ροή ειδήσεων

ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αναγνώστης:
Συνήθως αποφεύγω να ακούω ειδήσεις από την τηλεόραση ,όλοι μας γνωρίζουμε πια ότι είναι κατευθυνόμενη ότι δεν υπάρχει ελευθερία πραγματική...
Τα Αθηναϊκά κανάλια έχουν "ξεφύγει" παρουσιάζουν το 10 % της δυστυχίας του κόσμου, μου σηκώνονται οι τρίχες όταν ακούω την Τρέμη, τον Χατζηνικολάου, τον Καψή, τον Πρετεντέρη να μιλάνε για την ανάπτυξη που έρχεται την ίδια ώρα που χάνουν 1000 Έλληνες την δουλειά τους κάθε μέρα.
Λοιπόν μην νομίζετε ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στην Ρόδο. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και ντόπιοι νταβατζίδες επιχειρηματίες είναι ΕΝΑ .Οι σχέσεις τους είναι άριστες, προσωπικά είδα τον ψευτοεπαναστάτη ψοφοδεξίο ΛΟΪΖΟ να τρώει με τον Νικιτιάδη στο RONDA όταν η Ελλάδα κατέρρεε.
Αλήθεια κυριες/κύριοι ΛΟΪΖΟ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΥΛΑΚΗ και λοιποί δημοσιογράφοι του γλυκού νερού θα αναζητήσετε ευθύνες στους διοικούντες της Δωδεκαννησου όταν έπαιζαν το θέατρο της δήθεν διάσωσης; Έχουν βγει οι φωνητικές σας χορδές να βρίζετε το κακό σύστημα που μας πήρε την τράπεζα αλλά το γλείψιμο στον Γεωργάκη και λοιπούς ανευθυνουπεύθυνους συνεχίζεται κανόνικα.
Αλήθεια ρε δημοσιογράφοι της Ρόδου που υποτίθεται ότι είστε ανεξάρτητοι γιατί δεν μιλούσατε τόσο καιρό για την συνεταιριστική; Γνωρίζατε ότι τον τελευταίο χρόνο η τράπεζα βουλιάζει, μην μου πείτε ότι δεν το γνωρίζατε; το ήξερα εγώ και μάλιστα ήξερα ότι η τράπεζα θα κλείσε. Ήξερα ότι υπήρχαν υπάλληλοι που πήγαν δικαστικά για να πάρουν τα λεφτά τους και εσείς επαναστάτες του γλυκού νερού του φράγματος της Απολλακιάς που τρώτε και πίνετε με πολιτικούς επιχειρηματίες δεν ξέρατε τίποτα;
Τα ξέρατε όλα,απλά κάνατε τις πάπιες για να τα έχετε καλά με όλους και με όλο το σύστημα νεοπλουτισμού και διαφθορας. Το kosmos tv είναι το καλύτερο εργαλείο του ντόπιου συστήματος ,εστιάζεται σε ανούσια θέματα, φωνάζουν χωρίς να στοχοποιούν κανέναν στην ουσία και αν το κάνουν βρίζουν την κυβέρνηση από την ασφάλει των 400 χιλιομέτρων που απέχει η Ρόδος από την Αθήνα.
Αλήθεια ο Λοΐζος που διάολο βρίσκει τα λεφτά και κάνει ταξιδάκια αναψυχής σε άλλες ηπείρους,μου αρέσει που τα προβάλλει κιολας, νομίζει πως επειδή αυτος ζει στα πλούτη ζούνε και οι άλλοι, όσο για την Παυλάκη η υποκρισία στο ζενίθ. Αυτή που στήριζε με νύχια και με δόντια το ΣΚΑΤΟΠΑΣΟK μόλις κόπηκε το δανεικό σοσιαλιστικό χρήμα έγινε επαναστάτρια !!!
Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι θα βρουν μεγάλο μπελά από το ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ετοιμαστείτε για ιστορικές κόντρες
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/13 18:10

    Epiteleous kapios pou leei ta pragmata os exoun.Edo oloi ftene ektos apo ta lamogia ths trapezas dodekanhsou.
    Kleftes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/13 18:32

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?!?!?"ΕΣΥ" ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΤΟ "ΦΩΝΑΞΕΣ" ΚΑΠΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/14 18:23

      Κι εγώ το ήξερα. Δες εδώ:
      http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/blog-post_9411.html#.UsrXo9JdXu8 Ανώνυμος 31/5/12 - 3:27 μ.μ. (δίαβασε το σχόλιο)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/13 19:42

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΤ ΔΕΝ ΒΓΗΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΗΠΩΣ ΕΣΩΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.....?ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ?Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/13 20:29

    Γιατί κύριοι αν έλεγα ότι η τράπεζα κλείνιε θα ήμουν το μαύρο πρόβατο πάλι,δεν είμαι δημοσιογράφος για να βγαίνω και να λέω τόσο σοβαρά πράγματα,άσε που δεν πίστευα ούτε ο ίδιος τις φήμες.
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/13 20:45

    To θέμα είναι να αποδοθούν ευθύνες στους ανευθυνούς υπεύθυνους πού οδήγησαν το καράβι συγνώμη την τράπεζα στα βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/12/13 20:56

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ; ΜΗΝ ΧΕΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/12/13 21:01

    Όλα είναι μπίζνες.εσεις φταίτε που τους βλέπετε.όσο για το που πανε είναι δικαίωμα του καθενός.και δεν θα τους πεις εσύ για το τι θα κσνει.πρέπει δηλαδή να έχουμε την ίδια μιζέρια για να είσαι ευχαριστημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/12/13 21:11

    Τι ωραία που τα λες ρε Μαύρο Πρόβατο! Μπας και τους ζήτησες δουλειά και δε σε πήραν και γι΄αυτό αυτή η ξινίλα; Τελικά εσείς οι Μετά Χριστόν Προφήτες είστε πολύ αστείοι! Δυστυχώς είσαι άσχετος και ακόμα χειρότερο είναι ότι υπάρχουν και 2 - 3 που σιγοντάρουν την ασχετοσύνη σου. Αν φοράς παντελόνια βγες και πες ότι γουστάρεις με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Δεν έχεις ιδέα τι θα προκαλέσει η κατάσταση αυτή. Όπως δεν έχεις ιδέα πόσο καλό έκανε αυτή η τράπεζα στην τοπική οικονομία. Όπως επίσης δεν έχεις ιδέα από το ιστορικό της ανάκλυσης της αδείας. Η Τράπεζα έκλεισε προβατάκι γιατί έδειξε ανθρώπινο πρόσωπο. Την έκλεισαν δηλαδή γιατί ΡΥΘΜΙΣΕ δάνεια συντοπίτων μας. Άσχετε. Μάθε. Διάβασε. Και άλλαξε το όνομα σου. Κάντο ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/12/13 21:20

    "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΑΥΡΟ"!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΏΣΤΟΣ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΕΊΔΗΣΗ Ή ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ Κ Α Τ Ο Π Ι Ν ΕΟΡΤΗΣ???!!!...ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΊΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...ΤΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ...ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!!...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? -ΘΑ ΈΒΓΑΙΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/12/13 21:30

    Ναι μωρέ το γνώριζε. Εγώ γνώριζα πότε θα πεθάνει ο Νέλσον Μαντέλα και πότε θα πέσουν οι δίδυμοι πύργοι αλλά δεν το είπα γιατί θα με περνούσαν για τρομοκράτη. Α, ρε πικραμένο ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟΓΟ και ΚΟΤΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/13 22:35

    Τώρα που διάβασα ξανά το παραλήρημα σου κατάλαβα όλη την ουσία... Είσαι πολύ ζηλιαρογατάκι ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ... Ζηλιαρούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/12/13 23:38

    Είμαι το μαύρο πρόβατο, γλίτωσα από το τσιγκέλι
    την έκανα παρέα με τους λύκους στην αγέλη.
    Πράσσειν Άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/13 10:40

    Μαύρο πρόβατο μη πτοείσαι από αρνητικά σχόλια και συνέχισε το γράψιμο. Βέβαια γράφεις τα αυτονόητα, ανέκαθεν τα συστήματα εξουσίας, οι διάφοροι κοινωνικό οικονομικοί συσχετισμοί, κλπ κλπ χρειαζόντουσαν έναν δίαυλο επικοινωνίας με τις μάζες.
    Όσον αφορά την τοπική τράπεζα η γενικότερα τις τράπεζες στην Ελλάδα, μια αναδρομή στα στατιστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος τα οποία διατίθενται ελεύθερα, θα μας δείξει τι ποσοστό από τις χορηγήσεις δανείων είχαν δοθεί την τελευταία δεκαετία πχ στην κατανάλωση, στο εμπόριο και τι ποσοστό στον πρωτογενή τομέα πχ στην βιομηχανία, στην κτηνοτροφία και στην γεωργία.
    Καλά το μάντεψες, στον πρωτογενή τομέα είχε δοθεί ένα απειροελάχιστο ποσοστό με αποτέλεσμα να κρέμεται η χώρα τώρα στον ξένο δανεισμό. Η ανάγκη ανακεφαλαίωσης των τραπεζών, όπως απεδείχθη , ήταν πια θέμα χρονισμού των εξελίξεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/13 12:20

      Μέσα είσαι! Για όλα όσα λες φταίει η Τράπεζα Δωδεκανήσου. Αυτή η αμάθεια είναι που μας έφερε εδώ.

      Ο Βοσκός του μαύρου πρόβατου

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος12/12/13 17:56

    Ο βοσκός των λευκών προβάτων ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/12/13 00:55

    "Βοσκέ του μαυρου προβατου" μη υποτιμας το μαυρο προβατο κάνε συζήτηση με το μαυρο πρόβατο όταν βγει το πορισμα τις ελεγτικης εταιρείας και μην ξεχνάς το προβατο είναι προβατο εσύ που είσαι βοσκός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή αναφέρεστε το πρόσωπό μου, οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:
    Δεν με ενοχλεί η κριτική. Από τη στιγμή που μιλάω και γράφω δημόσια, είναι αναμενόμενο ότι θα τη δεχτώ.
    Είναι κοινοτυπία να πω ότι θα προτιμούσα να είναι επώνυμη. Θέλει θάρρος γιατί έχει κόστος και προφανώς το "μαύρο πρόβατο" δεν είναι έτοιμο να υποστεί το κόστος για αυτά που γράφει.
    Εν πάση περιπτώσει, απαντώ στα σχόλια για να πω ότι προσωπικά διαφοροποιήθηκα από την πρώτη στιγμή στα κροκοδείλια δάκρυα και στις μαύρες πλερέζες των τοπικών ταγών για το κλείσιμο της Τράπεζας. Προφανώς το μάυρο πρόβατο δεν εχει δει καμία τηλεοπτική τοποθέτησή μου, ούτε έχει ακούσει καμία ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλιώς δεν θα έγραφε αυτά που γράφει. Έχω προσωπική άοψη που δεν ταυτίζεται κατ' ανάγκην με την άποψη του καναλιού και την εκφράζω σε κάθε ευκαιρία. Επίσης υπάρχουν τα άρθρα μου τόσο στην εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟ, όσο και στη grafida.

    Σας παραθέτω ορισμένα από αυτά

    http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=11&view=11&pageID=190648

    http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=11&view=11&pageID=191320

    http://www.proodos.net/topika-nea-rodou/item/12778-sta-adyta-tis-trapezas-dodekanisou

    http://www.proodos.net/journalist-ideas/item/12776-tis-renas-pavlaki-diakidi-sto-diplasio-tis-aksias-ton-meridon-ta-xrei-tis-trapezas-pros-tritous

    http://www.proodos.net/journalist-ideas/item/12775-tis-renas-pavlaki-diakidi-poly-arga-gia-dakrya

    http://www.proodos.net/journalist-ideas/item/12544-synetairistiki-trapeza-dodekanisou-peri-kefalaiakis-aneparkeias-kai-atyxon-ypologismon

    http://www.proodos.net/journalist-ideas/item/12477-grafei-i-rena-pavlaki-diakidi-oi-sotires


    Από όλα τα παραπάνω, σε ό,τι με αφορά προσωπικά, μόνο ΜΟΥΓΚΑ δεν προκύπτει

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    Επωνύμως

    Ρένα Παυλάκη - Διακίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ17/12/13 12:08

    Μάλιστα, αναγκαζόμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, κυρίως να απευθυνόμαστε σε ανώνυμους «Μαύρο Πρόβατο» «Άσπρος Ζορό» κλπ. Όμως και με αυτό τον τρόπο, σηκώνω το γάντι. Κατανοώ ότι ο πολίτης έχει δικαίωμα στην ανωνυμία. Δυστυχώς δεν έχουμε τα προνόμια των δημοσιογράφων των Αθηνών, τρέχουμε όλη την μέρα για ένα μεροκάματο, να το ξαναγράψω ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ- εν ευθέτω χρόνο θα σας παραπέμψω στα λινκ για αυτά που λέγαμε ή γράφαμε, διότι προέχει το βιοποριστικό.

    Επί της ουσίας.

    Η Δωδεκανήσου είχε προβλήματα όπως είχαν και οι υπόλοιπες τράπεζες την πρότερα περίοδο κι ας είχαν ενθυλακώσει τα λεφτάκια όλων των …προβάτων.
    Υπήρξε αλήθεια κανείς που είχε πληροφόρηση ότι η Τράπεζα θα κλείσει και πόθεν προκύπτει;
    Υπήρξε κάποιος που είχε καταθέσει κάτι σχετικό στην εισαγγελία;
    Υπήρξε αλήθεια κανείς που διοχέτευσε σχετικές πληροφορίες στους δημοσιογράφους που κατονομάζετε και της έκαναν γαργάρα;


    Τώρα ότι προκύπτουν ευθύνες είναι δεδομένο, καθώς ούτε περίπτερο δεν κλείνει με τόσο ταχύτατες διαδικασίες. Όμως δεν είναι δική μας δουλειά υπάρχουν και εισαγγελείς για να διερευνήσουν -αν και προσωπικά εκτιμώ ότι δεν θα καταλήξουν πουθενά.

    ΥΓ) Η κριτική καλοδεχούμενη, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντιθέτως κερδισμένος βγαίνει κανείς όταν ακούει τον κόσμο.


    ΥΓ) Όσο για τις κόντρες, όποτε θες φίλε μου. Μόλις αποκτήσεις κανονικό κεφάλι (εκτός κι αν το αφήσεις για το …Πάσχα )σου προτείνω μάλιστα νάρθεις και στις εκπομπές μας…

    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Καλές Γιορτές …


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *