ροή ειδήσεων

Το δράμα μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας

Είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, παρουσία υπουργών, προέδρων και αθλητών στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του ΠΣΑΤ...Η πανύψηλη πρωταγωνίστρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο με 1.000 ψήφους διαφορά, από τη δεύτερη υποψήφια Βάσω Βουγιούκα, έχοντας σαρώσει τα πάντα το 2013.

Πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία της (κάτω των 23 ετών), ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία γυναικών, πρωταθλήτρια Ευρώπης και μεσογειονίκης.
Τα πράγματα πίσω από τη σκηνή δεν είναι πάντα όμως τόσο φωτεινά. Το κορίτσι από την Κατερίνη, που έχασε 17 κιλά μέσα σε έναν χρόνο προκειμένου να αλλάξει κατηγορία και να πάει στα ελαφρά βάρη, δίνει καθημερινά αγώνα επιβίωσης.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκε στις περισσότερες διοργανώσεις, ήταν δανεικό, αφού το σωματείο και η ομοσπονδία δεν είχαν τα χρήματα να της το αγοράσουν. Στα τέλη της χρονιάς βρέθηκαν τελικά τα 10.000 ευρώ και η Κατερίνα πλέον κατάφερε να έχει το δικό της σκάφος.
Την ίδια ώρα η πολύτεκνη οικογένειά της, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην πόλη της Πιερίας όπου μένει. Και οι δύο γονείς της είναι εδώ και καιρό άνεργοι και, έχοντας εκτός από την Κατερίνα, ακόμη τρία παιδιά, αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τους πάγιους λογαριασμούς.
Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *