ροή ειδήσεων

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Φρανσουά Μιτεράν και ο Ζακ Σιράκ, δυο από τους κορυφαίους πολιτικούς της Γαλλίας, είχαν
κοινή ερωμένη. Να το πούμε κι αυτό, με την ευκαιρία της αποκάλυψης της «εξωσυντροφικής» σχέσης με μια ηθοποιό του επίσης ...
Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ωλάντ.
Πριν από οκτώ χρόνια κυκλοφόρησε ένα βιβλίο δυο Γάλλων δημοσιογράφων για την ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ των πολιτικών της χώρας τους. Πέλαγος τα γαργαλιστικά παραλειπόμενα και τα περισσότερα από σχέσεις ερωτικές άγνωστες στον κόσμο.
Θα σου πω μια άλλη ιστορία, πάλι από Γαλλία μεριά, με πρωταγωνιστή τον αριστερό Φρανσουά Μιτεράν, εκτός από το ότι είχε την ίδια περίοδο μια περιπέτεια με ερωμένη η οποία ξάπλωνε και με τον δεξιό Ζακ Σιράκ. Σα να είχαν την ίδια γκόμενα Καραμανλής και Παπανδρέου. Κι αυτός, ο Ιάκωβος Σιράκ, ήταν ερωτύλος με υψηλές επιδόσεις, όσο κι αν δεν του φαινότανε.
Μια κυρία, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, συναντάται μετά από τρία χρόνια με τον πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν, τον οποίο γνωρίζει από παλιά. «Ξέρετε, βέβαια, με ποιον είμαι...». Όχι, της λέει ο Μιτεράν, δεν γνωρίζω...
«Με τον Μισέλ Ροκάρ...», δηλαδή με τον μεγάλο εσωκομματικό αντίπαλο του Μιτεράν.
«Κύριε πρόεδρε, τον έχετε παρεξηγήσει..., ο Μισέλ θεωρεί ότι είναι πολιτικό τέκνο σας. Δεν θα σας εναντιωθεί, όμως πρέπει να γίνει πρωθυπουργός...».
Ίσως αυτό να ήθελε και ο Μιτεράν, να κάνει πρωθυπουργό τον Ροκάρ. Κι έτσι έγινε. Ούτε που μιλούσαν οι δυο τους και να, που μια γυναίκα κατάφερε να τους τα ξαναφτιάξει.
Έγινε «κάτι» ανάμεσα στην κυρία και τον Μιτεράν; Ποιος να ξέρει. Ένα τελευταίο.
Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, σήμερα ευρωβουλευτής και κάργα φιλέλληνας, ήταν από τους ηγέτες στο ξεσηκωμό του «Μάη ‘68». Μετά από χρόνια αποκαλύφθηκε ότι για να τον υπονομεύσουν οι μυστικές υπηρεσίες «έστησαν» ρομάντζο παραμύθι φούρναρης ανάμεσα σ’ αυτόν και την κόρη του υπουργού Νεολαίας.
Άκυρον ότι ήταν το τελευταίο. Έχω κι άλλο. Ο Γεώργιος Παπανδρέου, πατέρας του Ανδρέα και παππούς του Γιώργου, ήταν παντρεμένος με την Σοφία Μινεϊκο, αλλά παράλληλα είχε σχέση με την τεράστια Ελληνίδα ηθοποιό Κυβέλη, με την οποία συνέχισε και μετά το διαζύγιό του.
Συνεχίζω. Η Κυβέλη αποκάλυψε ερωτικές απιστίες του Παπανδρέου του πηδηκταρά κι αυτός στη διαθήκη του κατήγγειλε την ηθοποιό για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης.
Να, τώρα ρίχνω το τελευταίο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε εξώγαμο παιδί, την Σουηδή κόρη της κυρίας Αντρέα Νίμπλοκ, η οποία μετά από πολλά χρόνια γνωρίστηκε με τα αδέλφια της Γιώργο, Αντρίκο.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *