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/13 11:54

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/13 12:12

    ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΘΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ
    ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/13 14:29

    Προς ανώνυμο 10.14.
    Εγώ βλέπω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Βλέπω 1.500.000 ανέργους, μειώσεις μισθών απολύσεις, νοσοκομεία που δεν έχουν υλικά, υπηρεσίες να ξεπουλιούνται και να γίνονται ιδιωτικές για να κερδίζουν ορισμένοι, παιδεία που βγάζει αμόρφωτα παιδιά, 60% ανεργία στους νέους.

    Βλέπω και τα αφεντικά που έχουνε βγάλει στο σεργιάνι τα μαντρόσκυλά τους τους χρυσαυγίτες να σπάνε το κεφάλι όποιου αντιστέκεται σε όλα αυτά. Τα δικαστήρια είναι και αυτά κομμάτι του συστήματος, το θέμα δεν είναι να καταδικαστούν ή όχι από τα δικαστήρια. Αν και εδώ υπάρχουν και ποινικές πράξεις, δολοφονίες, μαχαιρώματα μαστρωπείες, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά και άλλα πολλά.

    Το θέμα πρώτα απόλα είναι να καταδικαστεί ο φασισμός στη συνείδηση του λαού και των εργατών. Να καταλάβουν ότι είναι ξένο πράγμα προς τα συμφέροντά τους και την τάξη τους.

    Όσο για το φωτιά και τσεκούρι του τελευταίου, οι προσκυνημένοι δε μπορούν να μιλούν για προσκυνημένους. Εδώ μόλις τους μαζέψανε τα ξεχάσανε όλα. Ούτε για τάγματα εφόδου λέει μιλάγανε, οι αγκυλωτοί σταυροί στα μπράτσα τους ήταν διασκοσμητικοί και άλλα τέτοια. Διαβάστε τις απολογίες των ηγετών σας. Δημοσιευμένες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/12/13 15:17

    για ολα αυτα φταιει η χρυση αυγη;και η χρυση αυγη ειναι εναντιον του μνημονιου,και δεν προσκυνα σε κανενα ξενο κεντρο εξουσιας,και γι'αυτο την κλεισανε μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 18:21

      Με τους μπατσους, τους στρατιωτικους, τους εφοπλιστες, και ολους τους παρακρατικους εισαστε κοντρα στο συστημα. Κουνα το κεφαλι σου κανει φραπε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/13 15:53

    Αφου δεν προσκυνάει κανένα κέντρο εξουσίας γιατί έχει φαγωθεί μέσα κι έξω από τη βουλή να διατηρήσουν τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές τους οι εφοπλιστές;

    Οι οποίοι φτιάχνουν εκατοντάδες καράβια στην Κίνα και την Κορέα και ούτε ένα στην Ελλάδα. Οι οποίοι ζήτησαν και πήραν άρση του καμποτάζ δηλαδή της υποχρέωσης να ναυτολογούνται στα καράβια τους Έλληνες ναυτεργάτες. Σήμερα από τους 100.000 ναυτεργάτες έχουν μείνει 10.000 και ένα μεγάλο μέρος είναι άνεργοι.

    Δε θυμάμαι καμιά διαμαρτυρία Χρυσαυγιτών για τους ανέργους ναυτεργάτες ή τους μεταλλεργάτες πχ.

    Αντίθετα θυμάμαι να λένε ότι εξαρτιόμαστε από τους εφοπλιστές μας και να σπάνε τα κεφάλια αυτών που αγωνίζονται για ψωμί και δουλειά

    Μάλιστα πολλοί από αυτούς ανταμοίφθηκαν για την υπηρεσία τους αυτή με μια ζεστή θεσούλα στην επιχείρηση μεγαλοεργολάβου του Ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου
    Το κεφάλαιο παίζει το βιολί και η Χρυσή Αυγή χορεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/12/13 16:08

    αδερφε εσυ που σχολιασες τον 10.14 δεν ειναι φασιστες πρεπει επιτελους να σταματησουμε να εστερνιζομαστε οτι μας πασαρουν τα πληρωμενα καναλια καποια οχι ολα αν ελεγα για την χρυση αυγη πως ειναι τα χρυσα παιδια τα καλυτερα αυτα θα ελεγες πως ειναι παιδια μαλαμα,τωραπου εχουν πει οτι εχουν πει για μυαλα που εστερνιζονται τα παντα βγαινεις και δικαιωμα σου να λες οτι λες ,,,μηπως ομως πρεπει να λεμε πλεον τις αληθειες??μηπως καπιοι τα ενε αυτα γιατι βλεπουν πως η προδοσια κρατησε 40 ολοκληρα χρονια και πλεον αρχιζει να σταματαει εδω??και λογικο ειναι να τρεμουν για την παρτυ τους πχ.ασυλιες????λοιπον αδερφε να λεμε αληθινα πραγματα πλεον να ξυπνησει ο κοσμος γιατι η χωρα καταρεει και δνε μποροουμε να κρινουμε κατι αν δεν το δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/13 16:28

    Τα κανάλια δεν είναι πληρωμένα. Είναι στην ιδιοκτησία μεγάλων επιχειρηματιών οι οποίοι προστατεύουν και προωθούν τα συμφέροντά τους. Αυτά δεν είναι πάντα ενιαία. Ενιαία όμως είναι η στρατηγική τους. Η στρατηγική τους λέει μαχαίρι σε μισθούς - συντάξεις - παροχές εδώ και τώρα. Και όχι λόγω κρίσης, ανεξάρτητα που η κρίση τα επιταχύνει.

    Εκτός από φτηνούς εργάτες όμως οι μεγαλοεπιχειρηματίες και το σύστημα που τους υπηρετεί τους θέλει και φοβισμένους και ανοργάνωτους. Μακριά από τους μαζικούς αγώνες. Αυτό το ρόλο παίζει η Χρυσή Αυγή είτε ως το ένα άκρο της θεωρίας των δύο άκρων η οποία εξομειώνει τους λαϊκούς αγώνες με τη φασιστική δράση με απώτερο στόχο να τσακιστεί το κίνημα, είτε ως το ρόπαλο που θα πέσει στο κεφάλι όποιου αγωνίζεται. Και παραδείγματα τέτοια υπάρχουν πολλά ειδικά στα αστικά κέντρα. Δηλαδή τα αφεντικά να καλούν τους Χρυσαυγίτες να δείρουν τους απεργούς εργάτες. Να ανοίξουμε λοιπόν όλοι τα μάτια και τα αυτιά μας καλά για το τι γίνεται γύρω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/12/13 17:20

    αυτοι που κτηπουσαν τον κοσμο στις απεργιες,και σπαγανε μαγαζια,τα λεηλατουσαν,και τα εκαιγαν...φορουσαν κουκουλες,τι ηταν;αν η χρυση αυγη ηταν του συστηματος δεν θα την εβαζαν μεσα,και δεν θα την εριχναν λασπες τα καναλια απο ανωθεν εντολες,σας μαθανε τωρα να τα ριχνετε ολα στη χρυση αυγη,και καλα της κανει ανεβαινουν τα ποσοστα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/12/13 17:53

    πολυ σωστα τα ειπε ο φιλος 5.20 πολυ ωραια μιλας ,οτι ειναι κατα και εκτος συστηματος ειναι φασισμος ρατσισμος ναζισμος και εγκληματιας ,,ντροπη και αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 20:09

      φασισμος ειναι να φτιαχνεις κατηγοριες και να φυλακιζεις πολιτικους σου αντιπαλους,φασισμος ειναι να μην σε καλουν τα καναλια για να υπαρξει ενας αντιλογος για τις κατηγοριες που σου αποδιδουν,ρατσισμος ειναι τα αντιρατσιστικα νομοσχεδια εναντιον των ελληνων,ναζιστες εσεις μας προσδιοριζετε,ειμαστε εθνικιστες,οσο για εγκληματιες η ατομικη ευθυνη δεν ειναι συλογικη,τον δολοφονο του φυσα τον καταδικαζουμε.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/12/13 18:45

    εσενα εδω και 40χρονια σε αρεσει να κλεβει ο καθε πολιτικος και να τον καλυπτει ο νομος περι ευθυνης υπουργων;σ'αρεσει τα κομματα να παιρνουν δανεια και να υπερχρεωνονται και να βαζουν υποθηκη την κρατικη επιχοριγησει;σ'αρεσει οι βουλευτες να παιρνουν παχυλο μισθο;σ'αρεσει οι υπουργοι να παιρνουν μιζες και ολα τα εθνικα εργα να τα δινουν σε μεγαλοεργολαβους;(βλεπε μπομπολας και αλλοι)εναντιον αυτου του συστηματος ειναι η χρυση αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/12/13 19:02

    ολοι αυτοι στις απεργιες που εδειραν κοσμο φορουσαν κουκουλες και ηταν αναρχικοι,για να κανουν προβοκατσιες κατα της χρυσης αυγης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/12/13 21:23

    Εντάξει, εντάξει, κατάλαβα, για όλα φταίνε οι ..............ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Μην τσακώνεστε άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *