ροή ειδήσεων

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε, δεν αυτοκτόνησε!», λέει η μητέρα της 30χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη στη Ρόδο

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε, δεν αυτοκτόνησε!» βροντοφωνάζει η μητέρα της άτυχης Χρυσαφίνας Βογιατζή,...η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στη Ρόδο στις αρχές Δεκεμβρίου…
Η κυρία Ανθούλα Καβάσιλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είναι δυνατόν να έβαλε τέλος στη ζωή της, ισχυρισμό τον οποίο διατύπωσε και στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.
Φίλοι και συγγενείς χαρακτηρίζουν την κοπέλα άτομο ευαίσθητο, ισορροπημένο, κοινωνικό και ευδιάθετο. Τελευταία, όμως, έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένη. Ενα νέο στοιχείο που ήρθε στο «φως» αποκαλύπτει ότι η Χρυσαφίνα, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, είχε οριστεί ως δικαστική συμπαραστάτης του πατέρα της, αναλαμβάνοντας την πλήρη επιμέλεια της περιουσίας του. Οπως αναφέρει η «δημοκρατική», υπήρξαν πολλές διαφωνίες με συγγενικά της πρόσωπα, οι οποίες συνεχίστηκαν και μετά την έκδοση της αμετάκλητης απόφασης, κατάσταση που είχε φορτίσει την 30χρονη.
Η κοπέλα ζούσε σε γκαρσονιέρα, σε διπλανό σπίτι διέμενε ο πατέρας της και σε παρακείμενη οικία η οικογένεια της μητέρας της από τον δεύτερο γάμο της. Η 30χρονη μίσθωνε τα διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία και είχε αναλάβει τη διαχείρισή της. Μάλιστα είχε γνωρίσει έναν νεαρό με τον οποίο πρόσφατα είχε πάει ένα τριήμερο στο Παρίσι, αλλά, όταν επέστρεψαν, φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στη μητέρα της ότι η σχέση αυτή ήταν δύσκολο να συνεχιστεί, καθώς ήταν αδύνατο να εγκατασταθεί στην Αθήνα όπου διαμένει ο νεαρός, εγκαταλείποντας την επιμέλεια του πατέρα της. Ο νεαρός φέρεται να έχει ενημερώσει αρμοδίως ότι η Χρυσαφίνα ήταν «προβληματισμένη και κακόκεφη» και πως την απασχολούσε σοβαρά το θέμα του πατέρα της.
Espressonews.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *