ροή ειδήσεων

Απογοητευτικό το "Χωριό του Αγίου Βασίλη" στις Καλυθιές!

Αναγνώστης:
Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Θα ήθελα να καταγγείλω αυτό που μας συνέβη σήμερα.... Πήγαμε στο υποτιθέμενο χωριό του Αγίου Βασίλη στις Καλυθιες. Η ωρα ηταν 3 το μεσημερι και ενω λενε πως ειναι ανοιχτα ολη μερα, τα περίπτερα ολα ηταν κλειστά! Πρόκειται για ενα χωράφι με μερικα περίπτερα και παιχνίδια μεσα, μην φανταστειτε κατι αλλο... Περιμέναμε λοιπον να δουμε τις μασκοτ, που οπως διαφημίζουν ειναι εκει και διασκεδάζουν τα παιδια! Ηταν 2 κοπέλες με στολες Μικυ και Μινυ που ειχαν ομως βγαλει τα "κεφαλια" και συζητούσαν μεταξυ τους. Μετα απο λιγο κατέβηκαν απο ενα αμαξι ο "Ντιεγκο" και μια τιγρης. Η μικρη μου ετρεξε να τους πλησιάσει αλλα εκεινοι μπηκαν σε ενα δωματιο,δεν εδωσαν καμια σημασία. Να σημειώσω οτι δεν ειχε κοσμο ήμασταν μονο εμεις και αλλη μια οικογενεια με 3 παιδάκια. Μετα απο λιγο βγαινει απο το δωματιο ο "Ντιεγκο" χωρις ομως να φοραει το κεφαλι και τον ρωταω αν θα εμφανιστουν. Και μου λεει ΟΧΙ!!! Οι παραστασεις ειναι στις 12 και στις 3! Κοιταζω το ρολοι μου και ηταν 3:20!!! Γιατι λοιπον δεν εμφανιστηκαν; Δεν ειδαν πως στον χωρο υπηρχαν παιδακια; Ακομα και ενα παιδακι να υπαρχει,εχουν υποχρεωση να εμφανιστουν! Προφανως ειδαν πως δεν ειχε κοσμο και αποφασισαν να φυγουν! Μετα απο λιγο τους ειδαμε που μπηκαν στο αμαξι και εφυγαν... Το παιδι μου περιμενε να δει τις μασκοτ,οπως και τα αλλα 3 παιδακια και δεν ειδαν τιποτα!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Μονο αυτο εχω να πω! Δεν αξιζει να πατε να τους δωσετε ουτε ενα ευρω!



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/12/13 20:44

    κριμα για το κωλοχωριο κριμα και για τον χρονο χρονο που σπαταλησες να τους τα τριψεις !! αζα ηταν αζα θα ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 19:32

      για να λες τις Καλυθιες κωλοχωριο μάλλον ζηλεύεις

      Διαγραφή
  2. Γιαλλουρακης Φανης24/12/13 21:34

    Σε πληροφορώ ότι και εμείς πήγαμε και μείναμε ευχαριστημένοι ασχέτως που ήμασταν οι μοναδικοί επισκέπτες εκτος από τους ανθρώπους με τις οικογένειες τους που διατηρούσαν τον χώρο. Εμείς το μονο που πληρώσαμε ήταν το φαγητό ώρα 14.30 ο καφές και το καρουζελ για τον μικρό που και αυτό μας το έκαναν δώρο. Όλα όσα είδες εκεί έγιναν εθελοντικά από απλούς πολίτες με δικά τους χρήματα, και είχαν μια μικρή στήριξη από τον αντιδήμαρχο. Δεν είναι αυτοί που έλαβαν από τον δήμο 240.000 ευρώ για να πληρώνουν εισιτήριο τα παιδιά σου 5 ευρώ το άτομο για μια σαχλαμάρα, άλλοι είναι αυτοί και μάλλον μπερδεύτηκες. Τώρα αν δεν σου κάνει αυτό που είδες υπάρχει και καλύτερο στο Ελ. Βενιζέλος με 3 ευρώ η είσοδος. Άντε γεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/13 22:37

      Απλα ευχαριστούμε!!!! Να είσαι καλα!! Το ΔΣ μεσογειος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/13 21:41

    Ενα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που έβαλαν όλα τα χρήματα εθελοντικά από την τσέπη τους για να δημιουργήσουν αυτό το πραγματικά φανταστικό Χριστουγεννιάτικο χωριό για τα παιδια μας και για όλους εμάς εντελώς δωρεάν. Και η είσοδος για τον Θ. Καλλίρη στις 30/12 είναι ελεύθερη για όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/12/13 22:42

      Ευχαριστούμε να είστε παντα καλα!! Καλα Χριστούγεννα!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/12/13 01:33

      Εθελοντικά πέντε γυναίκες?? Αυτό το υπέροχο χωριό που περιγράφετε, πως βρέθηκαν τα λεφτά???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/12/13 08:40

      Ανώνυμος25/12/13 - 1:33 π.μ.
      Ναι φιλε μου τα έβαλαν από την τσέπη τους, δεν ξόδεψαν 240000 ευρώ σε λαμόγια!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/12/13 08:44

      Ανώνυμος25/12/13 - 1:33 π.μ.
      Και το σημαντικότερο......δεν είναι λεφτά δικά σου και δικά μου, τα δικά μας λεφτά πήγαινε να δεις στο Ροδινι τι τα έκαναν!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/13 22:35

    Καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους! Θα μπορούσατε να ενημερωθείτε για το προγραμμα μας απο τους υπεύθυνους του χωριου και απο τα φυλλάδια και τις ανακοινώσεις! Με την απλή λογική ο κάθε άνθρωπος θα μπορούσε να αντιληφθεί πως οι μασκότ ειναι άνθρωποι και δεν μπορούν να βρίσκονται στον χώρο όλη μέρα! Πρεπει να ξεκουραστούν και να φάνε! Το προγραμμα μας εχουμε δηλώσει πως θα γίνεται καθημερινά ωρες αιχμής και Σαββατοκύριακα δυο φορές την ημέρα! Ολα αυτα τα θεάματα καθώς και την ταχυδακτυλουργο που έχουμε και τον Θανο Καλλιρη τα προσφέρουμε εντελώς δωρεάν! Εχουμε εργαστεί σκληρά χωρις προσωπικό όφελος! Δεν έχω καταλάβει ακομα για ποιο ευρώ μιλάτε οταν κανένας δεν σας ζήτησε είσοδο! Μπορείτε αν επιθυμείτε να επισκεφτείτε και άλλους χώρους επι πληρωμής και να απαιτησετε καποια πραγματα! Εμεις το μονο που κάνουμε ειναι να μεταδώσουμε μια χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα και χαμογελά χωρις να επιβαρυνουμε οικονομικά τον κόσμο μιας και κατανοούμε τους δύσκολους καιρούς που ζούμε! Φυσικά επειδη όλα ειναι υποκειμενικα οπότε λογικό ειναι σε κάποιους να μην αρεσει και να επιθυμούν να πληρώνουν για να χαρούν κάτι! Οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα μας επισκεφτείτε τις ημέρες που θα έρθει η ταχυδακτυλουργος και ο Καλλιρης... Δεν θα απολογηθουμε για κάτι εφόσον εμεις απλα κάνουμε μια προσπάθεια για το κοινωνικο σύνολο! Οσοι το εκτίμησαν το εκτίμησαν ! Ευχαριστούμε όπως και να χει πάντως, που μας επισκεφτηκατε και μιας και μπήκατε στον κόπο να μπείτε Ίντερνετ μπείτε και στο facebook να ενημερώνεστε για τα προγράμματα μας! Να είστε καλα και καλές γιορτές και την επόμενη φορά θα θέλαμε να ακούσουμε και το ονόματακι σας και οχι ανώνυμα να κατηγορείται! Μακάρι ολοι να προσπαθούν να βάλουν ενα λιθαράκι και ο κοσμος μας θα ήταν καλύτερος!! Καλές γιορτές!!! Το ΔΣ του συλλόγου Μεσογειος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/12/13 03:02

      Απότι φαίνεται θελετε να είστε μονο για τα εύσημα και εκεί θέλετε το ονοματακι???μάθετε κύριες μου να ακούτε και τα κακά σχόλια .
      Δεν το ξέρατε πως δεν θα έχετε ενδιαφέρον για όλο τον κόσμο???

      Διαγραφή
    2. Γιαλλουρακης Φανης25/12/13 08:32

      Δεν υπάρχει λόγος για να απολογείστε στον κάθε πικραμένο και στον κάθε μίζερο, ξέρω ότι την Κυριακή είχατε περίπου 2000 επισκέπτες, τώρα αν ανάμεσα στα χιλιάδες άτομα που επισκέφτηκαν τον χώρο υπήρχαν και 2-3 ηλίθιοι, αυτό θα έπρεπε να σας ήταν παντελώς αδιάφορο. Τέτοιοι άνθρωποι καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τα προσωπικά τους και οικογενειακά τους προβλήματα, παρα να βγάζουν τα απωθημένα τους σε ανθρώπους που δεν τους φταίνε.
      Οι άνθρωποι αυτές τις δυνατότητες είχαν, και σε οποιον αρέσει. Και ξαναλέω.....αν δεν σας κάνουν τα τοπικά υπάρχει και στα Σπάτα στο Metropolitan expo, υπάρχει και η disneyland.

      Αυτές οι μέρες είναι μέρες ΑΓΑΠΗΣ, και εσείς είστε σαν τον επιτάφιο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/12/13 23:51

    Κλειστε το.Το καθε κουτσοχωρι κανει και "εκδηλωσεις".Πηρατε αερα ολοι και βγαζετε απο τη μυγα ξιγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/12/13 01:25

    Τι μας λες ?????και εσυ από χωριό φέρετε να έισαι, τα μιλάς φαρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/12/13 11:30

      Βγαζεις και γλωσσα παρασιτο?Αντε στην τρυπα σου τωρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/12/13 12:29

      Τρύπα με χαρούμενους ανθρώπους και οχι μίζερους σαν εσενα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/12/13 09:32

    Αγαπητέ Ανώνυμε 3.02πμ καλημέρα και χρονια πολλα! Εάν διαβάζατε την απάντηση μας θα βλέπατε ότι γράφουμε πώς είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους! Όλα υποκειμενικά είναι! Εμείς απευθυνόμαστε στον κόσμο που εκτιμαει μια προσπάθεια μέσα στην οικονομική κρίση απο κάποιους ανθρώπους και φυσικα επειδη αυτο που μας ενδιαφέρει είναι η χαρα του κόσμου χωρίς κοστος, οποίος μπορει να κάνει κάτι καλύτερο ... Ιδού η Ρόδος... Δεν έχουμε δείξει ποτε ότι θελουμε να φανούμε και δεχόμαστε την κριτική! Ο λόγος που ασχολούμαστε και απαντάμε είναι γιατι καταγγελετε κάτι! Δεκτό κι αυτο! Καλη καρδιά και καλές γιορτές! Να είστε καλα και πάντα θα προσπαθούμε για κάτι καλύτερο! Και οι καλές και η κακές κριτικές μας δίνουν δύναμη για να συνεχισουμε! Το Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΑΝΤΟΥ25/12/13 11:57

    πολυ καλη προσπαθεια μπραβο σε οσους ασχληθηκαν,,,,εννοειτε οτι αφησαν στην ακρη αλλα πραγματα ,,,,μακαρι να βρει μημητες και απο αλλα χωρια ...για μενα μετραει παντα η προσπαθεια ...του χρονου θα ειναι ακομα καλυτεροι ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/12/13 14:16

      Ναι ναι … καλή προσπαθεί αν μας Πείτε που τα βρήκατε τα χρήματα ??? θέλω να δω ποσό ηλίθιοι είμαστε αυτοί που πήγαμε εκεί , δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του είτε αρέσει είτε όχι, θα ασχολούμαστε με αυτά που πληρώνουμε είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα που έχουν οι περισσότεροι το τελευταίο καιρό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/12/13 07:14

      Δεν είναι χρήματα δικά σου για να ρωτάς.....πολύ κουτσομπόλα είσαι φιλε μου!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/12/13 21:22

      Θα ρωτάω ότι θέλω και οποίον θέλω,όπου θέλω και οποίος θελει μου απαντά......μας τη λέτε λες και δεν έχετε ρωτήσει ποτέ τίποτε.
      Οποίος έχει την καλοσύνη ας απάντηση.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/12/13 17:56

    Δίχως Να γνωρίζω τον συλογο και χωρίς Να έχω δει τι έχουν κάνει διότι βρίσκομαι Γερμανία. Μπορώ Να σας πω ότι μπορούν να γίνουν μεγάλα έργα εντελώς εθελοντικά. Εδώ έχουμε κάνει όλο το χωριό μια γιορτή μόνο από χορηγειες μαγαζιών. Δεν χρειάζεται Να γίνεστε κακοί μάλιστα σας προτρέπω του χρόνου όλοι από όλα τα χωριά της Ρόδου να βοηθήσετε τέτοιες κινήσεις. Χριστούγεννα ειναι άλλωστε εποχή για ν δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/12/13 18:26

      καλα χριστουγεννα σε ολους!!!!ενα μπραβο για τους ανθρωπους που εβαλαν χρηματα απ την τσεπη τους για να δημιουργησουν μια χριστουγενιατικη ατμοσφαιρα στο νησι μας..και ενα μεγαλο μπραβο στις μασκοτ του χωριου του αι βασιλη,γιατι ειναι μικρα παιδια που εθελοντικα πηραν μερος...καλες γιορτες!!!!!!(κατιακου ειρηνη)

      Διαγραφή
  10. Διάβασα τα παραπάνω σχόλια που έγιναν εξαιτίας του πρώτου σχολίου και έχω καλυφθεί αρκετά. Όμως, αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως αν και αυτές οι μέρες μάς έχουν χαρισθεί απλόχερα να συμμετέχουμε σαν μικρά παιδιά στο "πανηγύρι" των Χριστουγέννων, εντούτοις βγάζουμε προς τα έξω το πνευματικό κενό που κουβαλάμε μέσα μας και θέλουμε να το καλύψουμε μόνο με τον εξωτερικό και πλούσιο διάκοσμο των εορτών. Αδυνατούμε να νιώσουμε και να βιώσουμε μεγάλα μηνύματα στα λίγα και ταπεινά. Αυτές οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται σε κάθε χωριό και να υποστηρίζονται καλόκαρδα από τις μικρές τοπικές κοινωνίες, ως πράξεις που μας βγάζουν από την καθημερινή αβάσταχτη πραγματικότητα και χαρίζουν ζεστασιά και αγαλλίαση. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στο τι υπηρεσίες προσφέρουν αλλά στο σκοπό τους, που εδώ φαίνεται καθαρά πως δεν είναι οικονομικός. Αν και αυτές τις μέρες βγάζουμε τη μιζέρια της ψυχής μας και ξοδεύουμε όλη μας την κριτική, θα περάσουν οι γιορτές και θα βρεθούμε πάλι αντιμέτωποι με τα αδυσώπητα καθημερινά μας προβλήματα. Οι παραπάνω αυστηρές κριτικές σε ένα εθελοντικό χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό πρόγραμμα είναι άστοχες, δεν ενθαρρύνουν, δεν επενδύουν στην αγάπη, στη συγχωρητικότητα, στην κατανόηση της νέας προσπάθειας, του ρίσκου, της αφιλοκερδούς παροχής υπηρεσιών αλλά στη σύγκριση με άλλες παρόμοιες επαγγελματικες που γίνονται με μεγάλο κόστος από "άγνωστες" πηγές !! Αν τελικά δεν γίνουμε πάλι παιδιά δεν πρόκειται να χαρούμε-ιδίως τα Χριστούγεννα- ακόμα και αν μας βάλουν στο κέντρο του παραδείσου !! Βέβαια, δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ την πιθανή εκδοχή, πίσω από τέτοιες κακόβουλες παρεμβάσεις να κρύβονται τίποτε... εγκάθετα "καλλικατζαράκια" των Χριστουγέννων....μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/12/13 23:11

    Το καταλαβαίνω πως οτι γινεται γίνεται εθελοντικά. Τα παιδάκια τι φταίνε που τους λένε οι γονείς τους θα πάμε να δούμε την Ντόρα και τον Ντιέγκο και πάνε εκει μες στην καλή χαρα και δεν βλέπουν τίποτα. Ή κάντε το σωστά η μην το κάνετε καθόλου. Και στην τελική είδαν πως είχε κάποια παιδάκια εκεί, γιατί σηκώθηκαν κι έφυγαν δεν το καταλαβαίνω. Όταν κάνεις κάτι εθελοντικά το κάνεις επειδή το γουστάαρεις, όχι απο αγγαρεία. Τέλος πάντων, την προχειρότητα στην Ελλάδα μάλλον δεν θα την ξεπεράσουμε ποτέ, είτε δωρεάν είτε όχι. Και κύριε Γιαλλουράκη, το να χαρακτηρίζετε κάποιον ηλίθιο επειδή εξέφρασε την γνώμη του επειδή απογοητεύτηκε το παιδί του, σας κάνει ηλίθιο τον ίδιο. Καλά Χριστούγεννα, μία αναγνώστρια από Ολλανδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 14:17

      Πίσω από την ανωνυμία κρύβεται σχεδόν πάντα και ένας ηλίθιος/α, συμφωνείς?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/12/13 10:08

      Είμαστε ηλίθιοι ευχαριστούμε και σε καλωσορίζουμε στον κόσμο των ηλιθίων μιας και εσύ είσαι ανώνυμος και ναι συμφωνώ!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/12/13 23:24

    http://downtimeforyou.blogspot.gr/2013/11/blog-post_23.html παρεπιπτόντως, βρήκα και το πρόγραμμα, και δεν γράφει πουθενά για ωρες αιχμής. Εγώ βλέπω 21/12 μέχρι 6/01 ώρες 11:00 εως 23:00 και από κάτω αναγράφεται τι θα λειτουργεί μεταξύ άλλων και οι καλικάντζαροι και οι ήρωες Ντίσνευ. Αν οι ήρωες Ντίσνεοι κουράζονται και πάλι το καταλαβαίνω, άνθρωποι είναι, αλλά ή θα πρεπει να αναγράφονατι οι ώρες που θα εμφανιστούν ή θα π΄ρεπει να είναι εκει 11 με.....11 όπως γράφει το πρόγραμμα. Διότι και οι επισκέπτες άνθρωποι είναι κουράζονται, και δεν μπορούν να μεριμένουν αμε τα παιδιά αγκαλιά 11 με 11. Οπότε θα καταλήξουμε πάλι στο θέμα της ανοργανωσιάς ως συνήθως και όχι δεν θα δεχτω πως το μη χειρον βέλτιστον. Αυτό μας έχει φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 14:25

      Φίλε μου κάτι δεν κατάλαβες σωστά! Το χωριο του Αι Βασίλη ειναι! Οχι το χωριο της disneyland, για να έχεις την απαίτηση να βλέπεις απο το πρωι μέχρι το βράδυ τις μασκότ! Κακώς λοιπόν λέτε στα παιδια σας πάμε να δούμε την ντορα και τον ντιεγκο! Πάμε να δούμε το χωριο του αι Βασίλη θα έπρεπε να λέτε ώστε να τους δώσετε να καταλάβουν οτι ειναι Χριστούγεννα και οχι Παρίσι! Λάθος μηνύματα ας μην περνάμε πια στα παιδια μας! Να τους διδάξουμε τα ήθη και τις παραδόσεις μας, αυτός ειναι ο σκοπός! Και οτι μας προσφέρεται έξτρα και δωρεάν καλο θα ειναι να το εκτιμαμε!! Μπραβο για την προσπάθεια σε όσους το διοργάνωσαν! Μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/12/13 14:38

      Αναφέρομαι στον ανώνυμο 25/12 11.11πμ ευχαριστω

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25/12/13 23:26

    Κυριοι εχετε παραπονα με τον αγιο μηνα; Στο Ροδινι εχετε παει ; Θα έπρεπε να ονομάζεται Χριστουγεννιάτικη αρπαχτή στο Ροδινι. Απο που να ξεκινήσω ; Απο την παραμυθουπολη όπου πληρώνεις 5 ευρω για να μπεις σε ένα χώρο που δεν εχει τίποτα να δεις; Απο τον απαράδεκτο τύπο με τα Αλογα που χρεώνει 4 ευρω για δυο βόλτες διαρκείας 1 λεπτού . Δηλαδή αυτός ο τύπος σε 5 ώρες εισπράττει 1200 ευρω . Πρόκειται για τον ορισμό της αρπαχτής . Στα επόμενα Χριστούγεννα σκέφτομαι να αγοράσω Αλογα και να τα πάω στο Ροδινι . Μέσα σε τρεις μέρες θα έχω βγάλει τα έξοδα της αγορας και διατροφής τους . Και τις υπόλοιπες 6-7 μέρες θα βγάλω 6-7 χιλιάδες ευρω απο το κάθε άλογο.. Ωραία δουλειά ...επιπλέον στο παρκο δουλεύουν μόνο αλλοδαποί πιθανόν ανασφάλιστοι . Τα μέτρα ασφαλειας των παιδιών ανύπαρκτα ειδικά στο τραμπολίνο . Πρόκειται για μια Πολυ Καλη αρπαχτή με την έγκριση της Δημοτικής αρχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/12/13 00:16

    Τους φάγατε πια..Πολύ κόμπλεξ ρε παιδιά..Μπράβο στα κορίτσια..Εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα..Να έχετε πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 21:27

      Μπορούμε να εκφράζουμε τα παράπονα μας και άμα σου αρέσει!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/12/13 00:32

    σαν γονιός πέρασα και από τους δυο χώρους που υποτίθεται ετοιμαστήκαν για να υποδεχθούν μικρά παιδιά το Ροδινή η προσωποποίηση της αρπαχτής. παγοδρόμιο με 8 ευρω την ώρα, και αν θες μίση ώρα δεν γίνετε
    έχω 2 παιδιά 8+8=16 εύρω, αν τα παιδιά δεν ξέρουν και χρειάζονται υποστήριξη από πλαστικό ζωάκι με 4 εύρω την ώρα οπότε 16+8=24. οι βαρκούλες με χείριστη Ιταλό 3 εύρω η 4 γύροι πακιστανοί που κάνουν τα γλυκά ματιά σε πιτσιρίκες. γενικά η εικόνα που αποκόμισα είναι μια αρπαχτή να κάνουμε και δεν βαριέσαι. στις Καλυθιές μπορεί τα καρουζελ και τα παιχνίδια να ήταν παλιά εκεί είδα φιλότιμες προσπάθειες απο εθελοντές να πλησιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, φάνηκε ότι είναι σχεδόν όλα πρόχειρα άλλα πάλι κάλα για ότι έφτιαξαν. νομίζω ότι επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι σοβαρό και προπάντων αφιλοκερδώς στα παιχνίδια για τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 07:23

      Δεν πρόκειται να πάω για έναν και μονο λόγο στο Ροδινι. Δεν θα ταΐσω ούτε έναν λαθρομετανάστη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/12/13 07:33

      Οι ισλαμιστές και οι μουσουλμάνοι μαζεύτηκαν σε Χριστουγεννιάτικο χωριο για να οικονομήσουν, ποιοι? αυτοι που μισούν τους Χριστιανούς και την πιστη μας να τους εμπιστευτούμε τα παιδιά μας. Είναι σαν να ακούμε την Θεία λειτουργία από ισλαμιστή πακιστανό, να είναι λέει και ντυμένος Άγιος Βασίλης και να βάλετε να καθίσουν τα παιδιά σας πάνω στα γόνατα του!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/12/13 20:32

    Χριστούγεννα στη Ρόδο δεν υπάρχουν.Πάρτε το χαμπάρι.Ούτε σπίτια στολισμένα ούτε δρόμοι ούτε τπτ.Τα χριστουγεννιάτικα χωριά ούτε για πλάκα δεν πλησιάζουν την οργάνωση και την ποιότητα των χρ.χωριών της υπόλοιπης Ελλάδας.Και μην ακούω για κρίση,ένα σκασμό λεφτά έβγαλαν οι επιχειρηματίες το καλοκαίρι.Όλα τα ζαχαροπλαστεία αλλά και τα υπόλοιπα καταστήματα θα πρέπε να συμμετέχουν και όχι μόνο οι καντίνες με τους λουκουμάδες.Θα πρέπει οι κυβερνούντες του νησιού να καταλάβουν ότι στο νησί μένει κόσμος και το χειμώνα!!!!Να μαζευτούνε όλα τα χωριά να κάνουν ένα χρ.χωριό.Να μαζευτούνε όλα τα χωριά να κάνουν μία αποκριάτικη παρέλαση,μεγάλη και καλή!!!!!Όχι το κάθε χωριό μόνο του.Έτσι κάνουν και στις υπόλοιπες επαρχίες της Ελλάδας.Αγαπάμε τους τουρίστες και τα λεφτά τους αλλά μένουμε και εμείς εδώ.Έλεος δηλαδή,προχειρότητα,ανοργανωσιά και στο τέλος απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/12/13 23:38

    Ο πλέον αντπροσωπευτικός χώρος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων φέτος ειναι ο Αγιος Μηνάς. . .Αν είναι και με εθελοντική εργασία, τοτε μπράβο στους συντελεστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/12/13 01:57

    Καλησπερα και παλι,
    αρχικα να δωσουμε τον ορισμο τησ λεξησ χορηγός....

    Στην αρχαία Αθήνα, ο ιδιώτης που αναλάμβανε τα έξοδα μιας παράστασης δράματος.
    Φυσικό ή νομικό πρόσωπο που προσφέρει χρήματα για κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα, με σκοπό την προβολή της επωνυμίας του. Για όσους αναρωτιούνται που βρέθηκαν τα λεφτά! Φυσικά αναφέρονται αναλυτικά στα φυλλάδια και στις αφίσες αλλα θα δωθει και αναλυτικό δελτίο τύπου για να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που στήριξαν έμπρακτα όλη αυτή την προσπάθεια!! Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε!!! Μαζι λοιπόν με την εθελοντική εργασία δημιουργήθηκε το χωριο του Αι Βασίλη για να δώσουμε Χαρα σε μικρούς και μεγάλους χωρις είσοδο! Σύντομα θα δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες! Λίγο υπομονη να μην ξεχάσουν κανέναν άνθρωπο που μας βοήθησε!!! Ευχαριστούμε!! Το Δ.Σ. Μεσογειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος27/12/13 11:14

    Σαν γονιος μπορω να πω οτι ο μοναδικος χωρος που αξιζει να επισκεφτει κανεις ειναι οι Πηγες Καλλιθεας.Με πολλες ομορφες δραστηριοτητες για τα παιδια.Δεν με αφορα αν η διοργανωση ειναι του δημου,ιδιωτη,με χορηγους ή με εθελοντες.Το αποτελεσμα μετραει.Αυτο που ειδα στις Καλυθιες ειναι προχειροτητα και ανοργανωσια.Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/12/13 14:55

      Ποσα πλήρωσες είσοδο για να μπεις?

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος27/12/13 17:37

    ARTOS KAI THEAMATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *