ροή ειδήσεων

Κατάρρευση και λουκέτο στη μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη ΤΟ Μασταμπά Ηρακλείου ετοιμάζεται να βάλει…λουκέτο! Ναι, η ΤΟ που τις παλιές καλές εποχές-και όχι πολύ μακρινές- του ΠΑΣΟΚ αριθμούσε.... μέχρι και 16000 μέλη καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ).

Η απόφαση για ‘κλείσιμο’ έχει παρθεί εδώ και καιρό από τη συντονιστική της ΤΟ αφού δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη, αλλά τελικά μερικοί ρομαντικοί, ιδεολόγοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν και ζήτησαν να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια!
Έτσι, από τις Κεντρικές και Νότιες Συνοικίες συγκαλείται έκτακτη ολομέλεια στις 8 Ιανουαρίου, στις 6.30 το βράδυ η οποία εκτός από την ‘πολιτική συζήτηση’ έχει ως βασικό θέμα την ‘μετακόμιση της ΤΟ στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης , δίπλα στην παλιά ακαδημία του Ηρακλείου!
Στην πραγματικότητα δηλαδή καλούνται τα στελέχη να αποφασίσουν λουκέτο και μεταφορά του…αρχείου στη Νομαρχιακή κλείνοντας έναν κύκλο σχεδόν 40 ετών για την οργάνωση που καθόριζε εν πολλοίς τις πολιτικές στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
“Ναι, μοιάζει με το κύκνειο άσμα του ίδου του ΠΑΣΟΚ το επικείμενο λουκέτο που ετοιμάζεται να βάλει η μεγαλύτερη κομματική οργάνωση της Ελλάδας. Και είναι περίεργο γιατί ακόμη έχει μέλη, πολλά μέλη” λέει στο CRETALIVE ένα από τα παλιά και έμπειρα μέλη της οργάνωσης που παρακολουθεί με θλίψη τις εξελίξεις.
«Και είχαμε μείνει όλοι με την αίσθηση ότι το Καλοκαίρι που είχαμε βάλει κάποια χρήματα όλα είχαν τακτοποιηθεί’ ανέφερε με νόημα και επεσήμανε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Πάντως η ΤΟ Μασταμπά που ήταν και σημείο αναφοράς για όλους τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, από τον Παπανδρέου μέχρι τον Βενιζέλο σήμερα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις του κόμματος. Κυρίως στις συνεδριακές διαδικασίες αφού έστελνε πάντα τους περισσότερους από όλες τις οργανώσεις.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/1/14 07:31

    ολα εδω πληρωνονται καθικια ,του πρασινου αποκομματος των ποντικων των ερπετων των μιζαδορων ,αντε καλη αρχη πιανει σειρα τωρα το αλλο ξενοδουλο αποκομμα του ((εθναρχη του κ@@ου)) με το αλλο σκυλολοι των προδοτων των ανεψιων και του καθε αρχιλαμογιου ,ξυπνα επι τελους ρε ηλιθιε κυριαρχε λαε και κανε τον βιο τους αβιοτο κανε τους να τρεχουν και να μην φτανουν με τα βρακια κατεβασμενα.,,,ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/14 09:38

    KΑΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο ΑΡΩΣΤΕΝΓΗΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/14 09:51

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *