ροή ειδήσεων

Ρόδος: 60χρονη καθαρίστρια από απελπισία έπεσε με τα ρούχα και έπιασε το σταυρό - βιντεο

Ένα απρόσμενο γεγονός σημειώθηκε στη Ρόδο κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων που έγινε στο λιμάνι του Μαντρακίου...
Μια γυναίκα 60 ετών, που βρισκόταν δίπλα στην εξέδρα των επισήμων έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα και έπιασε τον σταυρό που έριξε ο μητροπολίτης Ρόδου στα παγωμένα νερά.

Η 60χρονη καθαρίστρια Αφροδίτη Βιέννα, γεμάτη απόγνωση και απελπισία, προέβη σε αυτή την πράξη, για να εκφράσει την διαμαρτυρία της σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της.
Πρόκειται για μητέρα πέντε παιδιών (η κόρη σπουδάζει Ιατρική στην Κρήτη και ο γιος της πέρασε στο Τμήμα Μηχανολογίας Κοζάνης), ενώ ο σύζυγός του εδώ και οκτώ μήνες πάσχει από καρκίνο και νοσηλεύεται στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγίων Αναργύρων στην Κηφισιά. Γεμάτη πόνο και απόγνωση μιλώντας στο zougla.gr τονίζει ότι για ένα χρέος 1.600 ευρώ κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, την ώρα που προσπαθεί με τον πενιχρό της μισθό να στηρίξει την οικογένειά της...
H ίδια καταγγέλλει ότι έχει απευθυνθεί σε τοπικούς βουλευτές και μητροπολίτες αλλά βρήκε τις πόρτες κλειστές. Ουδείς ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση που αντιμετωπίζει ολομόναχη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/14 19:26

    Δεν είναι ροδιτισσα είναι θεσσαλονικια και ο άντρας της είναι ένας αλβανός που την πήρε για την Παρισινή κάρτα,έκανε 5 παιδιά μαζί της,,,,και μένει καλυθιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 04:41

      ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΖΩΟ - ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΑΚΑΚΑ !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/14 19:28

    ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/14 20:09

      Ενώ εσύ τα έφτιαχνες τόσο καιρό όργιο.Χριστιανοί της πλάκας περιμένετε χρστούγεννα και πάσχα να πάτε εκκλησία για να κάνετε πασαρέλα και μας το παίζετε κιολας.Νεοέλληνες είστε και όχι Έλληνες.Οι Έλληνες αντιστεκότανε,εσείς ανοίγετε τα πόδια όλο και ποιό πολύ και πιό πολύ.Ακόμα ζείτε πάνω στο συνεφφάκι.Προσέξτε μόνο,ειδικά στην Ρόδο γιατί ακόμα δεν έχετε ιδέα το πώς είναι η κατάσταση πολλοί,όταν πέσετε από το σύνεφφακι και δείτε την πραγματική κατάσταση της χώρας μην ξεσπαστήτε.Τουλάχιστον σε νοοτροπία οι ιθαγενείς σέβονται το χώμα που πατάνε και τα άτομα της φυλής τους.Εσύ κακομαθημένε Ροδίτη δεν σέβεσαι τίποτα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/14 21:05

      ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/1/14 21:08

      GIATI RE MEGALE SOY TA XALASE,VOYTHKSE K EPIASE TON STAYRO,TI KAKO EKANE PALIOKSEFTILA POY TA EVALES ME THN GRIA!!KOPRE TOY KERATA!EKTOS AN EISAI O ENAS AP TOYS DYO MALAKES ARPAKTIKA POY THS TON ARPAKSANE ME TSAMPOYKA MESA AP TA XERIA THS!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/1/14 04:42

      ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕ ΣΟΥ ΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/14 19:30

    Me Alba no ;; gamikoi ii hukopghoul. Dercippsciperia! Viva alban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/14 19:39

    ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Κ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!ΠΗΓΑΝΕ Κ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Κ ΟΥΤΕ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ Κ ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ Κ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ Κ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ Κ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ?ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΟΥΤΑΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΛΟΣ!ΥΓ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ,ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ Κ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ...ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΒΕΤΕ Κ ΟΧΙ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/14 19:41

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ 14 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ? ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΑ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΏΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 01:54

      μαρη σκουλικαντερα ανορθη εχεις γραψει παντου τα ιδια κοπυ !!! ανεραστη !!ουστ πουστ μαρη....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/14 20:03

    Να που ξεκινάνε τα σχόλια τα σιχαμένα μας ΤΡΟΛ, που τους χαλασαν και τα Θεοφάνια! Τι λέτε ρε ξεφτίλες που αν είναι αλήθεια αυτά που λέει η γυναίκα, είναι για λύπηση. Μου άρεσε όμως του καραγκιόζη το post, είναι παντρεμένη λέει με Αλβανό και ότι δεν είναι Ροδιτισσα, Ρε δεν πάει να είναι παντρεμένη και με πίθηκα, ας είναι κ από ταμ τουμ, το θέμα είναι να εξεταστεί το θέμα της από τους ανύπαρκτους κρατικούς φορείς. Μιας και για να έκανε αυτό που έκανε μαλλον απελπισμένη θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/14 20:04

    kai epeidi re paniblaka den eina roditisa ti alazei?alazei oti exei 5 paidia i den einai paidia epeidi einai me albano.gamo tin antropia sas. tis piran apo ta xeria ton stayro oi antrakles oust koproi.kai o allo o tragopopas tis ekane paratirisei pali kala pou den tis ebgale kai kokkini karta.antropos tou theou kai autos oust kai se ayton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/14 20:11

    Πολύ ωραίοι Χριστιανοί. Αν είναι να είσαι έτσι Χριστιανός, χίλιες φορές άθρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/14 20:43

      Βρηκες ευκαιρια να εκφραστεις αλβανο??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/14 21:44

      8:43 πήγαινε την επόμενη Κυριακή στην εκκλησία να κουτσουμπολεύεις τι φοράει ο καθένας και να θάβεις συνανθρώπους σου, και μετά να αισθάνεσαι καλός Χριστιανός που πήγες εκκλησία.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/14 20:17

    Εγώ άκουσα να λέει ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ντροπή σε αυτόν που επέμενε να ξανά ρίξουν τον σταυρό
    Εσένα που της τον άρπξες μέσα από τα χέρια της ένα ρεζίλι και μισό είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/1/14 21:17

    GIA TOYS PITHIKOYS POY THS TON ARPAKSAN AP TA XERIA DEN LEEI KANEIS TIPOTA OMWS K ZHTOYSAN K EPANALHPSH,NTROPH TOYS EINAI EPIEIKWS APARADEKTOI!!OPWS K O TRAGOPAPAS POY THS EKANE K PARATHRHSEIS,DEN KATALAVA RE MEGALE LEEI POYTHENA APO POY VOYTANE,YPARXOYN KANONISMOI K THS LES OTI EKLEPSE?KLEFTHS EISAI SY K OI SYNADELFOI SOY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/1/14 21:22

    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/1/14 21:25

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΖΩΑ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/1/14 21:36

    Τετοια βλεπω και δεν παταω εκκλησια ποτε!
    Αει στο διαολο τραγοπαπα και ζωα κολυμβητες ειστε για εμετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/1/14 22:23

    kai na gineste kleftes kirioi athlites...Klevete apo tous agimnastous thriskevomenous na piasoun ton stavro. gia dite to kai etsi...

    klino.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/1/14 22:33

    ntropi sta tomaria...perimenan oloi na pesh xana o stayros gia na to pexoun mouri...
    den sevonde oute to ethimo h panivlakes flouflides...

    axia h kyria k 1000bravo tis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/1/14 22:38

    gelousame simera mazi sas ellhnares.....

    kamia ntropi.....pseftomagges kolymvites!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/1/14 23:04

    Αυτό που είπε ο παραπάνω ζητώ η Αλβανία δε το σχολιάζετε.μόνο να μαλώνουμε μεταξύ μας.και το πρόβλημα είναι οποίοι έχουν λεφτά είναι οι εχθροί μας.ΟΛΑ για τα λεφτά γίνονται και όχι από ανθρωπιά.ει μαστε γαϊδούρια τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/1/14 23:07

    ποιος ειναι αυτος ο καραφλας ρε παιδια?αυτος ο αντρακλας! ο ηρωας! ο κλασικος ο μ@@@ς ο Ελληνας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/1/14 23:27

    Χίλια μπράβο στην κυρία που βούτηξε από όπου κι αν βούτηξε. Ντροπή στους επαγγελματίες που της πήραν το σταυρό από τα χέρια και ήθελαν και επανάληψη. Σας έκλεψε τη δόξα μια ταλαιπωρημένη γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/1/14 23:43

    Ξέχασα να κραξω και τα ζώα τους κολυμβητές. Αν θέλετε αγώνες βλάκες πηγαίνετε στο ΝΟΡ!!!!! Παν ηλίθιοι!!! Επανάληψη ζητούσε ο αλλος!!! Γελοίε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/1/14 23:54

    Μα πόσο εξωκοσμικοί ήταν όλοι αυτοί οι κομψευάμενοι με τις υπέρλαμπρες στολές και τα περιποιημένα μουσάκια. Πόσο διαφορετικοί από τους αντίστοιχους καθολικούς. Άραγε αυτοί θα μπορούσαν να αναμιχθούν με το πλήθος όπως έκανε πρόσφατα ο πάπας και να αγκαλιάσουν έναν παραμορφωμένο άνθρωπο (έστω και για το θεαθήναι).
    Η κυρία και μπράβο στο κουράγιο της και στη αξιοπρέπεια που επέδειξε και μακάρι να βρεθείς ένας αθόρυβος και σεμνός φιλάνθρωπος να την βοηθήσει ,ξεμπρόστιασε το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 16:29

      αν μιλας για κοσμικοτητα κ μαλιστα αναφερεις τον καθολικισμο σαν αντι-παραδειγμα δεν ξερεις που πατας.κανε μια βολτα στο βατικανο,κ ελα μετα να δουμε οσο για την τελευταια σου προταση συμφωνω απολυτα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/1/14 18:18

      πάντως την αίσθηση των ποιμένων και των πατέρων δεν μου την ενέπνευσαν

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος7/1/14 00:01

    opoios gnorizei ta onomata ton 2 PROTON pou pigan na tis klepsoun ton stauro na to dimosiefsoun..

    mono ntropi prepei na noiothoun ta pithikia ayta!

    oso gia ton papatrago ta egrapse o apo panw!

    sinxaritiria stin gynaika k tou xronou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/1/14 00:10

    Σίγουρα η κυρία έχει απόλυτο δίκαιο που αγανακτεί, φαίνεται η απελπισία της, δεν λέει ψέματα. Ντροπή στην έλλειψη κοινωνικού κράτους. ΑΝ δεν βοηθάει η Εκκλησία, ντροπή της! Οι βουλευτές εξαφανισμένοι, το ίδιο και οι ιερείς όπως ισχυρίζεται. Ρωτάω λοιπόν, που είναι η κοινωνία; Που είναι οι συμπολίτες; Τι κάνουμε σαν κοινωνία; Ποιός της έδωσε μια χείρα βοηθείας; Γιατί πρέπει να περιμένουμε από τους βουλευτές, τους τοπικούς άρχοντες και τους ιερείς και δεν κάνουμε κάτι όλοι μαζί; Βρήκανε κάποιοι τα πληκτρολόγια και βγάζουν τα συμπλέγματά τους στους θεσμούς και στην Εκκλησία. ΑΝ θέλετε να βοηθήσετε, αφήστε τις ψευτοεπαναστάσεις του πληκτρολογίου και να πάτε να βοηθήσετε αλλιώς βουλώστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/1/14 00:39

    pantos plaka plaka (pou den eixe plaka ) h kyria tous alakse ta fota kai as forouse kai rouxa kai as itan gymnasmenoi apo ta varh ths zois .... eleos na zitan epanalipsi ta kakomoira les kai trexan agones stivou . emporio kai apath ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/1/14 00:41

    Ας δούμε λοιπόν ένα λεξικό στο λήμμα κοινωνικός θεσμός, η μελέτη του θα μας δείξει ότι οι θεσμοί υπάρχουν για να εξυπηρετούν πάγια προβλήματα και σκοπούς μιας κοινωνικής ομάδος. Να μελετάμε και λίγο πριν την πληκτρολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 01:06

      Και ας πάμε από την θεωρία του λεξικού στην πραγματικότητα. Όταν δεν υπάρχει κοινωνικός θεσμός τότε τι κάνουμε; Γινόμαστε θεατές γιατί ο ορισμός του κοινωνικού θεσμού δεν εφαρμόζεται. Συγχαρητήρια που ζείτε στα πλαίσια της θεωρίας! Καλή μελέτη στο λεξικό. Εγώ θα ζήσω στην πραγματικότητα. Πέραν των κοινωνικών θεσμών υπάρχει και μια λέξη ακόμα. Αλληλεγγύη. Μπορείς να βρεις τον ορισμό της λέξης στο λεξικό σου. Ας ζήσουμε την πραγματικότητα πριν πουλήσουμε πνεύμα μόρφωσης και παιδείας.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος7/1/14 00:50

    apo 26.2 2013 then egrapsa kanena skolio meta to skolio ia mena " pios einai afto to kafros pou petietai san skato kai grafi mai latinikous xaraktires .
    sas diavaso xoris na grapso ala simera meta apo orismena skolia kai alles meres
    " Si le ridicule tuait il aurait fait une hecatombe "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/1/14 02:03

    Γειά σας Ελληνάρες που ούτε να γράψετε ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/1/14 02:18

    πούλα την χρυσή κορώνα ρε ξ-ε-φ-τ-ι-λ-ι-σ-μ-έ-ν-ε να βοηθήσεις τον κόσμο. Άκου "δεν ήταν τίμιο"........ Μα πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος για να πει κάτι τέτοιο όταν έχει απέναντι του έναν αγανακτισμένο άνθρωπο;;;;;;;;;; Πως έχουν πάρει τέτοια αξιώματα τόσο ξεφτιλισμένα άτομα;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/1/14 02:24

    ποιος ηταν αυτος που τις αρπαξε τον σταυρο ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/1/14 02:24

    kapios dimopoulos ine apo oti ematha......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/1/14 02:25

    πολυ παπ*αρας ο ανθρωπος......ντροπη του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/1/14 02:32

    ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΛΙΘΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/1/14 03:17

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.
    Α ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟ Η ΜΕ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ.
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/1/14 03:49

    Μετά τις γιορτές μπορούμε να διοργανώσουμε επαναληπτικούς στο ΝΟΡ με συμμετέχοντες τους δύο πιθήκους ,έπαθλο όχι σταυρός αλλά τα σεντς που θα πετάμε επί ώρες και θα βουτάνε να τα πιάνουν. Αν χρειασθεί θα δοθεί και παράταση ώστε να πιάσουν περισσότερα σεντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/1/14 04:39

    ΔΕΣΠΟΤΗ ΔΕ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΣ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ... ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ ! - ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΕΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ?

    ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE !

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ - ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος7/1/14 05:23

    Δηλαδή για να καταλάβω:
    Ο εκπρόσωπος του θεού απο όλο αυτό το Δράμα που παίχτηκε μπροστά του αυτό που βρήκε να της πει ήταν ότι δεν δικαιούται τον σταυρο και ο άλλος ο καραγκιόζης ο κολυμβητής ήθελε να ξανά ρίξουν τον σταυρο;
    Ήθελα ναξερα εάν οι ίδιοι πιστεύουν στον θεό και στον χριστο και στα θαύματα και στις παραβολες του Ιησού.
    Εάν υπήρχε θεός έπρεπε να ρίξει φωτιά να τους κάψει επιτόπου,έλα όμως που δεν υπάρχει και είμαστε πιο ζώα απο τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος7/1/14 11:24

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΡΠ!!!ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ!!!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος7/1/14 12:21

    Οι σφύκτες που θέλουν να φανούν στην κοινωνία αντί να σκίζονται στην γυμναστική για να βγούν πρώτοι στα Θεοφάνεια ας πάνε καλύτερα στο gay parade... ντροπή και αίσχος τα έχετε κάνει όλα καρναβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/1/14 17:07

    Δεν ήταν τίμιο είπε ο Δεσπότης;;; Αυτός είναι τίμιος; Ας μαζέψει όλο το παπαδαριό του νησιού που έχουν ξεφύγει, ας έδινε κάτι σε αυτή τη γυναίκα όταν τους ζήτησε βοήθεια, μόνο να κουβαλάνε τα λεφτά σε μαύρες σακούλες μετά τα πανηγύρια ξέρουν.
    Εικόνα άκρως εμετική: Να εξιστορεί η γυναίκα το δράμα της και ο δέσποτας από πάνω με άμφια που αξίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ, χωρίς τουλάχιστον για το θεαθήναι να προσφέρει χείρα βοηθείας, τα ίδια και οι τοπικοί ξεφτιλο-άρχοντες. Αν αυτή είναι η εκκλησία και η τοπική ηγεσία ντρέπομαι για τον τον τόπο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος7/1/14 22:19

    Απο κατω η γριουλα με τον πονο κ τη φτωχεια ζωγραφισμενη στο προσωπο της κ απο πανω ο τραγοπαππας με τα χρυσα κεντηματα κ τα πανακριβα ρασα να στεκεται σαν θεος κ να της λεει 'Δεν ηταν τιμιο αυτο που εκανες',αυτη ειναι η Ελλαδα κυριοι κ κυριες,αυτη ακριβως η εικονα κ αν η εκκλησια ειναι αυτη τι περιμενουμε απ τους πολιτικους??!Οσο για τα αλλα τα πιθηκια που της αρπαξαν τον σταυρο τα ειπε ολα ο λαος,95%των σχολιων απο πανω τα λεει ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος8/1/14 00:05

    Τους είδε κανείς τι χρώμα φουστάνια έβαλαν μετά την βουτιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος8/1/14 10:34

    Επίσης δεν έχω δεί ούτε ένα άρθρο στις δικές μας καθώς πρέπει εφημερίδες να καυτηριάζει με τον έντονο τρόπο που καυτηριάζουμε εμείς στα μπλογκς όλες αυτές τις εικόνες και συμπεριφορές που είδαμε. Απλώς αναφέρουν γενικά και αόριστα για υπέρλαμπρες τελετές του αγιασμού των υδάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος21/1/14 12:34

    γιατι ολοι εδω μεσα βριζετε;γιατι δεν ειχατε τα κοτσια να το κανετε εσεις;μαλλον δεν ξερετε τι παει να πει πινα και απελπισια γιατι ολοι τα βαζετε με τον χριστιανισμο;ειμαι ελληνιδα και δεν ξερω αν πρεπει να το καυχιεμαι με ολα οσα γινονται αρχιζω να ντρεπομαι! τη σημασια εχει αν η γυναικα ηταν απο τη θεσσαλονικη και ο αντρας της αλβανος οταν φορολογουντε κανονικα ψηφηζουν στην ελλλαδα κ.τ.λ δηλ.οσοι βουτιξαν ηταν χριστιανοι;για το χρημα γινονται ολα ο νεαρος αμα ηταν αντρας αντι να σερνει το σταυρο επρεπε να κανει πισω αφου ειδε αυτη την απελπισμενη κηνηση,σας παρακαλω μην βριζετε ο ενας τον αλο για ξενες υποθεσεις ο θεος κρινει και οχι εμεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *