ροή ειδήσεων

Η πρώτη φωτογραφία από τη Μίνα Ορφανού όταν ήταν ακόμα ένας γοητευτικός άντρας [εικόνα]

Σήμερα είναι μια γοητευτική, δυναμική γυναίκα με ξεχωριστή πορεία στην υποκριτική. Η Μίνα Ορφανού ποτέ δεν έκρυψε ότι είχει γεννηθεί αγόρι...
και ότι απολύτως συνειδητά και από νωρίς πήρε την απόφαση να κάνει αλλαγή φύλου.

Η καλλονή ηθοποιός που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην ταινία Στρέλλα, κατάγεται από τη Ρόδου απόπου προέρχεται και αυτή η φωτογραφία που την δείχνει όταν ήταν ακόμη άντρας και που εντόπισε το gossip -tv. Aναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: «Η φωτογραφία είναι πριν από δέκα χρόνια στη Ρόδο. Σε αυτή την εικόνα οι μυημένοι γνωρίζουν την Ντέμπορα, την μαύρη τράνς φίλη της Μίνας που σήμερα πλέον ζει στον Καναδά μόνιμα και ήταν εκείνη που βοήθησε την ηθοποιό στα πρώτα βήματά της στην Αθήνα. Ποια είναι η Μίνα από τ΄αγόρια;
Η Μίνα είναι το παλικάρι με το λευκό φανελάκι που βρίσκεται μπροστά από όλους τους υπόλοιπους και το όνομά του ήταν τότε Μηνάς Κυνηγός . Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.»




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/14 12:54

    Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κάνει τις διάφορες βρωμοδουλειές του αλλά και για να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία , έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.
    Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινωνικά στρώματα με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία. Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα φτιάχνει θεσμούς αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα στρώματα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά.
    Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι, να περιγράψουμε τις ιδιότητες αυτών των κοινωνικών ομάδων : άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο αλλά με ενστικτώδη πονηριά, άτομα με διαφόρων ειδών ψυχοπάθειες και νευρώσεις καθώς και με σεξουαλικές ανωμαλίες πάσης φύσεως, άτομα με κυνισμό και με βασικό ενδιαφέρον την απόκτηση υλικών αγαθών, άτομα ακόμη και με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μέχρι και κοινοί εγκληματίες.
    Αυτές τις ομάδες λοιπόν το Ελληνικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα τις προώθησε , τους έδωσε φωνή, τις τοποθέτησε σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τις έβαλε ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια. Με άλλα λόγια, δημιούργησε αστικά στρώματα αποτελούμενα από στοιχεία, που σε παλαιότερες εποχές βρίσκονταν απομονωμένα στο περιθώριο της κοινωνίας. Έφερε στην επιφάνεια όλο τον βούρκο που υπάρχει μέσα στους οχετούς κάθε πολιτείας. Έτσι , οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είδαν αυτήν την επέλαση των Ζόμπι, σίγησαν , απομονώθηκαν, κρύφτηκαν. Αλλά ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, δεν βρήκαν ησυχία. Δέχονταν καθημερινές επισκέψεις, μέσω των τηλεοπτικών καναλιών, από διάφορα ψυχανώμαλα άτομα. Εάν σε όλα αυτά ,προσθέσουμε και τη γενική επήρεια της αριστερής θολοκουλτούρας, τότε η κατάσταση δεν περιγράφεται. Μία μυρωδιά σήψης από παντού. Στο τέλος, ήλθαν και οι ανθρωποθυσίες (η ‹‹εγκληματικότητα››) : Οι βαρβαρικές ορδές που εισχώρησαν στην Ελλάδα , θυσιάζουν κάθε μήνα μερικούς Έλληνες στο βωμό του μίσους και του ρατσισμού τους που νιώθουν προς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/14 16:06

      Εχεις απολυτο δικιο.Το διεστραμμενο εχει καταντησει φυσιολογικο και το αντιθετο.Οι μονοι που θα διαφωνουσαν μαζι σου ειναι ατομα αυτων των κατηγοριων,οπως ο παρακατω που δεν μπορει ουτε Ελληνικο λογο να αρθρωσει .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/14 11:51

    ta sumperasmata pou bgazeis, o graptos logos sou etsi opws ton exeis suntaksei, h prokeimeni sou autareskeia kai h tragikothta sou sth teleutaia protash ws pros ton "ratsismo twn barbarikwn ordwn", se ka8istoun kai sena barbaro, sklhro, kunikotato, kati parapanw apo enstiktwdws ponhro me kakiasmeni kopela mesa sou kai oxi ennoeitai oti sumballeis esu kai oi omoioi sou apo prwto xeri stis an8rwpo8usies. Atoma san esena , me tetoia logokrisia kai apopsi gia ola ta parapanw, mou deixnoun oti einai kai oi idioi omofulofiloi oi opoioi exoun tetoia anagki epibebaiwshs ths arnhshs tous pros ta "psuxanwmala" tous pa8h pou xtupiountai sta blogs gia na uperamun8oun twn "kalwn kai kyrillatwn" koinwnikwn strwmatwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 03:14

      Δεν υπεραμύνεται ούτε των καλών και κυριλλάτων (που είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές) ούτε των καλών Χριστιανών. Υπεραμύνεται της κοινής λογικής η οποία εξέλειψε. Για παράδειγμα: Ένας άντρας που κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου, είναι ένα γεγονός που αφορά μια μειοψηφία της οποίας σαφώς τα δικαιώματα πρέπει να γίνονται σεβαστά. Όταν όμως παύει να θεωρείται ως τέτοιο και προβάλλεται ως πρότυπο από εκατοντάδες εκπομπές, στήλες εφημερίδων, διαφημίσεις κτλ με αποτέλεσμα να επηρεάζει αγοράκια (και είναι ένας μόνο από τους λόγους που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι ομοφυλόφιλοι) τότε είναι κατακριτέο. Πότε προέβαλλε η ελληνική τηλεόραση επιστήμονες; Ερευνητές; Υπάρχουν Έλληνες που ανακάλυψαν φάρμακα, που πήραν βραβεία μαθηματικών, που ερευνούν το διάστημα, που έκαναν κάθε είδους εφευρέσεις και βραβεύτηκαν στο εξωτερικό. Που είναι όλοι αυτοί; Πουθενά! Όλη τη μέρα βλέπω gay, transexuals, ξεκωλιάρες κάθε είδους, συζητήσεις για το βρακί της μιας και της άλλης, ξεκατινιάσματα και προπαγάνδα για το πόσο καλό είναι το Ισλάμ και πως πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα φασιστικά κατάλοιπα τύπου «πατρίδα», «Ιστορία», «οικογένεια» κτλ. Συγχαρητήρια για την κουλτούρα σας, αριστερών και δεξιών.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *