ροή ειδήσεων

Η ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ … ΕΝΩ ΟΙ ΜΥΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ… ΝΗΣΣΑΝ !!!!

Αναγνώστης:
Στην ΜΥΘΙΚΗ πολιτεία της Ρόδου, ολόκληρη η «κρατική»; μηχανή «προσκυνάει»… -καλλίτερα- «κλίνει το γόνυ ευλαβικώς» στην τσιγγάνικη εξυπνάδα… Πονηράδα.. Μαφία θέλετε ;; …
Διπλωματία θέλετε ;;;; όπως και να το πει κανείς, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ! Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με κακόγουστο αστείο.. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο απλή και «σκληρή»….. Καθώς στην ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ πολιτεία της Ρόδου, οι … ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ αρχές, ζουν σε έναν … ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ κόσμο ….! ή ακόμα πιο απλά, υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπάρχουν …και ο κόσμος ΥΠΟΦΕΡΕΙ ! Άλλες εξηγήσεις δεν μπορεί να καταβάσει ο νούς….

…. Η υπόθεση αυτή μοιάζει περίπου σαν και εκείνη με τις τάπες των βαρελιών στο Τενεσί όπου…. περιμένουν να ωριμάσει το ουίσκι !!! ….

Τέτοιο καιρό έναν χρόνο πριν με μεγαλειώδης εξαγγελίες και με μεγάλη κινητοποίηση Δήμου, Περιφέρειας … Αστυνομίας…Λιμενικού, Πυροσβεστικής Δημάρχων Αντιδημάρχων..Νομάρχων… Αντινομάρχων….. Μπουλντοζών …Φορτηγών … ( …μόνο τα Άρματα μάχης .. το Πυροβολικό και τα ….ελικόπτερα Απάτσι έλλειπαν !!!.....) Έγινε μία «τρανή» εκστρατεία για την «κατάλυση» του Κράτους του Καρακόνερου !

Όλοι αυτοί μαζί , Αρχές και Εξουσίες … Αυτοκράτορες και Βεζύρηδες , δεν έφτασαν.. δεν ήταν αρκετοί στην αναμέτρηση με τους Τσιγγάνους .. καθώς και τον Βασιλιά τους με το χρυσό κουστούμι ! ο οποίος άφησε εκτάκτως τα ανάκτορά του για να έρθει στο Παραμυθένιο νησί της Ρόδου να ….καθαρίσει ! … βγήκε και από το αυτοκίνητο από το πίσω κάθισμα …- ως Βασιλιάς… - έξω από Δημαρχείο, χαιρετώντας στα σκαλοπάτια μεγαλοπρεπώς το πλήθος των αδικημένων πλιατσικολόγων , πρωτού συναντηθεί με τις ..Παραμυθένιες αρχές ! … Τι συνέβη τελικά ;;; Ένα «φχιάσκο» ασυλλήπτου λαμπρότητος … Μία μεγαλειώδης και βαρύγδουπη πανωλεθρία ! Πώς και γιατί, μπορεί αν γράφει κανείς σελίδες, γεγονός είναι ότι οι Τσιγγάνοι ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ …ξεφτίλισαν τις «Αρχές» και φυσικά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ;; Ο νικητής ξεσπάει στον άμαχο πληθυσμό … τα αντίποινα στους ηττημένους … Ξάφρισμα του νησιού μία …έτσι παραπάνω για το τρόπαιο της Νίκης !!! Σου λένε … πας να τα βάλεις με την τσιγγάνικη μαφία κράτος της Ρόδου;;; θα το πληρώσετε όλοι μαζί ! … Έτσι λοιπόν επιδόθηκαν σε μία πιο άγρια λεηλασία των περιουσιών που βρίσκονται στο διάβα τους καθώς και σε μία τρελή Ηχορύπανση ημέρα και νύχτα κατά των θλιβερών κατοίκων της περιοχής … έτσι για το γαμώτο … Και οι αρχές ;; οι αρχές βρίσκονται πολύ μακριά από το Καρακόνερο … Θα εμφανιστεί το πυροσβεστικό όταν θα βάλουν φωτιά … Μόλις φύγει, η φωτιά θα ξανανάψει … Κάηκαν στρώματα σου λέει και πήγε η πυροσβεστική .. με μία παρατήρηση θα δεί κανείς ότι δίπλα στα καμένα στρώματα περιμένουν στοιβαγμένα στην σειρά άλλα τόσα, τα οποία θα λαμπαδιάσουν αμέσως μόλις κοπάσει ο θόρυβος …!!!

Γίνονται κλήσεις το βράδυ στην αστυνομία για την Ηχορύπανση που προκαλούν από τα «ντάτσουν» …. καθώς δεν αφήνουν τον κόσμο την ημέρα να ησυχάσει….. και την νύχτα να κοιμηθεί … Ασφαλώς, θα έρθει Η αστυνομία…. Η οποία αρνείται να μπει βραδιάτικα στον καταυλισμό ! και αν μπει .. μόλις φύγει εκείνοι θα δυναμώσουν την μουσική περισσότερο .. έτσι επίτηδες για το γαμώτο ….. έκανε καθήκον της η αστυνομία …. Ωραία … Ποιος την πληρώνει όμως ;;;; πάλι οι θλιβεροί κάτοικοι του Καρακόνερου !

Σε μία ευνομούμενη περιοχή θα αναρωτιέται κανείς ποιος είναι άραγε ο ρόλος των αρχών σε τέτοιες περιπτώσεις ;;; Φυσικά να έχει ξηλωθεί αυτός ο Παράνομος καταυλισμός μέσα σε κατοικημένη περιοχή ΧΘΕΣ ! ….. Στην παραμυθένια όμως Πολιτεία της Ρόδου, οι αρχές θα πουν βρήκαν μία λύση … ενώ στην ουσία δεν έχουν κάνει τίποτα το σοβαρό … Μόλις η λύση επιβεβαιωθεί ως ανέφικτη θα πουν « ε…δεν θέλουν οι κάτοικοι άλλων περιοχών να πάνε κοντά τους… τι να κάνουμε …» και συνεχίζουν να παίζουν τις τάπες των βαρελιών μέχρι να ωριμάσει το ουίσκι …..

Μετά εξαγγέλλουν ότι θα γκρεμιστεί ο καταυλισμός στέλνοντας μπουλντόζες…πυραύλους και F16 ! … Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι …τελικά δεν θα γκρεμίζονταν όλες οι παράγκες …. Βγαίνουν μετά οι υπερ-Αρχές και εξαγγέλλουν : « σύντομα μόλις πρωτοκολληθούν οι αποφάσεις θα γκρεμιστούν και οι υπόλοιπες παράγκες ..! » … το σύντομα αυτό έγινε …ποτέ ! και στην διάρκεια του χρόνου έχει ξαναχτιστεί ο ίδιος και μεγαλύτερος καταυλισμός ! ! ! ερχόμενος και ακόμα πιο κοντά στις κατοικίες !!!! …..οι Αρχές τι λένε ;; « έ …. Τι να κάνουμε …τα ξαναέχτισαν …» ……… και συνεχίζουν να πετούν τις τάπες μέχρι να ωριμάσει το ουίσκι ! ……

Ασφαλώς σου λένε, την μία έρχονται Χριστούγεννα και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος … την άλλη έρχεται το Πάσχα και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος … την Τρίτη έρχεται ο τουρισμός και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος …. Από Πάσχα καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα …….!!! Και το ουίσκι στο Τενεσί ωριμάζει !!!!! Και οι κάτοικοι του Καρακόνερου αναρωτιούνται … μήπως πρέπει να πουλήσουν τα σπίτια τους και αν αλλάξουν περιοχή ;;; Για να …. μην ενοχλούν τους τσιγγάνους στο ρυπαντικό … Πλιατσικολογικό … και Ηχορυπαντικό έργο τους ! ….

…Στην παραμυθένια πολιτεία της Ρόδου, ο κάθε κάτοικος του νησιού θα πρέπει να εύχεται να μην στηθεί κανένα Τσαντήρι δίπλα του … διότι άπαξ και έρθει …δεν φεύγει …. Δε πα να΄ρθουν, άρματα ελικόπτερα και πεζοναύτες !!! …. Έχουν τον τρόπο τους αυτοί ….. με τόσα χρόνια …«δουλέματος» των «Μυθικών» αρχών του νησιού ….

….. Ωραία τα είπαμε …. Ωραία τα τραγουδήσαμε ….. τι άλλαξε ;;; Ελάτε το βράδυ στο Καρακόνερο να ακούσετε τον «γλυκό» ήχο από τα μεγάφωνα του «ντάτσουν»… να αντιλαλεί ανάμεσα στις πολυκατοικίες του Καρακόνερου…… συνοδευόμενος από μία μεγάλη «Ινδιάνικη» φωτιά που στέλνει σινιάλο μέχρι την… Μ.Ασία …. Και η ζωή συνεχίζεται ….

…Και ζήσαν αυτοί καλά… και εμείς περιμένουμε…περιμένουμε ….περιμένουμε … πότε οι αρχές θα τελειώσουν το παιχνίδι με τις τάπες !!!!!!!!

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/13 19:44

    Υπάρχουν αρχές;;;; Παπάρια !!!!!ξεφτίλες δειλοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΟΥΣΤΈΣ!!!!!! Ντροπή του γένους των ελλήνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/13 19:55

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ "DIRLWAGNER" ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/13 20:14

    Που κολάει τώρα με το θέμα εσύ πρώτε να βρίζεις τους Χριστιανούς ; Άσε τα νεοπαγανιστικά εξω απο το θέμα. Και ίσα ίσα, εάν ήταν καλοί Χριστιανοί θα έκαναν και καλά την δουλειά τους ! αλλά απ ότι φαίνεται φυσικά ούτε και αυτό είναι . Ο Καταυλισμός αυτός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ... δεν είναι το θέμα που θα πάνε . Εάν αυτοί οι ανεπαρκείς του νησιού κάθονταν μέρα και νύχτα να βρούν λύση ώς οφείλουν θα την εύρισκαν . Το ότι δεν ξέρουν που θα τους βάλουν είναι δικαιολογία για τον ωχαδερφισμό και την αδιαφορία τους να λύσουν τόσο σημαντικά προβλήματα όπως αυτό ! Όπως και να έχει Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΑΜΕΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/13 20:15

    YPARXOUN KAI RODITES XOIROTERH KAI APO EMAS TOUS TSIGGANOUS,PATE RODINI MERIA NA DEITE ALHTIA POU EXEI
    PANOY YPARXOUN KALOI KAI KAKOI ANTROPOI .
    EMEIS OLOI EIMASTE ME TON SYRIZA MONO O TSIPRAS DEN EINAI PATSISTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/13 20:34

      Δεν είναι θέμα κόματος... Είναι θέμα σεβασμού του συναθρώπου ακριβώς όπως λές ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ;; ΠΕΣ ΜΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ... ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ . ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;; !

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/13 11:43

    Μην ανησυχείτε έρχεται το τέλος της μαφίας του καρακονερου έχω ακούσει ότι κάλεσαν οι αρχές τους 3 σούπερήρωες να καθαρίσουν, τον Σουπερμαχαιριδη, τον Σπα'ι'ντερδιακο και τον εκπληκτικό Μπατμανσουρνα.
    Πολίτες της Ρόδου έρχονται οι σωτήρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *