ροή ειδήσεων

Paul Walker: ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ η Porshe!!! Ποια ήταν η πραγματική αιτία του ΘΑΝΑΤΟΥ του;;; (VIDEO)

Στην ταχύτητα και την κατάσταση του οδοστρώματος εστιάζονται οι έρευνες για τα αίτια που...
οδήγησαν στον θάνατο τον Paul Walker και τον φίλο του Roger Rodas, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης, αλλά και να καλεί μηχανικούς της Porsche από την Γερμανία για βοήθεια!

Σύμφωνα με άνθρωπο που συμμετέχει στις έρευνες αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, το ενδεχόμενο η μοιραία Porsche να υπέστη βλάβη έχει αποκλειστεί. Για παν ενδεχόμενο, όμως, ηΑστυνομία του Λος Άντζελες κάλεσε τεχνικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας, που θα καταφτάσουν στις ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου.

Οι Γερμανοί τεχνικοί θα εξετάσουν ό,τι απέμεινε από τα ελαστικά, τα φρένα και την μηχανή, ενώ θαπροσδιορίσουν την ταχύτητα με την οποία έτρεχε το αυτοκίνητο όταν συνέβη το μοιραίο.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, οι Αρχές επικεντρώνουν την έρευνά τους στην ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ο Rodas, αλλά και στις λακούβες και εξογκώματα που υπάρχουν σε εκείνο το σημείο του δρόμου, κάτι που σημαίνει πως, ως πιθανότερο αίτιο του τροχαίου θεωρείται η υπερβολική ταχύτητα και η κατάσταση του οδοστρώματος.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *