ροή ειδήσεων

Η ΟΤΟΕ ζητά τη διασφάλιση των εργαζομένων στις τρεις συνεταιριστικές τράπεζες

Τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις τρεις συνεταιριστικές τράπεζες: Δωδεκανήσου, Ευβοίας και Δυτικής Μακεδονίας -η άδεια λειτουργίας των οποίων αναστέλλεται... με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος- ζητάει με ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ. Η Alpha Bank, στην οποία μεταφέρεται το σύνολο των καταθέσεων των τριών συνεταιριστικών τραπεζών αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «προτίθεται να προσφέρει ευκαιρίες απασχολήσεως στο Προσωπικό των Συνεταιριστικών Τραπεζών, μετά από διαδικασία επιλογής».

Η ΟΤΟΕ τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι θα παράσχει με όλα τα μέσα την απαιτούμενη προστασία στην απασχόληση των εργαζομένων στις Συνεταιριστικές Τράπεζες και θα ζητήσει από την Alpha Bank καθώς και από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Κυβέρνηση να παράσχουν σχετικές εγγυήσεις. “Η Alpha Bank στην οποία μεταφέρεται το σύνολο των καταθέσεων των τριών Συνεταιριστικών που από αύριο τίθενται σε καθεστώς εκκαθάρισης, πρέπει να διασφαλίσει την εργασία στο σύνολο των εργαζομένων στις Τράπεζες αυτές” υπογραμμίζεται. Παράλληλα, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, μείζον ζήτημα αποτελεί και η διασφάλιση των καταθέσεων και του κλίματος ηρεμίας που πρέπει να επικρατήσει στους πελάτες των Συνεταιριστικών Τραπεζών και στις τοπικές κοινωνίες.

Σε χθεσινοβραδινή της ανακοίνωση η Alpha Bank αναφέρει ότι αναδέχεται το σύνολο των καταθέσεων τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών και οι σχετικές καταθέσεις είναι πλήρως διασφαλισμένες, καθώς και ότι θα διατηρήσει φυσική παρουσία στις περιοχές όπου λειτουργούσαν.

«H εν λόγω αναδοχή αφορά αποκλειστικά στις καταθέσεις και όχι σε άλλα στοιχεία ενεργητικού ή / και παθητικού των τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών. Οι δικαιούχοι λογαριασμών καταθέσεων των εν λόγω Τραπεζών θα ενημερωθούν για την ημερομηνία που θα αρχίσει η εξυπηρέτησή τους από το δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank, αμέσως μετά την ενσωμάτωση των απαραίτητων δεδομένων των τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών στα συστήματα της Τραπέζης» αναφέρει η Alpha Bank.

Η Alpha Bank θα διατηρήσει φυσική παρουσία μέσω Καταστημάτων σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν οι εν λόγω Συνεταιριστικές Τράπεζες, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του πληθυσμού των περιοχών αυτών, ενώ όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της, «προτίθεται να προσφέρει ευκαιρίες απασχολήσεως στο Προσωπικό των Συνεταιριστικών Τραπεζών, μετά από διαδικασία επιλογής».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/13 16:01

    χα χα χα το αλλο με τον τοτο το ξερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/13 16:38

    oloi oi katathetes na mhn afhsoyn ta lefta tous sthn ALPHA BANK!!!!!!na ta pane alloy!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *