ροή ειδήσεων

Διοίκηση Τράπεζας Δωδεκανήσου: Έκλεισαν τον μοναδικό πνεύμονα τοπικής επιχειρηματικότητας

Από την Τράπεζα Δωδεκανήσου ανακοινώνεται:
"Η μεγαλύτερη και δυναμικότερη Δωδεκανησιακή επιχείρηση, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, από σήμερα αποτελεί ιστορία....
Η Τράπεζα της Ελλάδος με απόφαση που εξέδωσε την 8/12/2013, ημέρα Κυριακή, ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας των Συνεταιριστικών Τραπεζών Δυτικής Μακεδονίας, Δωδεκανήσου και Ευβοίας και αποφάσισε την ειδική εκκαθάρισή τους από την εταιρεία Ernest & Young.
Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, το κείμενο της οποίας έχει αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος:

i. Διασφαλίζονται πλήρως όλες οι καταθέσεις της Τράπεζας, οι οποίες μεταφέρονται στην ALPHA BANK.
ii. Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν στην πρόσφατη αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου (5.334.000€) θα επιστραφούν όλα στους δικαιούχους τους.
iii. Η λειτουργία όλων των καταστημάτων, ο τρόπος διαχείρισης των χρηματοδοτήσεων και η απασχόληση του προσωπικού, θα κριθεί κατά την εκκαθάριση.
iv. Τα καταστήματα της θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.

Η απόφαση των Νομισματικών Αρχών και της Πολιτείας να κλείσει την αντιπροσωπευτικότερη, καλύτερα οργανωμένη και τρίτη σε κεφαλαιοποίηση Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα, η οποία εξυπηρετούσε τον ακριτικό Ελληνισμό και 15.000 περίπου μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι απαράδεκτη για εμάς τους Δωδεκανησίους και πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα.
Η Τράπεζα στην πρόσφατη αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου απέδειξε την δυναμική της, συγκεντρώνοντας 5,3 εκ. € και έφθασε τον Δείκτη Κεφαλαιακής Επάρκειας (ΔΚΕ) στα επίπεδα του 9,85%, όταν το όριο ήταν στο 9%. Η Τράπεζα της Ελλάδος αναιτιολόγητα διαμόρφωσε τον ΔΚΕ της τράπεζας στο 7,4%, θέτοντας απροειδοποίητα σε διαφορετική κατηγορία ρυθμίσεις καθυστερούμενων δανείων. Με άλλα λόγια, μία πρακτική που εφαρμόζεται επίσημα από την εγχώρια τραπεζική αγορά επί μία τριετία και η οποία είναι απόλυτα σύμφωνη με το κανονιστικό πλαίσιο, αμφισβητήθηκε και απερρίφθη εν μία νυκτί κυριολεκτικά βάσει κριτηρίων που στηρίζονται σε
υποκειμενική αξιολόγηση βιωσιμότητας δανείων.
Η εξέλιξη αυτή δεν έγινε εκ των προτέρων γνωστή στην Τράπεζα αλλά της ανακοινώθηκε αιφνιδίως με την λήξη της προθεσμίας της περιόδου αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου. Την 6/12/2013, η Τράπεζα παρέστη ενώπιον της Τράπεζας της Ελλάδος και κατέθεσε Σχέδιο Ανάκαμψης και Εξυγίανσης, με δεσμευτικές ενέργειες που διασφάλιζαν την διάρκεια της κεφαλαιακής επάρκειας. Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσε και την συμφωνία συγχώνευσης με την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία θα έδινε νέες προοπτικές σε ολόκληρο τον συνεταιριστικό θεσμό και ζήτησε σύντομη προθεσμία προκειμένου να συγκεντρώσει τα πρόσθετα κεφάλαια. Την επόμενη ημέρα, ήτοι την 7/12/2013 γνωστοποίησε στην Τράπεζα της Ελλάδος ότι έχει ανεύρει συγκεκριμένους επενδυτές για να καλύψουν το ποσό των 5 εκ. € νέων κεφαλαίων και ζήτησε για το σκοπό αυτό προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών. Φαίνεται όμως ότι η τύχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, όπως και συνολικά του θεσμού των Συνεταιριστικών Τραπεζών, ήταν προδιαγραμμένη και η απόφαση ειλημμένη.
Η Τράπεζα δεν έκλεισε για κακοδιαχείριση, δεν έκλεισε για σκάνδαλα, δεν έκλεισε λόγω έλλειψης ρευστότητας. Την έκλεισαν κάποιοι γιατί ρύθμισε δάνεια Δωδεκανησίων, τα οποία βρίσκονται σε καθυστέρηση λόγω της Οικονομικής ύφεσης που ταλανίζει την χώρα επί εξαετία. Έκλεισαν τον μοναδικό πνεύμονα τοπικής επιχειρηματικότητας, αρνούμενοι να του χορηγήσουν την πρόσθετη ευκαιρία που νομίμως ζητούσε για να σταθεί αυτόνομος.
Η Τράπεζα θα καταθέσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εν λόγω απόφασης και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες υποστήριξης της θέσης της, των συνεταίρων της και του προσωπικού της. Όμως, το πλήγμα για την Δωδεκανησιακή επιχειρηματικότητα είναι μεγάλο. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον καθένα μας χωρίς μικρότητες. Ό,τι χτίσαμε επί δεκαοχτώ χρόνια με κόπο εκατοντάδων ατόμων γκρεμίσθηκε απροκάλυπτα και αναίτια˙ διότι το έργο και η πολυετής προσφορά και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν κρίνεται μόνο με τεχνικά νούμερα και αναφορές. Κρίνεται κυρίως στην αγορά και εκεί το έργο της δεν αποτιμήθηκε ποτέ.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/13 09:51

    NA PATE STO AGIRISTO KOTES ASPRI MERA NA MIN DITE MAS FAGATE GIA ALLH MIA FORA TA LEFTA OTI PIRAME APO TIN ASPIS PRONIA 8A PAROYME KAI APO AFTOYS PAI TA EFAGAN KOLOMPARADES GOYROYNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/13 11:36

    Όλοι αυτοί δεν πρέπει να φύγουν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/13 11:44

    Υπάρχουν πολλά γιατί πού πρέππει να απαντηθούν από αυτά τα ανθρωπάκια.Γιατί ανθρωπάκια είναι , δήθεν άνθρωποι σε λάθος θέσεις μας νικήσανε τα δηθεν στο τέλος αλλη μια τοπική τραγωδία μετα την ΔΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/13 14:02

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/13 14:08

    ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΡΝΕ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΑ , ΑΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΙΜΕΣΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/13 14:10

    Οταν οι αλλες τράπεζες εδίναν επιτόκιο 4% η Δωδεκανήσου έδινε 6 και 7% η τραπέζα της Ελλαδος που ήταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/13 14:17

    DEN THN EKLEISAN LAMOGIA ESEIS THN KATASTREFATE .LAMOGIA
    DEN FTAINE PANTA H ALOI ESEIS TI KANATE ??TIPOTA MONO TROGATE ME XRYSA KOUTALIA
    KLEFTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/12/13 14:36

    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕ ΣΑΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ?ΜΗΠΩΣ Η ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ)ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ) ? ΞΕΡΩ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΜΑΡΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ........ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ? ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ!ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΧΙ ΒΟΛΕΦΤΕΣ , ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥΣ!ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΕΙ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! ! !
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΜΗΠΩΣ Η ALPHA BANK ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΟΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ? ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ! ! !
    NSN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/13 17:51

      το μονο σχολιο που λεει τα πραγματα με το ονομα τους. ξεχνας ομως κατι, μεχρι προτινος διναμε στους κουσουρνα, μαχαιριδη 60% και τα δωδεκανησα ηταν παντα πρασινα. σε αντιθεση με μας οι κρητικοι το εκμεταλευτηκαν, εμεις οχι.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/13 15:30

    ... ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!.... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ - ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ... τα έχουν όλα προσυμφωνημένα για να στηρίξουν τις τράπεζες του εξωτερικού... Μην ψάχνετε για τοπικούς αποδιοπομπαίους τράγους - η τράπεζα στήριξε την τοπική κοινωνία, πολλά χρόνια και τάισε και πολλές οικογένειες... Θα έπρεπε να κλαίμε όλοι μαζί - όχι να βγάζουμε τη χαιρεκακία μας με την πρώτη ευκαιρία... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/12/13 16:37

    oloi oi katathetes na mhn afhsoyn ta lefta tous sthn ALPHA BANK!!!!!!na ta pane alloy!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/12/13 17:36

    Η ζημια ειναι τεραστια για τον τοπο.. Θα πρεπει να λογοδοτησουν ολες οι διοικησεις των τελευταιων ετων. Ολοι τους γνωριζαν αλλα δεν μιλουσαν... Επισης καλο ειναι να γινει ερευνα για τις καταθεσεις και τα δανεια που εχουν λαβει τα προσωπα που εμπλεκονται με την διοικηση της εταιρειας αυτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/12/13 17:52

    Το δις εξαπαρτείν ουκ ανδρός σοφού" Αφού τα ξέρατε με την ΔΑΝΕ τι θέλατε και μπλέξατε ξανά με λαμόγια δωδεκανήσιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/13 19:09

      ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!! ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΣ !!!!! ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΗΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ !!!! ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ! ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΕΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/12/13 18:14

    Ακουγεται οτι πολλοι εργαζομενοι ειχαν στησει δικα τους μαγαζακια μεσα στην τραπεζα. Ο καθενας χρησιμοποιουσε την τραπεζα για δικο του οφελος. Δυο - τρεις ειχαν λογιστικα γραφεια , αλλοι αναλαμβαναν μηχανογραφηση εταιρειων , αλλοι χρησιμοποιουσαν την τραπεζα για εξυπηρετηση επιχειρησεων δικων τους προσωπων... Πολλα ακουγονται παντως . το τι ειναι αληθεια και τι οχι πρεπει να το διερευνησει η δικαιοσυνη. Διοτι δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζε κανενας απο την διοικουσα επιτροπη τα προβληματα της τραπεζας. Η ελλειψη κεφαλαιων δεν εμφανιστηκε απο την μια μερα στην αλλη. Γιατι ολοι αυτοι που την διοικουσαν δεν ελαβαν τα μετρα τους νωριτερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/12/13 19:35

    ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΑΦΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ???ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ-ΟΙ ΙΔΙΌΙ ΗΤΑΝΕ!ΑΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/12/13 12:38

    Όλοι εσείς που ήσασταν όταν φώναζα ότι αλλάζουν το καταστατικό για να απαλλάξουν τους εαυτούς τους; Μόνο αυτοί του Δ.Σ. και το προσωπικό των καταστημάτων ήταν στη συνέλευση. Σας μισώ για τη βλακεία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *