ροή ειδήσεων

Τέλος η παγκόσμια κρίση πάνω στο ολοκαύτωμα της Ελλάδας

Νεοφιλελευθερος Ολι Ρεν: Δεν κουρέψαμε το χρεος της Ελλάδας για να μην μεταδοθεί η κρίση σε όλη την Ευρωζώνη

Παγκόσμια Τράπεζα: Ισχυρότερη η παγκόσμια ανάπτυξη το 2014.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Η Παγκόσμια Τράπεζα αναθεώρησε ανοδικά... τις προβλέψεις της για την παγκόσμια ανάπτυξη αυτό το έτος στο 3,2% λόγω της ισχυρότερης ανάκαμψης στις ΗΠΑ και την Ευρωζώνη.
Σε υψηλά πέντε ετών συνεχίζουν οι ευρωαγορές
"Η ανάπτυξη φαίνεται να ενισχύεται. αλλά οι καθοδικοί κίνδυνοι συνεχίζουν να απειλούν την παγκόσμια οικονομικήανάκαμψη", δήλωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Jim Yong Kim.

Σχετικό: Die Linke:Η πολιτική της Μέρκελ υπεύθυνη για αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Δολοφονησαν ε3λληνες για να μην έχουν κρίση οι Γερμανοί. 3.124 αυτοκτονίες και απόπειρες στην Ελλάδα το 2009-2012
Στην έκθεση της για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, η τράπεζα αναφέρει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται να ενισχυθεί κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις καθώς οι οικονομίες των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και της Ιαπωνίας ανακτούν την ισχύ τους.

Σχετικό: Την ίδια στιγμή το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα στους άνδρες έφτασε στο 24,7% και στις γυναίκες στο 32,1%. Η ανεργία στην ηλικιακή ομάδα 15-24 ετών ήταν στο 57,9%, στην ηλικιακή ομάδα 25-34 στο 37,8% και στην ηλικιακή ομάδα 35-44 στο 23,8%.
Εφόσον η παγκόσμια ανάπτυξη επιστρέψει στα εν λόγω επίπεδα, αυτή θα είναι η ισχυρότερη επέκταση από το 2010 όταν η ανάπτυξη είχε φτάσει το 4,3%. Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια οικονομία αναπτύχθηκε μόλις 2,4% το περασμένο έτος.
Η οικονομία της ευρωζωνης αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 1,1% το 2014, και κατά 1,4 και 1,5% το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

Σχετικό: Το διάστημα 2011-2-13 έκλεισαν 81.600, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.
Το παγκόσμιο ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί κατά 3,2% το 2014, μετά από ανάπτυξη 2,4% το 2013.
..
Οι Έλληνες πλήρωσαν το βαρύτερο τίμημα.

Η κρίση ξεπεράστηκε πάνω στο πτώμα της Ελλάδας που πλήρωσε 1/3 του ΑΕΠ της εως τώρα. Η κρίση συνεχίζεται πια μόνο στην Ν Ευρώπη με ευθύνη των Γερμανών.

Πρέπει εκδιωχθούν οι μνημονιακοί γιατί οτιδήποτε άλλο δεν θα θεωρηθεί νίκη τους επιβράβευση των Γερμανων και των ανθρώπων τους.

Πρέπει να αποζημιωθούμε Ηθικά και υλικά. Πρέπει να στηθούν μνημεία παντού. Πρέπει να καθιερωθεί ημέρα μνήμης που θυμίζουν σε όλο τον κόσμο το οικονομικό μας ολοκαύτωμα, και όσα έγιναν σε βάρος μας για την σταθερότητα της ευρωζώνης και της παγκόσμιας οικονομίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *