ροή ειδήσεων

"Δολοφόνοι της Ρόδου πνίξατε το αγγελούδι μου" - Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης δασκάλας

Οργή και θλίψη στην οικογένεια της 27χρονης δασκάλας, Αναστασίας Κατσαρού, που έχασε τη ζωή της μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους, στις πρόσφατες πλημμύρες που "βούλιαξαν" το νησί της Ρόδου....


Μία εβδομάδα πέρασε από την ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο. Η οικογένεια της δασκάλας ξεσπά και ζητά να αποδοθούν ευθύνες για τον άδικο θάνατο της 27χρονης.

"Πνίξατε το αγγελούδι μου"
Η χαροκαμένη μάνα της 27χρονης Αναστασίας Κατσαρού, ξέσπασε όταν έλαβε τηλεφώνημα από τον Δήμαρχο της Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, ο οποίος την πήρε καθυστερημένα για να εκφράσει τα συλληπητήρια του, ενώ την ίδια ώρα η οικόγενεια της 27χρονης Αναστασίας, είχε στα χέρια της τα κατεπείγον έγγραφα (φώτο) που είχε στείλει η Γενική γραμματεία της Πολιτικής προστασίας στις Αρχές της Ρόδου δύο ημέρες πριν την θεομηνία, προειδοποιώντας για τα ακραία καιρικά φαινίομενα που θα έπλητταν το νησί, ζητώντας να τεθούν σε ετοιμότητα όλοι οι φορείς.



"Δολοφόνοι της Ρόδου πνίξατε το αγγελούδι μου, όσοι εμπλέκονται στον θάνατο της Τασούλας μου θα πληρώσουν" ήταν από τα λίγα που είπε η οργισμένη μητέρα Σοφία Κατσαρού στον Δήμαρχο, καταλογίζοντας ευθύνες στον Περιφερειάρχη του Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, στον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου Γ. Στέργου, αλλά και στην Πυροσβεστική.

Η χαροκαμένη μάνα τόνισε στο eviazoom : "Τους έστειλα το παιδί μου και οι δολοφόνοι μου το έστειλαν σε φέρετρο. Η ζωή μου έχει τελειώσει χωρίς την Τασούλα μου. Οι τοπικές αρχές της Ρόδου είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο της Τασούλας μου και θα το πληρώνουν, μία ζωή.. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Ρόδου για την συμπαράσταση τους. Επίσης θέλω να διαψεύσω τα δημοσιεύματα που μιλούν ότι η οικογένεια μου και εγώ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες, για αποζημίωση κ.λ.π.".

Όργισμένη επιστολή από το θείο της δασκάλας
Τη θλίψη και την οργή του για τον άδικο χαμό της ανιψιάς του εκφράζει ο θείος της δασκάλας με επιστολή που απευθύνει στις Αρχές του νησιού της Ρόδου. Ο Νικόλαος Λαζαρίδης τους κατηγορεί για ανευθυνότητα, ανικανότητα, και εγκληματικές παραλείψεις.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Κύριοι ανευθυνοϋπεύθυνοι,

Κύριε Δήμαρχε Ρόδου Ευστάθιε Κουσουρνά,
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη-Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Φώτη Χατζηδιάκο και Μαχαιρίδη Ιωάννη αντίστοιχα, Αστυνομική Διεύθυνση (Τροχαία), Πυροσβεστική Υπηρεσία και όποια άλλη Αρχή ευθύνεται για την τραγωδία της Ρόδου την 22/11/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:05μ.μ. που πνίγηκε η δασκάλα Αναστασία Κατσαρού και οι άλλοι άνθρωποι.

Σας πληροφορώ ότι πνίγηκαν λόγω της αδιαφορίας σας από τις παραλείψεις και την ανικανότητά σας.




Η Ρόδος, ένα πανέμορφο νησί, τουριστικός προορισμός, έχει φιλοξενήσει εκατομμύρια τουρίστες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου (να εύχεστε να μην έχετε στο μέλλον τουρίστες θύματα). Τα παιδιά του λαού που πνίγηκαν είναι εύκολη υπόθεση θα τα κουκουλώσετε εύκολα.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου συνδέεται με την χώρα από μία γέφυρα η οποία κατασκευάστηκε από τους Ιταλούς το 1940. Κύριοι Ανευθυνοϋπεύθυνοι, ως Πολιτεία, ως Περιφέρεια, είστε ανίκανοι, ακατάλληλοι! Μήπως περιμένετε να γίνει πάλι κατοχή από Γερμανούς και Ιταλούς για να σας φτιάξουν καινούργια και πιο σύγχρονη γέφυρα;

Η γέφυρα αυτή, έχει μια λωρίδα κυκλοφορίας. Η άλλη λωρίδα κυκλοφορίας είναι το στενοσόκακο μέσα στο ποτάμι όπου και πνίγηκαν η δασκάλα και οι άλλοι άνθρωποι.

Σας πληροφορώ, ότι την Παρασκευή 22/11/2013, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων το οποίο δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε διότι το έχω στα χέρια μου. Εσείς ενημερωθήκατε;




Αν ναι, ποια προληπτικά μέτρα λάβατε; Εγώ ένας άσχετος άνθρωπος για να μην πνιγούν άνθρωποι θα λάμβανα τα κατάλληλα μέτρα όπως και η κοινή λογική υπαγορεύει· το κλείσιμο 3-4 περασμάτων του ποταμού.

Δεν θα περίμενα να ξεσπάσει η καταιγίδα και να θέλει τουλάχιστον 20 λεπτά, όπως ισχυρίστηκαν, για να φτάσει η τροχαία και η πυροσβεστική ώστε να παράσχουν πλέον έρευνα και διάσωση και όχι κλείσιμο επικίνδυνων περασμάτων.
Κύριοι Ανευθυνοϋπεύθυνοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας! Με την αδιαφορία σας, τις παραλείψεις σας, την ανικανότητά σας στείλατε ανθρώπους προς τον θάνατο.

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία εκπαιδευτικών Ελλάδος, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ρόδου για την συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και την κάλυψη των εξόδων και της μεταφοράς της σορού, μέχρι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Ρόδου, τον Περιφερειάρχη-Αντιπεριφερειάρχη και άλλους μεγαλόσχημους που δεν είχαν ούτε το φιλότιμο να πάρουν ή να βάλουν εκ μέρους τους, τηλέφωνο για συλληπητήρια στην οικογένεια..
Ο θείος της δάσκάλας
Αναστασίας Κατσαρού
Λαζαρίδης Νικόλαος»

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/12/13 19:37

    ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/13 21:00

      Πιστεύω ότι όλοι οι Ροδίτες έχουν μερίδιο ευθύνης σε όσα έγιναν ,εύκολο να ρίξουμε το βάρος σε 3 άτομα, λες και δεν τα ξέραμε

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/13 19:38

    Αν δεν έχεις να κάνεις με ανθρώπους ίσως είναι καλυτέρα να πνίξεις τον πόνο σου μέσα στη σιωπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/13 19:44

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/13 19:58

    Φουρτούνα είναι θα περάσει λέει ο Στάθης, το καλύτερο γιατρικό είναι η σιωπή, δηλαδή κάνεις αυτό που έκανες πάντα , την πάπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/13 20:13

    http://www.youtube.com/watch?v=dxmf7hqPmGo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/13 20:27

    ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΑΡΚΕΤΆ ΜΑΣΗΣΕΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥΜΕΙΝΕ??? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/13 20:34

    Ρε παιδιά τον αληταρά τον Κουσουρνά τον είδατε πουθενά σε αυτή την θεομηνία ? Μιλάμε για τον πιο άχρηστο άνθρωπο που έχει περάσει από την δημαρχία της Ροδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/13 20:45

    Καλά τα λέτε όλοι εσείς αλλά όταν θα ξαναγίνουν εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφήσετε όπως κάνετε όλα τα χρόνια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/13 20:55

      Δεν νομίζω, τώρα δεν έχουν πια τίποτα να δώσουν, τα μήλα έπεσαν όλα, όσοι έχουν κάτι ρουσφέτια να ανταποδώσουν και αν

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/13 20:56

    Τόσα χρόνια στην εξουσία και το πετσί τους χόντρινε. Είναι όλοι σχεδόν ζαμανφου.
    Τόσα χρόνια τα γαϊδουρια και δεν έκαναν τίποτα. Μόνο να τρώνε να τρώνε διαλύοντας την χώρα.
    Μαϊμουνες δεν βλέπετε τους απέναντι τι έχουν φτίαξει. α να χαθειτε παλιοπασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/13 21:06

    Καλά εσύ έκανες την ανακάλυψη του αιώνα!!!! Άργησες φίλε μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/12/13 21:16

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΗΤΙΚΗΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/12/13 21:35

    Αν είχαν φιλότιμο θα είχαν παραιτηθεί !!! Στις επόμενες εκλογές ΜΑΥΡΟ και στους δύο. Να πάνε επιτέλους σπίτι τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/12/13 22:33

    ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ (ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ) ΤΟ ΣΑΠΙΟ & ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΜΑΠΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/12/13 00:17

    Ο καθενας που αποφασιζει να μπει σε ενα ρεμα ειναι αποκλειστικα υπευθυνος για την πραξη του. Αν καποιος δλδ παει στο λιμανι και πεσει με το αυτοκινητο του στην θαλασσα ποιος φταιει;; Το ξερο του το κεφαλι. Δεν ειναι δυνατο το κρατος να προστατευει ολους τους αμυαλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/13 00:27

      μα βρε ΜΑΚΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ αυτο που λες εσυ ρεμα ο δήμος εδω το αποκαλεί δρόμο! ας εφτιαχνε διπλη την γεφυρα ο δημος * βασικά και οι δρόμοι είναι της νομαρχίας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/13 06:08

      Me tin idia logiki an kapoios me mixanaki pesei se mia lakouba sti mesi tou dromou kai skotothei, einai apokleistika ypeythinos gia tin praxi tou afou tha mporouse na tin apofygei. Oraio myalo exeis....mpas kai eisai kanenas apo tous dyo aneythynoypeythynous i eisai kanena tsiraki tous?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/13 23:07

      Σωστοτατος.15 λεπτα μεσα στο αμαξι περιμενοντας να πεσουν τα νερα.Ελεος.Λιγο μυαλο θελει.Μετα μας φταινε οι τοπικοι αρχοντες.Οχι οτι δεν φταινε και αυτοι.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/12/13 07:02

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΜΑ ΓΘΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΞΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΆΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ,!! ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!! ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!! ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/12/13 08:45

    Εγω κεραταδες κλεφτες εκβιαστες μαφιοζοι μασονοι ΠΑΣΟΚΟΙ, Ζω για να σας δω στη φυλακη. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ .ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ.Γ--Ω ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/12/13 08:47

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/12/13 09:01

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ....ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ(ΑΝΕΥΘΥΝΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/13 11:01

      ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΑΛΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!! ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?
      ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/12/13 17:24

    Και για να μην ξεχνιομαστε. Τα μονα χωρια της Ροδου που δεν ψηφισαν Κουσουρνα ειναι: ΙΑΛΥΣΣΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΚΑΤΤΑΒΙΑ. Ολο το υπολοιπο νησι ψηφισε σχεδον μονοκουκι Κουσουρνα- Μαχαιριδη με 60%. Εκλεχθησαν και οι δυο απο την πρωτη Κυριακη.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/12/13 00:31

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ( ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ- ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ) ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Α, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. / Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *