ροή ειδήσεων

Καλή τουριστική χρονιά από τη Σκανδιναβία

Η πρώτη έκθεση της Σκανδιναβίας για το 2014, η REISELIVSMESSEN, ολοκληρώθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας....
Για τους Νορβηγούς η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στους προορισμούς εξωτερικού, δίνοντας έτσι στην έκθεση αυτή ιδιαίτερη σπουδαιότητα για την ελληνική παρουσία. Η REISELIVSMESSEN το 2013 συγκέντρωσε περισσότερους από 45.000 επισκέπτες και επαγγελματίες και παρουσία από τουλάχιστον 115 χώρες.
Στο περίπτερο της North Events σημαντική παρουσίαση είχε η Κρήτη με συνεκθέτες από Χανιά και Ρέθυμνο με Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, BLUE GR Hotels & Resorts και Macaris Suites & Spa.
Σημαντική ήταν και η συμμετοχή του Δήμου Σίφνου ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε έκθεση της Σκανδιναβίας – με σκοπό την διερεύνηση της αφοράς και την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί. Εξέχουσα παρουσίαση είχε με μία γιγαντοαφίσα και δύο σταθμούς εξυπηρέτησης επισκεπτών ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), επενδύοντας στρατηγικά στην παρουσίαση του νησιού της Ρόδου στην πολύ σημαντική αυτή αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό της. Για τα ελληνικά προϊόντα στην Νορβηγία, συμμετείχε επίσης η Mediterranean Foods AB η οποία παρέθεσε πλούσια εδέσματα και κεράσματα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων στους επισκέπτες της έκθεσης. Καθημερινά για τις ημέρες του κοινού, διέθεσε και ελληνικό πρωινό (10.00 – 12.00) για τους Νορβηγούς επισκέπτες.
Επόμενες εκθέσεις τουρισμού στο πρόγραμμα της Σκανδιναβίας είναι η MATKA Φινλανδίας (16-19.01.2014) η GREKLAND PANORAMA στην Στοκχόλμη Σουηδίας, - η 1η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα από την North Events στις 14-16.02.2014, και τέλος η έκθεση τουρισμού της Δανίας, FERIE FOR ALLE (21-23.02.2014) όπου η Ελλάδα είναι φέτος τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης.
money-tourism.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *