ροή ειδήσεων

Άστεγος και ανασφάλιστος ο Νίκος Ζιάγκος, μένει στο «Σπίτι του ηθοποιού»!

Τα χρέη, το τροχαίο, τα οικογενειακά προβλήματα που διέλυσαν τη ζωή του άλλοτε γόη της τηλεόρασης. Δείτε φωτογραφίες...

Στη δεκαετία του '80 ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης, τον οποίο κυνηγούσαν στρατιές γυναικών. Έζησε μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα τα οικονομικά προβλήματα και κάποιες συγκυρίες τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από την ενεργό δράση. Η είδηση ότι ο Νίκος Ζιάγκος, που πρωταγωνιστούσε και ως μοντέλο σε πολλά διαφημιστικά σποτ της εποχής, φιλοξενείται στο "Σπίτι του ηθοποιού" σίγουρα δεν ακούγεται πολύ καλά. Για τον ίδιο, ωστόσο, φαίνεται πως είναι μια ακόμα εμπειρία.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά στην Espresso, ο Νίκος Ζιάγκος μετακόμισε εκεί τον περασμένο Οκτώβριο. «Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστικα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά», εξομολογείται ο ηθοποιός.



Ένα ατύχημα που είχε οδηγώντας τη μηχανή του, τον ανάγκασε για πολύ καιρό να μείνει εκτός δράσης. Το χειρότερο όμως ήταν ότι βρέθηκε σε άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί χωρίς να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο ηθοποιός εξηγεί ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα πως είναι ασφαλισμένος, γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Ζιάγκος παντρεύτηκε στα 27 του χρόνια μια κοπέλα την οποία ερωτεύτηκε σφόδρα. Μαζί έκαναν ένα παιδί, αλλά πολύ σύντομα χώρισαν. Ο γιος του Γιάννης στην προεφηβεία άρχισε να παίρνει ναρκωτικά. «Τον πήγα δεκαοκτώ μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους μήνες στην Ισπανία», λέει ο ηθοποιός.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *