ροή ειδήσεων

Ο Α.Νταβούτογλου έθεσε βέτο για τις Γενοκτονίες προκειμένου να έρθει Ελλάδα!

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ…

Συνθήκες υποτελούς κράτους επιβάλλει η πολιτική ελίτ στην χώρα έναντι της Τουρκίας, αφού προκειμένου να μην … παρεξηγηθεί ο θεωρητικός του νεο-οθωμανισμού και υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος επισκέπτεται από αύριο την Αθήνα, ανέβαλλαν την
δεύτερη ανάγνωση του “αντιρατσιστικού” νομοσχεδίου λόγω της εξέγερσης των βουλευτών της ΝΔ που επιμένουν να περιληφθούν στο νομοσχέδιο οι αναγνωρισθείσες από την ελληνική Βουλή γενοκτονίες που διέπραξαν οι Τούρκοι!
Το defencenet.gr, αποκάλυψε ”βραχυκύλωμα” στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο:Τελεσίγραφο στην κυβέρνηση βουλευτών ΝΔ για αντιρατσιστικό: “Δεν το ψηφίζουμε”!
Ο Ε.Βενιζέλος, όμως, εισηγήθηκε στο Μαξίμου και το τελευταίο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της δεύτερης συζήτησης στην Βουλή για να … δεήσει να έρθει ο Νταβούτογλου στην Αθήνα!
Μάλιστα λέγεται ότι “απειλήθηκε” – που κατάντησε η Ελλάδα – από τον Α.Νταβούτογλου να μην έρθει αν τεθεί θέμα ποινικού κολασμού στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όσων αρνούνται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η ελληνική Βουλή. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο την γενοκτονία των Εβραίων από τους Γερμανούς Χίτλερ αναγνωρίζει…
Το ζήτημα προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή Α’ Αθηνών, πρώην υπουργού και πρώην δημάρχου Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τονίζει ότι «η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την κατηγορηματική αντίθεση του συνόλου σχεδόν της ΚΟ της ΝΔ στη διατύπωση του άρθρου 2 ‘στα περί γενοκτονιών’, χωρίς να αναφέρεται η φράση “οι εγκριθείσες από το Ελληνικό Κοινοβούλιο”, δηλαδή Ελλήνων, Ποντίων και Αρμενίων».
Στην ανακοίνωσή του, το ο Ν.Κακλαμάνης ερωτά το υπουργείο Εξωτερικών, για το κατά πόσον συνδέεται η «ανεξήγητη» αυτή αναβολή με την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Το θέμα πλέον δεν είναι καθόλου απλό και δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου…


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *