ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Μεγάλο «διπλό» επί του Άρη

Έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ο Κολοσσός Ρόδου πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» επί του Άρη, με 68-57...
Νικηφόρα από το κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall» πέρασαν οι νησιώτες, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην Basket League ΟΠΑΠ. Σε κρίση παραμένουν οι Θεσσαλονικείς, που δεν κατάφεραν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και υποχώρησαν εκ νέου στην κατάταξη. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Νώντας Παπαντωνίου με 14 πόντους, ο οποίος είχε ακόμα έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και τέσσερα λάθη που δεν στοίχισαν στην ομάδα του. Από τους γηπεδούχους ο Μιχάλης Πελεκάνος είχε 15 πόντους, μαζί με πέντε ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη μπήκε αποφασισμένο για το «διπλό» και προηγήθηκε με 7-0, αλλά οιΘεσσαλονικείς συνήλθαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 11-11. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με νέο σερί 17-0 ξέφυγαν εκ νέου στο 30-13, πριν οι παίκτες του Παρασκευά Μουρατίδη εξαπολύσουν νέα αντεπίθεση, για να κλείσουν στο -5 το ημίχρονο (30-35). Το σκηνικό δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, με τον Κολοσσό Ρόδουνα προηγείται με 46-39 σο 30’ και να παίρνει σημαντική νίκη στο φινάλε, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν για να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Σταματόπουλος, Παφίλης.
Δεκάλεπτα: 13-22, 30-35, 39-46, 57-68.
Άρης (Μουρατίδης): Μποχωρίδης 4, Χαντ 7 (1), Πελεκάνος 15 (1), Τσακαλέρης, Ασημακόπουλος 6, Λαρεντζάκης 4, Βεζένκοφ 7 (2), Σαρικόπουλος, Μούρτος 2, Αθηναίου 12 (2).
Κολοσσός Ρόδου (Πρίφτης): Παπαντωνίου 14 (2), Τσαρ 3 (1), Γεωργαλής 5 (1), Κόμματος 5 (1), Σμιθ 13, Στεφανίδης 8, Σίμπσον 6, Τσάμης 2, Όσμπι 4, Νάτζφεϊ 8 (2).



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *