ροή ειδήσεων

ΚΡΑΤΟΣ (Α)ΤΑΧΙ(Α)S !

Αναγνώστης:
Πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τις μετατάξεις, την διαθεσιμότητα και την αναποτελεσματικότητα του δημοσίου. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας έως ότου γίνουμε σωστό κράτος-μέλος της ΕΟΚ.

Πήγα τις προάλλες για ανανέωση...
μιας άδειας αλιείας και επισκέφτηκα ένα ΚΕΠ. Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο εντεταλμένος «υπάλληλος» για τις εξωτερικές εργασίες και διεκπεραιώσεις, δεν «ήθελε» να πηγαίνει πλέον στην Εφορία και να στήνεται στην ουρά για να αγοράσει τα σχετικά παράβολα!! Τα συμπεράσματα δικά σας! Τα ακούτε εσείς εκεί στο Υπουργείο με τις μετατάξεις και διαθεσιμότητες?? Μην έχοντας άλλη επιλογή πήγα στην Εφορία και στήθηκα στην ουρά. Δεύτερη «ψυχρολουσία». Τα κομπιούτερς είχαν μπλοκάρει!!!! Nα τα βλέπετε εσείς εκεί στην κυβέρνηση που φάγατε τα 10 δις που μας έδωσε η ΕΟΚ για μηχανοργάνωση! Θα πάρει μου είπαν 30-60 λεπτά! Και διερωτώμαι κύριε Βαρβιτσιώτη που προωθείτε την απαλλαγή των μεγάλων «σκαφάτων» από την υποχρέωση έκδοσης ερασιτεχνικής άδειας αλιείας, γιατί να μην μπορούμε να τυπώνουμε στο σπίτι μέσω του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή το σχετικό έντυπο όπως με τα οχήματα και να πληρώνουμε σε κάθε ΕΛΤΑ ή Τράπεζα? Θα μου πεις, θέλει μυαλό για να το σκεφτείς!! Πιο εύκολο είναι εν μέσω κρίσης και μεγάλης «οικονομικής ευμάρειας» να τα καταργήσεις! Μετά από μία ώρα ω του θαύματος το TAXIS αποφάσισε να μπει σε λειτουργία και πλήρωσα το παράβολο των 14 Ευρώ!! Μετά έπρεπε να μεταβώ στο λιμεναρχείο για τα σχετικά, άλλη μια ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου. Όταν πήγα εκεί έπρεπε να πληρώσω και κάτι ψιλά ακόμα για κάτι «παράβολα» δύο τον αριθμό (!!!!!) και με πέταγαν μπαλάκι από γραφείο σε γραφείο. Δύο υπάλληλοι παρακαλώ για να με εξυπηρετήσουν (!!!!!). Μετά από 20 λεπτά πήρα όλα τα σχετικά και κοίταξα το ρολόι μου πόση ώρα μου πήρε για όλη αυτή την υπόθεση…. 2 ώρες και 45 λεπτά!!!! Σκέφτηκα, τυχερός είμαι που δεν είχε πολύ κόσμο στην Εφορία και στο λιμεναρχείο!!! Στο τελευταίο δε έμαθα και άλλο «κουφό». Τα γιοτ για να πάρουν άδεια απόπλου από το λιμάνι, θα πρέπει να πληρώσουν το εξωφρενικό ποσό των …… 87 λεπτών (!!!!) ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!!!! Για να πληρώσουν το ποσό αυτό οι πλοιοκτήτες θα πρέπει να μεταβούν στην Εφορία προς χάριν της «απλούστευσης» της γραφειοκρατίας αντί στο λιμεναρχείο!!! Τελικά έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι όταν θέλουν να πάνε για σκι αντί να ασχοληθούν μαζί μας γιατί είμαστε μια «χαμένη» υπόθεση από πρώτο χέρι. Αλλά θα μου πεις, με αυτούς που επιλέγουμε να μας κυβερνούν τι περιμένεις?

«Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν». Ισοκράτης (μετάφραση). Το ήθος των πολιτών είναι το ίδιο με αυτό των αρχόντων που επιλέγουν να τους κυβερνήσουν.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *