ροή ειδήσεων

Πόρισμα «φωτιά» για τους εικονικούς γάμους - Τα ίδια πρόσωπα παντρεύτηκαν τρεις φορές την ίδια ημέρα

Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με το κύκλωμα, το οποίο...φέρεται να δρούσε στην Κάτω Αχαΐα με τους εικονικούς γάμους που τελέστηκαν στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να νομιμοποιείται η παραμονή αλλοδαπών.

Οπως προέκυψε από την έρευνα 112 ήταν τελικά οι γάμοι «μαμούθ» που τελέστηκαν έως το τέλος του 2011, διπλάσιος αριθμός με αυτόν που είχε αποκαλυφθεί στην αρχή.
Οπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ANT1 Πάτρας, σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας, ευθύνες φέρεται να προκύπτουν για τη ληξίαρχο του Δήμου και για έναν αντιδήμαρχο ο οποίος κατηγορείται ότι πάντρεψε τα ίδια πρόσωπα τρεις φορές και μάλιστα μέσα στην ίδια μέρα!
Το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέα, η οποία έχει ήδη δώσει εντολή για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο, όπως έχει γράψει το thebest.gr, αποκαλύφθηκε πως το προηγούμενο καλοκαίρι τελέστηκαν 26 γάμοι με αλλοδαπούς, ενώ το τελευταίο διάστημα κατατέθηκαν 67 αιτήσεις για χορήγηση άδειας παραμονής λόγω γάμου με Ελληνα πολίτη στο Δήμο Δυτικής Αχαϊας.
Οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. διενήργησαν έρευνα στα αρχεία του δημοτολογίου και του ληξιαρχείου Κάτω Αχαΐας για κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών μέσω πολιτικών γάμων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το προηγούμενο καλοκαίρι τελέστηκαν 26 γάμοι με αλλοδαπούς, ενώ το τελευταίο διάστημα κατατέθηκαν 67 αιτήσεις για χορήγηση άδειας παραμονής λόγω γάμου με Ελληνα πολίτη, εκ των οποίων οι περισσότερες από τον ίδιο δικηγόρο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *