ροή ειδήσεων

Οι φθηνότεροι και οι ακριβότεροι προορισμοί για της γιορτές - Πέμπτη οικονομικότερη λύση η Ελλάδα

Ως ένας από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς για τις ερχόμενες γιορτές αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς, κατατάσσεται στις χώρες με τις χαμηλότερες τιμές...

Η έρευνα της Trivago τοποθετεί την Ελλάδα στην πέμπτη θέση με τους πιο φθηνούς προορισμούς συγκρίνοντας τις on-line ξενοδοχειακές τιμές για τον μήνα Δεκέμβριο.

Η μέση on-line τιμή ενός ξενοδοχείου για δίκλινο δωμάτιο, διαμορφώνεται στα 72 ευρώ τη βραδιά. Από το νούμερο αυτό προκύπτει πως υπάρχει μία απειροελάχιστη πτώση, σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2012.

Επιπλέον, οι ξενοδοχειακές τιμές φέτος είναι μειωμένες κατά 18,2%, σε σχέση με αυτές που είχαν διαμορφωθεί το Δεκέμβρη του 2009.

Φθηνότερες από την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία, με μέση τιμή 55 ευρώ, η Πολωνία, με 57 ευρώ, η Ρουμανία με 60 ευρώ και η Ουγγαρία με 70 ευρώ.

Εξάλλου, η μέση on-line ξενοδοχειακή τιμή στον ελληνικό τουριστικό προορισμό για το σύνολο του έτους μειώθηκε κατά 2,2% φτάνοντας στα 88,2 ευρώ έναντι 90,2 ευρώ το 2012.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε σχέση με τις τιμές του Δεκεμβρίου του 2008, οι σημερινές ξενοδοχειακές παρουσιάζουν πτώση της τάξης του 32%.

Στον αντίποδα, οι πιο ακριβοί προορισμοί για τις γιορτές είναι:

Ελβετία, με μέση τιμή 179 ευρώ.

Νορβηγία, με 148 ευρώ.

Σουηδία, με 137 ευρώ.

Αγγλία, με 130 ευρώ.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *