ροή ειδήσεων

Έλληνες: Ο πιο... ξαναμμένος λαός του πλανήτη



Έλα τσολιά μου...!!!

Ένα μεγάλο ανδρικό site ανακήρυξε την Ελλάδα ως την «horniest» χώρα του κόσμου!...


Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα askmen.com, οι Έλληνες κατακτούν την πρώτη θέση στην λίστα με τους 10 πιο... ξαναμμένους λαούς του πλανήτη.

Σύμφωνα με το askmen «η Ελλάδα έχει μια μακρά παράδοση στο σεξ που ξεκινάει από τα αρχαία χρόνια -αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας έφεραν την παιδεραστία και την Σαπφική αγάπη (λεσβιακή). Με τα ζεστά μεσογειακά νερά της, τις παραλίες και τα δεκάδες νησιά, έχει τα τέλεια συστατικά για να είναι η πιο ερεθιστική χώρα του κόσμου».

«Χρειάζεστε χρόνο και πολλά προφυλακτικά» λέει η ιστοσελίδα επειδή όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το ρεπορτάζ για τους 10 πιο ξαναμμένους λαούς: «Υπάρχουν πολλά σημεία που μπορείτε να βρείτε σύντροφο στα νησιά και την ενδοχώρα. Στην Αθήνα στην περιοχή του Γκαζιού, υπάρχουν συγκεκριμένα μπαράκια για τους τουρίστες. Η Κέρκυρα είναι γνωστή για τις ξέφρενες νύχτες της με διαθέσιμα κορίτσια και πολλά κλάμπς, αλλά και η Κως, με πάρα πολλά σημεία και μαγαζιά για ξέφρενη διασκέδαση και ελεύθερο σεξ. Φυσικά μη χάσετε τη Μύκονο, ένα νησί που είναι γνωστό για τα ξέφρενα γλέντια του και την παραλία του Paradise όπου τα ρούχα... εξαφανίζονται».

Ποιες είναι οι υπόλοιπες χώρες του top-10

2. Βραζιλία

«Αυτή είναι η χώρα που γέννησε το στρινγκάκι. Φυσικά και είναι λογικό ότι το σεξ είναι τόσο σημαντικό όσο το να αναπνέεις στη Βραζιλία. Αυτή η χώρα γεμάτη παραλίες με κουκλάρες γυναίκες και στο ετήσιο καρναβάλι της όπου όλες οι αναστολές εξαφανίζονται. Ερεθιστικά στέκια: Στο Ριο την περιοχή Λάπα, όπου γίνονται όλα τα πάρτι με γυναίκες και μουσική».

3. Ρωσία

«Το μυστικό του Ψυχρού Πολέμου ήταν μάλλον ότι οι Ρώσοι κάνουν περισσότερο σεξ από ότι εμείς. Με την πτώση του Κομμουνισμού έπεσαν και οι αναστολές. Η λίμπιντο των Ρώσων είναι στα ύψη και για αυτό έχουν ανοίξει δεκάδες νέα κλαμπ. Ερεθιστικά στέκια: Στη Μόσχα έχει δεκάδες κλαμπ για γυναίκες, με άντρες στριπερς».

4. Κίνα

«Όσο χαλαρώνει ο κομμουνισμός, τόσο αυξάνεται η σεξουαλικότητα. Τα τελευταία 8 χρόνια, άνοιξαν 5.000 sex shops στο Πεκίνο. Η Κίνα έχει την SEXPO έκθεση εμπόρων με σεξουαλικά βοηθήματα, την οποία μπορούν να επισκεφθούν όλοι. Άλλωστε το 70% των σεξουαλικών παιχνιδιών είναι made in China. Ερεθιστικά στέκια: αν είστε στη Σαγκάη χρειάζεται να πάτε σε συγκεκριμένα στέκια. Αν είστε στο Πεκίνο έχετε περισσότερες επιλογές στην περιοχή Sanlitun Lu».

5. Πολωνία

«Συντηρητική κοινωνία, αλλά έχει κερδίσει πολλούς πόντους καθώς διοργανώνει το Eroticon festival που δείχνει τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα sex toys του κόσμου. Επίσης στην Πολωνία έχουμε τα περισσότερα σεξουαλικά σκάνδαλα με πολιτικούς. Αλλά το πιο γνωστό επίτευγμα της είναι το παγκόσμιο ρεκόρ σε... σεξ με πολλούς παρτενέρ, που κρατάνε δύο Πολωνές εδώ και χρόνια. Ερεθιστικά στέκια – Αν πηγαίνετε στην Βαρσοβία έχει συγκεκριμένα κλαμπ αν πάτε στην Κρακοβία έχει πολλά περισσότερα, σε όλη την πόλη».

6. Ιταλία

«Οι Ιταλοί ζουν την ντόλτσε βίτα και το σεξ είναι ψηλά στη λίστα των απολαύσεων. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 32% των Ιταλών άνω των 60 ετών κάνουν σεξ τακτικά. Μονο και για αυτό μπάινουν στην δεκάδα. Ερεθιστικά στέκια: Στην Φλωρεντία, ένα κλασσικό αμερικάνικο μπαρ στην Ιταλία πάντα βοηθάει -θα βρείτε πολλά στην Φλωρεντία. Στο Μιλάνο και την Ρώμη, οι πιθανότητες είναι μικρότερες. Οι εκεί Ιταλίδες είναι πιο “δύσκολες”».

7. Μαλαισία

Σύμφωνα με το askmen.com, αν και είναι μουσουλμανική, αυτή η χώρα είναι ο παράδεισος του μασάζ και του σεξ. Μέχρι και οι υπουργοί της χώρας κάνουν όργια.

Ερεθιστικά στέκια: στην Κουάλα Λουμπούρ βρίσκονται δεκάδες κλαμπ και μέρη για μαζάζ και φυσικά σε τουριστικά θέρετρα όπως το Λανκάουι.

8. Ισπανία

«Στην χώρα των λατίνων εραστών το σεξ είναι δεδομένο. Παραδοσιακά, η κουλτούρα αυτή είναι “γεμάτη σεξ” αλλά με σύγχρονη ματιά. Φήμες λένε ότι οι Ισπανοί καταναλώνουν πολύ Βιάγκρα για να ικανοποιούν στο έπακρο τις συντρόφους τους. Ερεθιστικά στέκια: στη Βαρκελώνη πολλά τα παραθαλάσσια κλάμπ με πολλές γυναίκες. Και φυσικά το τοπ μέρος είναι η Ιμπιζα».

9. Ελβετία

«Ναι, φαίνονται ξενέρωτοι και ουδέτεροι, αλλά για το σεξ έχουν γνώμη. Και αυτή είναι “θέλω κι άλλο”. Μην ξεχνάτε ότι η χώρα έχει νομιμοποιήσει την πορνεία. 350.000 πελάτες ετησίως καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία. Ερεθιστικά στέκια: Ζυρίχη για μπαράκια με στυλ και κορίτσια χωρίς αναστολές».

10. Μεξικό

«Σε αυτή τη χώρα το σεξ ξεκινάει από πολύ νωρίς. Οι Μεξικανοι μαθαίνουν για το σεξ στο γυμνάσιο και εξασκούνται κιόλας σε αυτό άμεσα. Στην Τιχουάνα είναι ο παράδεισος του πληρωμένου σεξ και των πορνείων. Ερεθιστικά στέκια: Υπάρχουν δεκάδες resorts που μετατρέπονται στον παράδεισο του φλερτ: στο Ακαπούλκο όπου θα βρείτε δεκάδες κλαμπς για να ψαρέψετε κοπέλες καθώς και στο Κάμπο Σαν Λούκας αλλά και το Πουέρτο Βαγιάρτα».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/13 22:47

    οτι νανε...ο μεσος Ελληνας απλα νομιζει οτι ειναι ο καλυτερος εραστης του κοσμου και οταν παει με γυναικα τελειωνει σε 2 λεπτα χαχαχα! χαλια μαυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/12/13 22:54

      gia to eyato sou mallon milas......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/12/13 23:01

      Oxi mallon rossida i oukraneza me anadouleies

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/12/13 23:50

      εδω δεν μπορειτε να γραψετε Ελληνικα καραγκιοζηδες θελετε και γυναικες...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/13 09:15

    skase ilithié 11.50 eklepsa to I phone apo Pakistano st'afantou kai o malakas den eixe Elliniko menou zooonnn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/12/13 12:19

    ο πιο ξαναμμενος εραστης ειναι η τροικα, τοσο που μας εχει πηδ...ξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *