ροή ειδήσεων

Το ελληνικό νησί με τα 200.000 όπλα

Σε λερναία Ύδρα εξελίσσεται η οπλοκατοχή και η οπλοφορία στην Κρήτη αφού παρά τις κατασχέσεις που γίνονται καθημερινά, σύμφωνα ...με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς στην κυκλοφορία βρίσκονται πάνω από 200.000 όπλα.

Ενώ η μάχη των αστυνομικών αρχών δίνεται καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα την επόμενη μέρα της κατάσχεσης όπλων, η οποία ούτως ή άλλως είναι σε μικρή κλίμακα, έχουν έρθει πολλαπλάσια.
Κάποιοι μιλούν για 500.000 όπλα, ωστόσο όπως ανέφερε στο irakliolive αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κρήτη που έχουν και τέσσερα όπλα.
Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται να αλλάζουν όσον αφορά τα στοιχεία που υπήρχαν στο παρελθόν και θεωρούσαν την Κρήτη κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου όπλων στη Μεσόγειο με πλοιάρια να ξεφορτώνουν παρτίδες όπλων σε καΐκια στις νότιες θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης. Τώρα οι είσοδοι των όπλων στην Ελλάδα φαίνεται να μετατοπίζονται στα σύνορα της Ελλάδας με άλλες Βαλκανικές χώρες και όσα όπλα φθάνουν στην Κρήτη προορίζονται για εσωτερική κατανάλωση.
Τα τελευταία χρόνια και από υποθέσεις που έχουν εξιχνιαστεί φαίνεται ότι τα όπλα φθάνουν στην Κρήτη με τα πλοία της γραμμής αφού πρώτα περάσουν την Αδριατική με τα πλοία που κάνουν δρομολόγια εκεί και με αυτοκίνητα να μεταφερθούν από την Πάτρα στην Αθήνα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *