ροή ειδήσεων

Αφιερωμένο στις αριστερίστριες που παλεύουν για τα "δικαιώματα τωv λαθρομεταναστών μουσουλμάνων"

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες

Το Κοράνι λέει στον μουσουλμάνο άντρα:
"Η γυναίκα σου είναι το χωράφι σου και μπορείς να το καλλιεργείς όποτε κι όπως θέλεις"...

Οι Ελληνίδες αριστερίστριες, δεν βλέπουν πως στις "συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας" μαζεύονται μόνο άντρες, ή όταν υπάρχουν γυναίκες είναι μονίμως με μαντίλα και τον φόβο στα μάτια τους;;



Η Shameem Akhter, 18 ετών, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Jhang του Pakistan, Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2008. Η Shameem βιάστηκε από 3 άνδρες οι οποίοι μετά την έλουσαν με οξύ. Η Shameem έχει κάνει έκτοτε 10 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της στην προσπάθειά της να σβήσει τις ουλές.



Η Najaf Sultana, 16 ετών, στο σπίτι της στο Lahore του Pakistan την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008. Σε ηλικία μόλις 5 ετών η Najaf δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος δεν ήθελε άλλες γυναίκες στην οικογένεια. Ως αποτέλεσμα, η Najaf τυφλώθηκε τελείως και αμέσως εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της, ενώ τώρα μένει με συγγενείς. Έχει ήδη κάνει 15 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της, προσπαθώντας να ανακτήσει ένα φυσιολογικό πρόσωπο.



Η Shehnaz Usman, 36, φωτογραφίζεται στο Lahore του Pakistan. 26 Οκτωβρίου 2011. Η Shehnaz δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν συγγενή της πριν 5 χρόνια, για οικογενειακές διαφορές. Έκτοτε έχει χειρουργηθεί 10 φορές για να εξομαλύνει τα σημάδια της επίθεσης.



Η Shahnaz Bibi, 35 ετών, από το Pakistan, 26 Ιανουαρίου 2008. Πριν 10 χρόνια ένας συγγενής της έχυσε οξύ στο πρόσωπο για κάποια διαφωνία που είχαν. Δεν χειρουργήθηκε ποτέ.



Η Kanwal Kayum, 26 ετών, προσαρμόζει το πέπλο της. 25 Αυγούστου 2008. Η Kanwal δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα τον οποίο απέρριψε πριν ένα χρόνο. Δεν έχει εγχειρισθεί ποτέ.



Η Munira Asef. 5 Οκτωβρίου 2009. Η Munira δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άντρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 5 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 7 πλαστικές επεμβάσεις.



Η Bushra Shari, 39 ετών, από το Lahore του Pakistan, 11 Ιουλίου του 2005. Η Bushra δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον ίδιο της τον σύζυγο πριν 7 χρόνια επειδή προσπάθησε να τον χωρίσει. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 25 χειρουργία για να απαλείψει τις ουλές της επίθεσης.



Η Memuna Khan, 21 ετών, από το Karachi του Pakistan, 19 Δεκεμβρίου 2012. Η Menuna δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια ομάδα αγοριών μιας οικογένειας με την οποία η οικογένεια της Memuna είχε διαφορές. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 21 χειρουργία για να διορθώσει το πρόσωπό της.



Η Zainab Bibi, 17 ετών, από την Islamabad του Pakistan, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008. Η Zainab δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άνδρα πριν 5 χρόνια όταν τον απέρριψε για γάμο. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.



Η Naila Farhat, 19 ετών, από το Pakistan, 24 Μαρτίου 2007. Η Naila δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άνδρα του οποίου την πρόταση γάμου απέρριψε πριν 3 χρόνια. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις.



Η Saira Liaqat, 26 ετών, ποζάρει κρατώντας μια φωτογραφία της πριν την επίθεση με οξύ στο σπίτι της στην Lahore του Pakistan. 9 Ιουλίου 2005. Όταν ήταν 15 ετών, η Saira παντρεύτηκε έναν συγγενή της ο οποίος λίγο αργότερα της επιτέθηκε με οξύ αφού απαιτούσε διαρκώς από την Saira να μείνει μαζί του, αν και οι οικογένειες τους είχαν συμφωνήσει ότι αυτό θα γινόταν μόνο όταν τελείωνε το σχολείο. Η Saira έχει υποβληθεί έκτοτε σε 9 πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσει τις ουλές που άφησε πίσω του το οξύ.

Αυτός είναι ο κόσμος του Ισλάμ. Αυτές τις αντιλήψεις έχουν οι Πακιστανοί που συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην χώρα μας. Ήδη γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων επαίσχυντων εγκλημάτων εις βάρος Ελληνίδων από τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς Ισλαμιστές έποικους του Ιστορικού Κέντρου των Αθηνών που οι κομμουνιστές φροντίζουν να υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία, εις βάρος πάντα των Ελλήνων οι οποίοι καλούνται ως αρνιά να ζήσουν ανάμεσα στους λύκους του Ισλάμ.

Λέμε ΟΧΙ στο Ισλάμ, ΟΧΙ στην μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/13 23:03

    Eίναι είδη εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/13 23:23

    Πλαστικες παρα πολες απο τους χριστιανοδουλους με μια επικλιση στη θεα του φωτος και της μητερας Γης θα ηταν υπεροχα
    εσεται δια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 23:56

      ολο μαλακιες και ιδεες εισαι!εχεις κανενα αλλο επιχειρημα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/13 00:34

      ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ,ΑΔΑΗΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ,ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΜΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΟΜΠΩΔΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ .ΣΤΑΜΑΤΑ ,(ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ Ο ΚΑΜΕΙΡΕΥΣ)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/13 00:39

      ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ 11:23μ.μ.ΕΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/13 09:20

      «το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει» Πλάτων

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/13 23:37

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ...ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/13 23:50

    μπραβο συγχαρητηρια,πολυ ωραιο το αρθρο,να μαθαινουμε και εμεις για να ξερουμε τι μας γινετε τι ειναι το ισλαμ,και ποσο υπουλα με τα χρονια αυτοι θα κανουν ισλαμικη αποικια την πατριδα μας,αν συνεχισουν να προχωρουν με τετοιο ρυθμο τα δεδομενα...μπραβο ετσι να ενημερωνεται ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/13 00:09

    6/12/13 - 11:56 μ.μ.
    ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΩΝ Δ Ι Α συνελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 00:51

      12:09 π.μ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,-ΔΙΓΕΝΗΣ-

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/13 00:33

    ακομα το ισλαμ ειναι αντιθετο με τους αρχαιους ελληνες φιλοσοφους,το θεωρουν υμβρη οποιος μελετησει αρχαια ελληνικα φιλοσοφικα κειμενα,ακομα και τους 12 θεους να ειχαμε θα ηταν αντιθετοι,οπως τωρα ειναι αντιθετοι με ολες τις θρησκειες,αν θυμαστε στο αφγανισταν οι ταλιμπαν που ηταν ενα θεοκρατικο καθεστος ανατιξαν τα αγαλματα του βουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/12/13 00:43

    ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ,ΘΕΡΟΣ, ΤΡΥΓΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/12/13 00:54

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/12/13 02:01

    παιδια μην τσακωνεστε τι εκανε ο δωδεκαθε'ι'σμος,και τι εκανε ο χριστιανισμος,ο καθενας εχει δικαιωμα,κατα την κριση του να πιστευει σε ενα απο τα δυο,αλλα μην ξεχναμε οτι ολοι ειμαστε ελληνες,οτι υπαρχουμε πολλες χιλιετιες,πολυ πιο πριν απο τους αλλους πολιτισμους σε αυτον τον υπεροχο τοπο που λεγετε ελλαδα,400 χρονια δεν χασαμε την ταυτοτητα μας,δεν μπορεσαν να μας αφανισουν,ενωθικαμε επαναστατισαμε και απελευθερωθικαμε,ετσι και τωρα αν αφισουμε τις διαφορες μας και ενωθουμε,ποτε δεν θα τους αφισουμε να μας αφανισουν!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/12/13 02:39

    Δεν υπάρχει πιο έξυπνο αλλά και πιο ΗΛΙΘΙΟ ζώο στον πλανήτη, εκτός από τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Τώρα είναι λίγο αργά για να ξυπνήσουμε και σε πολύ πολύ λίγο, θα είναι εντελώς αργά.
    Οι ευρωπαίοι πρώτοι αλλά και οι Αμερικάνοι αργότερα, θα πληρώσουν την μαλακία που τους δέρνει.
    Και μετά θα εξαφανίσουν και το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ και τους εβραίους που έχουν φέρει μόνο δεινα σε αυτόν τον πλανήτη.

    Προς το παρόν την γλυτώνει μόνο η Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/12/13 20:35

    ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΑΝ ΣΥΜΒΗ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 23:12

      κουκλιτσα μου παρε μερικους στο σπιτακι σου να το φχαριστηθεις,,,,πιθανον κατι ξερεις κοφαλιτσα.....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/13 00:08

      Εσενα μαλλον σε εχουνε πηδηξη για να το λες! Και απο οτι καταλαβενω σου αρεσε.Υπαρχουν ομως ανθρωποι που δεν θελουν να τους πηδηξουν οπως εγω, δεν πρεπει να το σεβαστης αυτο! Αν οχι τοτε εσυ εισαι φασιστας!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/13 17:26

      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΗΓΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΑΒΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΟΛΑΘΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 11;22 ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/12/13 09:08

    fasistes oti ke na kanete to palouki ua to fate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/12/13 09:15

    πρεπει να απομονοσουμε καθε ρατσιστι,και να αγκαλιασουμε τα αδελφια μας τους μεταναστες.εαν κανεις θελει μεροκαματο να το δινουμε σε αυτους και οχι σε ρατσιστες που εχουν και το σπιτι τους και το χωραφι τους,οι δικοι μας καλα τρωνε και πινουνε ,τους μεταναστες πρεπει να βοηθαμε σε ολα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/13 17:27

      ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος8/12/13 16:43

    τους αστεγους που εμειναν χωρις δουλεια και δεν εχουν να φανε και καθε μερα αυτοκτονουν τους ξεχνατε;οτι υπαρχουν οικογενοιες χωρις ηλεκτρικο τι ξεχνατε;επιδη ενδιαφερομαστε για τους δικους μας ημαστε φασιστες;πρωτα θα κοιταξουμε τους δικους μας και μετα τους ξενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *