ροή ειδήσεων

Ποινή φυλάκισης 15 μήνες στον Αλβανό που έσκισε την ελληνική σημαία στήν Κυλλήνη

Εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας η υπόθεση που απασχόλησε πριν 3 και πλέον χρόνια την μικρή κοινωνία στο Νεοχώρι Κυλλήνης...

Υπήκοοι Αλβανίας υπό την επήρεια μέθης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου 2011, κατέβασαν από τον ιστό την σημαία από την πλατεία του Ηρώου Πεσόντων και την έσκισαν. Έγιναν αμέσως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νικόλαος Π.Ψυχογιός αμέσως πήρε πρωτοβουλία φανερά ενοχλημένος από το γεγονός και προέβη σε μήνυση κατ'αγνώστων λέγοντας εξοργισμένος ότι''ένα τέτοιο κατάπτυστο γεγονός δεν μπορεί αν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και ως Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε το τόπο μας λαμβάνοντας μέτρα '

Ύστερα από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα βρέθηκαν οι υπαίτιοι, δεν υπήρξε εξέλιξη στην πρώτη δίκη και ο πρόεδρος του χωριού μαζί με το γιο του και η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα.

Σύμφωνα με το Blog neohorikillinis.blogspot.gr ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε και δικάστηκε ερήμην σε 15 μήνες φυλάκισης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι υπεύθυνοι του Blog με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ο τελευταίος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος που παρευρέθησαν αυτήν την φορά δίπλα του πολλοί Νεοχωρίτες καθώς και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου και ευχαρίστησε θερμά την ελληνική δικαιοσύνη που αυτήν την φορά δικαίωσε το χωριό και η ποινή που δόθηκε θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε τέτοιου είδους πράξεις.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/14 12:43

    Οι δικαστες παντως εκαναν το καθήκον τους.Εριξαν 15 μηνες στον αερα τον κοπανιστο και εφτιαξαν ακομα ένα ανεκδοτο για να γελανε με το νομοθετικο μας συστημα οι Αλβανοι και ο κάθε εγκληματιας.
    ΜΠΡΑΒΟ στους δικαστες.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/14 13:23

    Ηλεκτρική καρέκλα σε όλους τους Αλβανούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/14 16:37

    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ,Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ,ΤΙ ΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ;ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΝΔ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ; ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 0,05%.ΖΗΤΩ Η ΝΔ ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *